Egyházasdengeleg mindent vitt a Vodafone játékán

forrás Prim Online, 2012. augusztus 1. 18:12

Az alig ötszáz fős Nógrád megyei település, Egyházasdengeleg nyerte meg a Vodafone különleges játékát, mely még a nyár elején vette kezdetét. A nyertes helység hatalmas F1-es buli keretében ünnepelhette meg győzelmét.  

A Vodafone több száz olyan település között hirdette meg játékát, ahol három hónappal ezelőttig nem lehetett Vodafone 3G mobilinternetet használni. Az érintett helységek a Vodafone hálózatmodernizációjának köszönhetően bekapcsolódhattak a villámgyors mobilinternet világába, és egyúttal automatikusan részt vehettek az egy hónapon keresztül zajló versenyben. 
A játékban az a község állhatott fel a képzeletbeli dobogó felső fokára, ahol a lakosság arányában a legtöbb új, de nem kevesebb, mint 30 Vodafone előfizetés köttetett.

A pályázat első helyezettje, vagyis Egyházasdengeleg kap lehetőség arra, hogy a közeljövőben maximum bruttó 10 millió forint értékben digitális fejlesztést hajtson végre a településen a Vodafone Alapítvány segítségével. A támogatáson túl azonban a mobilszolgáltató arról is gondoskodott, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagítsa a település lakóit.


A július 29-én megszervezett F1-es eseményen több száz ember követte élőben a Magyar Nagydíjat, és próbálta ki a nagysikerű Kezdj el valami újat hétvége játékait, így például a villámgyors reflexeket igénylő Batakot.  A kíváncsibbak a Forma 1 világába is bepillantottak egy kiterjesztett valóságon alapuló alkalmazásnak köszönhetően, majd a sikeres rendezvény végén a Csillag Születik aranytorkú énekesnője, Szirota Jennifer kápráztatta el a nagyérdeműt.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb NASA díjat nyert a Puli Space Technologies

Két év fejlesztés és prototípuskészítés után a Puli Space Technologies idén májusban elnyerte a „Drágám, összepréseltem a NASA hasznos terhét – a folytatás” verseny második helyezését. A magyar fejlesztésű mérőeszköz képes azonosítani a holdkőzet felső rétegében lévő hidrogént és hidrogéntartalmú illékony anyagokat, így a vízjeget is.

2022. május 25. 13:26

A magyar innováció Európa után meghódította Amerikát és Ázsiát is

Néhány éve egy magyar innováció újította meg a nemzetközi bridzséletet. 2018 óta a LoveBridge szoftverrel edzenek a hazai sportolók is, részben ennek köszönhetők a bridzsjáték terén tavaly óta elért, kiugró magyar sikerek.

2022. május 25. 12:05

Brutál forgalommal indult az első magyar decentralizált kriptotőzsde

Egy megbízható kriptotőzsde választása, mely támogatja a magyarországi ügyfeleket, van rajt elegendő likviditás, kereskedési pár, és extra funkció, nem könnyű feladat. Ám nem lehetetlen! Az első olyan magyar kriptotőzsde, amely decentralizált alapon működik, ráadásul még bányászathoz is használható, nemrég brutális forgalommal startolt el a piacon, ezzel is felkeltve a vevők érdeklődését.

2022. május 25. 11:14

Európában is kiemelkedő a hazai e-kereskedelem bővülése 2021-ben

Magyarország e-kereskedelmi piacának forgalma bővült a legnagyobb mértékben Észtország után Európában. A növekedés mintegy 29%-ot tett ki és ezzel a hazai piac meghaladta a 1200 milliárd forintos szintet. – derült ki a Future Trade Budapest konferencián.

2022. május 25. 09:47

A jelenlegi 2-3-szorosára kellene gyorsítani az épületfelújítások ütemét Európában

A klímavédelem érdekében a beruházási prioritások sürgős átgondolására és határozottabb közös fellépésre szólítja fel a Világgazdasági Fórum (WEF) napokban zajló davosi találkozóján a résztvevőket a Schneider Electric. Az energiamendzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat Fenntarthatósági Kutatóintézetének friss elemzése szerint a jelenlegi 2-3-szorosára kellene gyorsítani az épületfelújítások ütemét Európában, hogy sikerüljön elérni a Párizsi Megállapodásban megfogalmazott célokat. 

2022. május 24. 21:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35