Új Samsung üdvöske érkezik?

Czipperer Dia, 2013. május 13. 16:00

Néhány nappal ezelőtt kapott szárnyra az a pletyka, hogy a Samsung újabb okostelefont készül piacra dobni. A Galaxy S4 Zoom az S4 mini változataként, 10-szeres optikai zoomos objektívvel felszerelve érkezhet.

Első ránézésre (lásd a képen) furcsának tűnhet a Samsung új készüléke, a Galaxy S4 Zoom, amely nevét a 16 megapixeles, 10-szeres optikai zoomra alkalmas kamerájáról kapta.

 

A Samsung Galaxy Camera is 16 megapixeles érzékelővel, és 21-szeres optikai zoommal rendelkezik, de mindezt a vastagság rovására. Így félő, hogy az új üdvöske sem karcsúságáról lesz híres, bár itt már megjelennek a telefon funkciók.

 

A készülék paramétereiről is lehet „tudni” néhány dolgot: állítólag 4,3 hüvelykes qHD Super AMOLED kijelzővel, Bluetooth 4.0-val, valamint 8GB beépített tárhellyel érkezik majd. Ez utóbbi SD kártyával tovább bővíthető. Várhatóan június elején mutatják be a készüléket.

 

Forrás: GSMarena.com

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Exkluzív betekintést adnak három hősies hivatás munkájába a HUAWEI P60 Pro-val készített fényképek

Magyar fotográfusokkal együttműködve különleges mobilfotó-sorozattal mutatja be az éjszaka hétköznapi hőseinek életét a Huawei. A Huawei P60 Pro okostelefonnal készített képek exkluzív betekintést adnak három olyan hivatás – kutató-mentők, tűzoltók, polgárőrök – képviselőinek életébe, akik éjszakánként mások biztonságáért, nyugalmáért dolgoznak, akkor is készenlétben állva, amikor a többség az időt pihenéssel, alvással tölti. 

2023. június 7. 20:41

Divatfotózás a HONOR csúcskategóriás készülékével

A fotózás a kezdetektől fogva a divatipar elengedhetetlen része. A folyamatosan változó trendeket és stílusokat ugyanis meg kell örökíteni, elvégre meghatározzák az egyes korszakokat. A fotótechnológia fejlődése jelentős szerepet játszott a divatfotózás alakulásában is, exkluzív művészeti formából a személyes stílus médiumává alakítva azt. A HONOR Magic5 Pro egy forradalmi okostelefon, amely új szintre emeli a fotózást. Egy olyan eszköz a divatrajongók számára, amely ideális hogy, segítségével felfedezzék és kiaknázzák kreatív lehetőségeiket.

2023. június 7. 15:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39