Firefox Mobile appfejlesztői pályázat – meghosszabbított nevezési határidő

forrás: Prím Online, 2013. július 18. 13:14

A Telenor meghosszabbítja a hamarosan debütáló okostelefon platformra, a Firefox Mobile-ra kiírt pályázatának nevezési határidejét. Az 1 250 000 forint összdíjazású versenyre így szeptember 8-ig jelentkezhetnek a fejlesztők.

A mobiltársaság elkötelezett az új, innovatív mobilplatform népszerűsítése és a helyi tartalmak létrehozása mellett: a határidő meghosszabbításával további lehetőségeket szeretne kínálni a már ismert platformokon gyakorlott és a kezdő fejlesztők számára is.

Az új nevezési határidő: 2013. szeptember 8. 24:00, pályázni e-mailben lehet. A Telenor a socialmedia@telenor.hu címre várja a pályázók nevét, elérhetőségeit (mobilszám, e-mail cím), a pályázaton indított applikáció rövid leírását (max. 500 karakter) és Firefox Marketplace linkjét. A versenyre csak a Firefox Marketplace-en jóváhagyott alkalmazással lehet nevezni. Érdemes tudni, hogy a virtuális piacteret üzemeltető Mozilla 18 munkanapos átfutási idővel vállalja a beküldött alkalmazások jóváhagyását és publikálását.

A mobilszolgáltató Firefox Mobile applikáció-fejlesztő pályázatán az amatőr és profi fejlesztők 5 témában indulhatnak: Közösségi, Játék, Média, Utazás/Közlekedés és Egyéb kategóriákban. A kategória győztes munkák alkotóinak jutalma 250 000 forint, emellett a szakmai zsűri által a legjobbnak ítélt alkalmazások a Firefox Marketplace – Telenor válogatásában is helyet kapnak.

A Firefox mobilapplikáció pályázat pontos részletei, feltételei a http://telenor.hu/FFOS-palyazat oldalon érhetőek el.

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb izgalmas találmányok nevezhetnek a Magyar Ipari Célgép Nagydíjra

A hazánkban megvalósuló külföldi ipari beruházások alapján számíthatunk arra, hogy a célgépgyártók iránti igény a közeljövőben nőni fog, és a már eddig is jelentős nemzetgazdasági szerepén nagyot fog lendíteni ez a szektor. Ebben segít a Magyar Ipari Célgép Nagydíj, amelyet idén immár negyedik alkalommal hirdetnek meg.

2024. február 22. 10:02

Még lehet jelentkezni a 6 millió forint összdíjazású ötletpályázatra

A nagy érdeklődésre való tekintettel február 27-ig meghosszabbítja Zöld Kód – Kódolj a holnapért! című ötletpályázatának jelentkezési határidejét a Vodafone Magyarország Alapítvány. A szervezők továbbra is hangsúlyozzák: a diákoknak szóló, fenntarthatósági kérdéseket körüljáró versenyen való részvételhez programozással kapcsolatos külön tudás, előképzettség nem szükséges, annál inkább nyitottság, a digitális platformok iránti érdeklődés és kalandvágy.

2024. február 20. 19:22

Ismét várja korai fázisban lévő technológiai vállalkozások jelentkezését az OXO csoport

Az OXO csoport 2024-ben is várja korai fázisú, induló innovatív vállalkozások jelentkezését, melyek közül legalább kilenc ígéretes kezdeményezést fog beválogatni portfóliójába a következő két évben. Az ígéretes jelölteknek a Budapesti Értéktőzsdén is jelenlévő OXO Technologies Holding leányvállalata, az OXO Labs 25-70 millió forint összegű befektetést biztosít majd. A jelentkezés nyitva áll minden innovatív, korai fázisú vállalkozás előtt, de a cégcsoport kiemelt figyelmet fordít stratégiája szerint a társadalmi vagy környezeti kihívásokra adott innovatív technológiai megoldásokra.

2024. február 15. 17:43

Fiatalok számára hirdet 6 millió forint összdíjazású ötletpályázatot a Vodafone Alapítvány

A Vodafone Magyarország Alapítvány második alkalommal hirdette meg Zöld Kód – Kódolj a holnapért! című ötletpályázatát, amelyre két korcsoportban várja a fiatalok jelentkezését. Az Alapítvány idén a fenntarthatóságot jelölte meg oktatási projektjei központi témájának, ennek megfelelően a pályázó csapatok 5, erre reflektáló kategóriában adhatják le ötleteiket. A szervezők hangsúlyozzák: a versenyen való részvételhez programozással kapcsolatos külön tudás, előképzettség nem szükséges, annál inkább nyitottság, a digitális platformok iránti érdeklődés és kalandvágy.

2024. január 24. 19:55

Ismét diákok tervezik a jövőt: indul a Megoldások a holnapért negyedik szezonja

A Samsung és az EdisonKids kreatív kihívása, a Megoldások a holnapért 2024-ben is várja a fiatalok ötleteit, amelyekkel újratervezhetik a jövőt. A nemzetközi sikereket elért, Samsung által indított Solve for Tomorrow alapjaira épülő program idén negyedik alkalommal indul hazánkban. A kezdeményezés egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a diákok – tanáraik és elismert szakemberek segítségével – alkotói műhelymunka keretében együtt gondolkodhassanak egy, az életüket, közösségüket érintő problémáról, és jövőformáló megoldásokat dolgozhassanak ki rájuk. A nyertes diákok, tanárok, valamint iskoláik összesen 6 millió forint értékben nyerhetnek Samsung készülékeket.

2024. január 22. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30