Láncmasszázs-rekord született a Soundon

forrás Prim Online, 2012. július 15. 08:28

A Durex megdöntötte saját rekordját, hiszen idén több mint ötszázan alkottak óriási láncot a Balaton partján, és masszírozták meg az előttük álló hátát. A lelkes rekorderek között olyan hírességek is feltűntek, mint Fluor Tomi és Istenes Bence, akik a többi fesztiválozóval együtt segítették az új rekord felállítását. A minél több masszírozó már csak azért is volt fontos, mert a Durex a résztvevők számával megegyező mennyiségű óvszert adományoz az AHA! szexuális felvilágosító program számára.

Mit csinált Fluor Tomi és Istenes Bence együtt a Balaton partján? A Durex ebben az évben saját magát állította kihívás elé a Balaton Soundon, és több mint 100 fővel túllépte tavaly felállított rekordját. Ebben a hazai hírességek saját kezűleg is segédkeztek, Fluor Tomi és Istenes Bence habozás nélkül vetette be magát a lányok gyűrűjébe, és élvezte a csinos lányok által nyújtott kellemes masszázst.

 Idén több mint félezren vettek részt a láncmasszázs rekordban, és masszírozták egyszerre az előttük álló hátát a Durex 2in1 aromaterápiás masszázszseléivel és síkosítóival. Az idei rekordhoz ráadásul egy jó ügy is kapcsolódik, ugyanis a Durex a résztvevők számával megegyező mennyiségű óvszert adományoz az A-HA! Országos Szexuális és Mentálhigiénés Felvilágosító Program számára. A lelkes fesztiválozóknak köszönhetően ez ötszáz óvszert jelent, mely nagyban segíti a szervezet szexuális felvilágosításért végzett munkáját, melyre Magyarországon is nagy szükség van. A nemrégiben nyilvánosságra hozott nemzetközi Durex Szexuális Jóléti Kutatás adatai alapján ugyanis a magyar válaszadók csupán 8%-a védekezik minden szeretkezés alkalmával, és mindössze 16%-uk érezte úgy, hogy kellő szexuális ismeret birtokában szerezte első szexuális élményét.

„Nagyon örülünk, hogy idén sikerült felülmúlnunk a tavalyi eredményt, és külön örülök, hogy ezzel egy jó ügyet is támogatunk. A láncmasszázs rekorddal elsősorban azt szerettük volna idén is szemléltetni, hogy a felelősségteljes magatartást és a szexuális élet felszabadult élvezetét nem kell elkülöníteni egymástól. Kellő elővigyázatossággal és a megfelelő óvintézkedések megtétele mellett semmi sem szabhat határt az élvezetes szexuális életnek” – mondta Somlai Anna, a Durex kategóriamenedzsere.
 

Kulcsszavak: fesztivál Balaton Sound

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A neves divatfotós örökítette meg a HONOR Magic4 Pro szépségét

A HONOR globális technológiai márka Nima Benatival, a tehetséges olasz, évek óta haute couture divatfotózással foglalkozó művésszel dolgozott együtt, hogy egy új oldaláról mutassák meg az egész világnak a HONOR Magic4 Pro készüléket. A HONOR a 2022-es Mobile World Congress-en mutatta be vadonatúj prémium termékcsaládját, élén a zászlóshajó HONOR Magic4 Pro-val.

2022. június 30. 17:00

Még mindig sokan kockáztatnak nem jogtiszta szoftverekkel

A legtöbben tisztában vannak a nem jogtiszta szoftverek használatának veszélyeivel, ennek ellenére a felhasználók 30%-a még mindig nem megbízható forrásból származó programokat részesít előnyben – derül ki a Microsoft Magyarország megrendelésére készült felmérésből.

2022. június 30. 15:23

A játékipar és a VR hajtja a szórakoztató- és médiaipar fejlődését

A globális szórakoztató- és médiaipar tavaly ugrásszerűen fejlődött, meghaladva az általános világgazdasági növekedést. A 2020-as, világjárvány okozta 2,3%-os csökkenést követően a szektor bevételei 2021-ben erőteljesen, 10,4%-kal emelkedtek, 2,12 ezer milliárd dollárról 2,34 ezer milliárd dollárra. 

2022. június 30. 13:56

A Sony bemutatja az új „INZONE” PC-s gaming periféria márkát

A Sony bejelentette az INZONE-t, egy új játékkiegészítő-márkát PC-s játékosok számára, amely élesíti az érzékeket és maximális játékbeli teljesítményt biztosít. Az INZONE monitorok elképesztő, nagy felbontású és dinamikatartományú képpel, a fejhallgatók pedig kiváló hangzással és 360 Spatial Sound for Gaming funkcióval rendelkeznek. 

2022. június 30. 11:27

Az állam lehet az egyik katalizátor a digitális ügyintézés terén

22 évvel ezelőtt, 2000. június 22-én írta alá Bill Clinton elnök az amerikai elektronikus aláírási törvényt, azóta ezt a napot “ESIGN Day” néven ismerik az Amerikai Egyesült Államokban. Ennek mintájára, 2021-ben Magyarországon is életre hívták az elektronikus aláírás napját. A kezdeményezés nem titkolt célja, hogy ösztönző szerepet játsszon a digitális folyamatok és az ehhez elengedhetetlen e-aláírás, e-hitelesítés hazai elterjedésében.

2022. június 30. 09:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24

Átadták az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjait

2022. június 13. 17:27