Interaktív épület-fényfestés a 4G és az ünnepek jegyében a Telekomtól

forrás: Prím Online, 2012. december 13. 11:57

December második hetétől 23-áig minden este látványos fényfestésnek lehetnek tanúi azok a járókelők, akik a Telekom Székház (Krisztina körút 55.) előtt elsétálnak. A látványosság annak az „Élményrobbanás” elnevezésű , több eseményt felölelő sorozatnak a része, amelynek elemeit a Telekom 4G/LTE szolgáltatása kapcsolja össze. A látványelemek project mapping megoldással készülnek, amelynek köszönhetően az épület szerkezete megelevenedik és egy különleges virtuális világba repíti a nézőket. A mobiltechnológia iránt érdeklődőket interaktív módon bevonják az alkotásba: kipróbálhatják, hogy a helyszínen kiállított mobileszközről hogyan lehet irányítani a fényfestést.

Az „Élményrobbanás” további elemei az új 4G/LTE-képes okostelefonok kipróbálására lehetőséget nyújtó Pláza Roadshow – e hét végén, azaz december 15-én és 16-án az Allee és a Duna Plaza előtt, valamint a Westend Millennium udvarában várják az érdeklődőket, továbbá a T-Mobile Facebook oldalán közzétett Kerületfoglaló játék, amelyben az érdeklődők jelképesen elfoglalhatták Budapest egyes kerületeit, és egyúttal különböző ajándékokért versenyezhettek, valamint belépőjegyeket nyerhettek a Carbonfools és a Compact Disco közös zártkörű koncertjére.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Megkérdőjezelődött a trójai faló mítosza

A trójai faló legendáját szinte mindenki ismeri: egy gigantikus, fából készült építménybe katonák bújnak, hogy az éj leple alatt kimásszanak a Trója falai mögé bevontatott „ajándékból”, majd társaikat beengedve percek alatt eldöntik a tíz évig húzódó csata menetét. De vajon valóban így történt? Tényleg egy lovat formált az építmény, a valóságban is így dőlt el a csata, vagy mindez csak mítosz? A Viasat History legújabb, A trójai faló rejtélye című dokumentumfilmje 2021. május 23-án vasárnap 21 órától szakértők segítségével igyekszik megfejteni a rejtélyt és felgöngyölíteni Homérosz költeményeinek valódi jelentését.

2021. május 22. 10:31

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20