Koncertélmény vezetékek nélkül

forrás: Prím Online, 2013. május 14. 11:52

A Sony első, Wi-Fi és AirPlay szolgáltatásokkal felszerelt 7.2 csatornás házimozi rendszerei, az STR-DN1040 és az STR-DN840 tökéletes házimozi élményt biztosítanak.

A sima, stílusos külső mögött egy olyan merev váz lapul, amely az erőteljes basszus érdekében megszüntet mindenféle felesleges rezonanciát. A minőségi komponensek egyetlen részletet sem hagynak elveszni, legyen szó kirobbanó akciójelenetekről vagy finom, harmonikus dallamokról.A digitális HD mozi hangzás segítségével a képi és hangélménnyel Hollywood legjobb filmszínházainak autentikus akusztikája elevenedik meg. A „Concert Hall” (Koncertcsarnok) mód pedig a világ leghíresebb koncerttermeit, a Berlini Filharmonikusok Csarnokát, az amszterdami Concertgebouw-t, vagy a velencei Musikvereint költözteti az otthonokba.

A hangoptimalizálásnak köszönhetően a tiszta zenei hangzás minden hangerőn garantált. Az „Advanced Digital Cinema Automatic Calibration” (DCAC, Fejlett Digitális Automata Házimozi Kalibrálás) a szoba akusztikájához illeszkedve finomhangolja mindkét hangfal teljesítményét.

A vezeték nélküli adatközvetítés segítségével az okostelefonon, számítógépen vagy tableten tárolt dalok könnyedén és gyorsan megoszthatók csakúgy, mint a felhő alapú zenei szolgáltatások, többek között a Sony Entertainment Network platformja, a Music Unlimited. Az AirPlay-nek köszönhetően az iPad,iPhone, iPodTouch vagy Macintosh tulajdonosok is kiemelkedő minőségben hallgathatják Apple készülékükön tárolt audio anyagaikat. Még kényelmesebbé teszi a szórakozást az okostelefonra és tabletre (iOS/Android) egyaránt letölthető ingyenes távirányító alkalmazás, a Side View, aminek segítségével kedvenc fotelunkból irányíthatjuk az eseményeket.

Mindkét házimozi rendszer 24-bit/192kHz audio visszajátszását teszi lehetővé. A DN1040 készülékbe épített 4K konvertálónak köszönhetően a Blu-ray™ lemezen vagy DVD-n tárolt filmek hangzása éppen olyan kiváló, mint amilyen részletgazdag a 4K Bravia TV-n vagy projektoron.

Az új STR-DN1040 and STR-DN840 AV házimozi rendszerek júniustól lesznek elérhetőek Magyarországon.

Főbb jellemzők:

Kulcsszavak: házimozi Sony

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás