Érkezik az első Google Reader klón

Czipperer Dia, 2013. június 18. 09:17

A Digg már több mint három hónapja dolgozik azon, hogy létrehozza a Google Readert helyettesítő szolgáltatását. Július 1-től hivatalosan is megszűnik a Google olvasója, a Digg klónja még ez előtt, június 26-án debütál.

Június 26-ától a Digg minden felhasználó számára elérhetővé teszi olvasóprogramját, melynek nem titkolt célja, hogy a Google Reader helyébe lépjen. Az időzítés is tökéletes, hiszen néhány nappal a Reader nyugdíjazása előtt mutatkozik be a nagyközönségnek. Bár egyelőre még csak a program béta verzióját adják ki, ez azonban azt jelenti, hogy a jövőben igyekeznek a felhasználói, fejlesztői visszajelzések alapján módosítani, javítani rajta.

 

 

A Digg a felhasználók számára egy stabil és gyors olvasót szeretne nyújtani, és arra is lehetőségük van, hogy readeres mentéseiket importálják az új programba. A kiadás utáni két hónap pedig a program fejlesztésével telik majd, és szeretnének egy Android applikációt is létrehozni. A tervek szerint az iOS applikáció már 26-án bemutatkozik.

 

 

Múlt hónapban már szóba került, hogy lesz egy fizetős modell és egy ingyenes verzió is, 26-án ezekről is többet megtudunk majd.

 

Forrás: Techspot.com, Mashable.com

Kulcsszavak: RSS klón Google Reader

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar startupperek építhetik a jövő okos városait

Világszerte egyre nagyobb teret hódít a fenntartható települések koncepciója. Az okos város remek befektetési lehetőség az előrejelzések szerint, ám a technológia kínálati oldalán bőven vannak még kiaknázatlan területek. Az EIT Climate-KIC inkubációs programja február 28-ig olyan magyar vállalkozások jelentkezését várja, amelyek elősegítik a városi lakosság életminőségének javítását, vagy a klímaváltozás egyéb kihívásaira nyújtanak megoldást.

2019. február 21. 13:55

Újabb regionális elismerést kapott a PS

A budapesti központú Process Solutions lengyelországi leányvállalata a 2018-as évben véghezvitt fejlődésének és hatékony működésének eredményeképpen elnyerte az Outsourcing Stars verseny „Legjobb Accounting & Payroll Vállalat” kategória díját.

2019. február 21. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul az Év Internetes Kereskedője díj 2019

2019. február 21. 10:45

Christopher Mattheisen a Microsoft Magyarország új ügyvezető igazgatója

2019. február 18. 11:50

Bemutatkozik a Samsung 2019-es QLED TV kínálata

2019. február 15. 12:20

Minden eddiginél gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Huawei új chipkészlete

2019. január 25. 11:21
cloudappsportal.com