Jön a Windows Phone Store

Farkas Norman, 2012. augusztus 8. 14:14

Megújult a Windows Phone hivatalos fejlesztői portálja, az App Hub, mely immár a Dev Center nevet viseli. Az újítások a Windows Phone Marketplace-re is kiterjednek, mely a jövőben Windows Phone Store néven várja vásárlókat.

A fejlesztők elfelejthetik az App Hubot, ugyanis a Microsoft átnevezte és kissé át is alakította a Windows Phone fejlesztői központját. A Windows Phone Dev Center új dizájnnal, hírekkel gazdagítva várja a látogatókat egy új webcímen, ám a hatalmas változtatások ellenére senkinek nem kell újra regisztrálnia magát.

A Dev Center nagy előnye, hogy a fejlesztők 178 országból csatlakozhatnak hozzá, ingyenes alkalmazásaikat 191, fizetős szoftvereiket pedig 115 országból érhetik el a felhasználók. Említést érdemel az alkalmazáson belüli vásárlások, illetve a PayPal alapú fizetés lehetősége is, ám előbbi csak a Windows Phone 8 alapú masinák számára lesz elérhető, a WP 7.8 frissítéssel bíró masinákra nem.

A felhasználók számára az egyik legszembetűnőbb változás az lesz, hogy a Windows Phone Marketplace eltűnik, s a Windows Phone Store jelenik meg helyette. A névváltás nem véletlen, hiszen a számítógépekre és tabletekre szánt tartalmakat kínáló piactér a Windows Store nevet kapja.

 

 

[Forrás: Engadget]

Hírek a GSM világából ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közel 8,8 millió Samsung felhasználó élvezi a Galaxy AI funkciókat

A One UI 6.1 frissítéssel még több eszközön váltak elérhetővé a Galaxy AI funkciók, amelyekkel a Samsung elsőként a – 2024 februárjában megjelent – Galaxy S24 készülékeket látta el. A szoftverfrissítés a Galaxy S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 és Tab S9 szériát érintette, az AI funkciók márciustól egyre több készüléken váltak elérhetővé, amelynek köszönhetően Európa-szerte több millió felhasználó tapasztalja meg a Galaxy AI élményt.

2024. április 30. 15:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14