Most Wanted a Galaxy S 4-en

forrás: Prím Online, 2013. április 17. 11:42

A Samsung Galaxy S 4 okostelefonon elérhető lesz az Electronic Arts népszerű autós játékának, a Need for Speed Most Wanted-nak egy különleges kiadása. A Samsung számára optimalizált játék a Samsung Games-ről lesz letölthető, az első 100 000 felhasználó számára ingyenesen. 

Sokan várják már a Galaxy S4 öreg kontinensre érkezését, amelyre úgy tűnik, megéri várni, hiszen egyre több extrát tartogat a felhasználók számára.

 

A Samsung elkötelezett híve annak, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt és érdekes tartalmakat nyújtson felhasználóinak. Nagyon boldogok vagyunk, hogy exkluzív Samsung tartalmakat helyezhetünk el a világ egyik vezető kiadójának AAA-kategóriás játékába. Ezen kívül további együttműködéseket is kötöttünk, amelyek szintén hozzásegítenek minket ahhoz, hogy tovább bővítsük a felhasználóink elé táruló lehetőségek körét” – mondta Lee Epting, a Samsung Electronics Europe digitális tartalmakért felelős alelnöke.

 

 

Glenn Roland, az Electronic Arts új platformokért felelős alelnöke hozzátette: „a Samsung Galaxy S 4 kiemelkedő mobilos játékélményt nyújt a felhasználóknak. A jelen akcióban elérhető Need for Speed Most Wanted csak egyike annak a néhány alkalmazásunknak, amelyeket a Samsung számára optimalizáltunk, és amelyek exkluzív tartalmakat is tartalmaznak.

 

A Need for Speed Most Wantedet Európa-szerte az első 100 000 Galaxy S 4 tulajdonos töltheti le ingyenesen a Samsung Hubból. Az Electronic Arts-szal kötött megállapodás csupán egyike azon együttműködéseknek, melyeket a Samsung a Galaxy S 4 április 27-i európai debütálására készített elő. A játék speciális kiadása a Samsung Galaxy Note II készülékekre is megvásárolható lesz.

 

Nemcsak a játékosok, hanem az utazók számára is akadnak meglepetések: a Michelin Traffic alkalmazás valós idejű közlekedési információkat nyújt a felhasználók számára Európa 11 országára vonatkozóan.

 

Hasonlóan hasznos lehet a hírneves útikalauz, a Michelin Guide mintájára elkészített Michelin Restaurants applikáció is, amelynek segítségével franciaországi és németországi éttermek kereshetők számos szempont alapján. A Michelinnel kötött együttműködés folytatásaként a nyár folyamán várható a Michelin Travel alkalmazás is, amely Európa mintegy harmincezer turisztikai látványosságáról tartalmaz ajánlásokat és tippeket

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30