OpenAir Radio – 24 órás fesztiválrádió indult

forrás: Prím Online, 2013. július 4. 09:46

Július 3-án a VOLT fesztiválon debütált az OpenAirRadio. Az új online rádió a VOLTon, a MasterCard Balaton Soundon, a Szigeten, a fesztiválok között és a fesztiválszezon után is hallható lesz www.openairradio.hu-n.

A nap 24 órájában működő online rádiót indít a VOLT produkció, azzal a céllal, hogy megannyi izgalmas információt rejtő zenei forrás legyen, szólaljanak meg, akik csinálják a zenét, írják a könyveket, formákat, színeket találnak ki, járják az utakat vagy akár kávét főznek. Minden megoldás érdekes, a zenével együtt erről szólnak majd az OpenAir Radio műsorai. Az OpenAir Radio látványstúdiója ott lesz a VOLTon és a MasterCard Balaton Soundon.  A fesztiválok alatt híreket sugároz, elsősorban a fesztivállal kapcsolatos híreket. Minden félórában jelentkezik információkkal: a színpadok programjain át a fellépőkhöz kapcsolódó érdekességeken keresztül  betekintést nyerhetünk a szervezés rejtelmeibe is. A VOLT Fesztiválon a ROCKLITERA és a KitchenSound segít eligazodni a zenében, a MasterCard Balaton Soundon Magyarország legjobb DJ-i kalauzolnak el a fesztivál színfalai mögé. Késő este élőben közvetíti a fesztiválok koncertjeit, így azok is részesei lehetnek a programoknak, akik nem tudtak részt venni a rendezvényeken.


További információk a Facebookon:https://www.facebook.com/OpenAirRadioAVOLTSoundSziget
 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39