Érkezik az első Google Reader klón

Czipperer Dia, 2013. június 18. 09:17

A Digg már több mint három hónapja dolgozik azon, hogy létrehozza a Google Readert helyettesítő szolgáltatását. Július 1-től hivatalosan is megszűnik a Google olvasója, a Digg klónja még ez előtt, június 26-án debütál.

Június 26-ától a Digg minden felhasználó számára elérhetővé teszi olvasóprogramját, melynek nem titkolt célja, hogy a Google Reader helyébe lépjen. Az időzítés is tökéletes, hiszen néhány nappal a Reader nyugdíjazása előtt mutatkozik be a nagyközönségnek. Bár egyelőre még csak a program béta verzióját adják ki, ez azonban azt jelenti, hogy a jövőben igyekeznek a felhasználói, fejlesztői visszajelzések alapján módosítani, javítani rajta.

 

 

A Digg a felhasználók számára egy stabil és gyors olvasót szeretne nyújtani, és arra is lehetőségük van, hogy readeres mentéseiket importálják az új programba. A kiadás utáni két hónap pedig a program fejlesztésével telik majd, és szeretnének egy Android applikációt is létrehozni. A tervek szerint az iOS applikáció már 26-án bemutatkozik.

 

 

Múlt hónapban már szóba került, hogy lesz egy fizetős modell és egy ingyenes verzió is, 26-án ezekről is többet megtudunk majd.

 

Forrás: Techspot.com, Mashable.com

Kulcsszavak: RSS klón Google Reader

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles üzemben is kiválóan teljesített a Remote Tower

Három napon át, december 9. és 11. között az úgynevezett távoli toronyból irányították a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér le- és felszálló forgalmát a HungaroControl légiforgalmi irányítói. A Remote Tower ezt megelőzően még soha nem üzemelt ilyen hosszú ideig folyamatosan. 

2019. december 15. 12:54

Mennyiért neteznek a felhasználók világszerte?

Húsz évvel ezelőtt a világnépesség mindössze 4,1 százaléka használta az internetet, 2019-re ez a szám elérte a 4,5 milliárd főt, ami a Föld teljes lakosságának 58,8 százalékát jelenti.
Alább a Picodi.com felmérését olvashatják.

2019. december 15. 10:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás