Firefox Mobile appfejlesztői pályázat – meghosszabbított nevezési határidő

forrás: Prím Online, 2013. július 18. 13:14

A Telenor meghosszabbítja a hamarosan debütáló okostelefon platformra, a Firefox Mobile-ra kiírt pályázatának nevezési határidejét. Az 1 250 000 forint összdíjazású versenyre így szeptember 8-ig jelentkezhetnek a fejlesztők.

A mobiltársaság elkötelezett az új, innovatív mobilplatform népszerűsítése és a helyi tartalmak létrehozása mellett: a határidő meghosszabbításával további lehetőségeket szeretne kínálni a már ismert platformokon gyakorlott és a kezdő fejlesztők számára is.

Az új nevezési határidő: 2013. szeptember 8. 24:00, pályázni e-mailben lehet. A Telenor a socialmedia@telenor.hu címre várja a pályázók nevét, elérhetőségeit (mobilszám, e-mail cím), a pályázaton indított applikáció rövid leírását (max. 500 karakter) és Firefox Marketplace linkjét. A versenyre csak a Firefox Marketplace-en jóváhagyott alkalmazással lehet nevezni. Érdemes tudni, hogy a virtuális piacteret üzemeltető Mozilla 18 munkanapos átfutási idővel vállalja a beküldött alkalmazások jóváhagyását és publikálását.

A mobilszolgáltató Firefox Mobile applikáció-fejlesztő pályázatán az amatőr és profi fejlesztők 5 témában indulhatnak: Közösségi, Játék, Média, Utazás/Közlekedés és Egyéb kategóriákban. A kategória győztes munkák alkotóinak jutalma 250 000 forint, emellett a szakmai zsűri által a legjobbnak ítélt alkalmazások a Firefox Marketplace – Telenor válogatásában is helyet kapnak.

A Firefox mobilapplikáció pályázat pontos részletei, feltételei a http://telenor.hu/FFOS-palyazat oldalon érhetőek el.

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Csak a legszemfülesebbek kapnak támogatást a napelemes pályázat második ütemében

Valósággal elszabadult a kereslet a napelemek iránt a rezsiváltozások bejelentését követően, ami érezhető lesz a napelemes pályázat novemberre előrehozott második ütemében is. Miklovicz Péter, a Gordius Solutions Tender Kft. ügyvezetője elmondta, ezúttal kulcsfontosságú lesz a gyorsaság is, ugyanis most már a beadási sorrend is számít majd. Hozzátette, mindeközben az előző körben támogatói okiratot szerző pályázóknak is résen kell lenniük a projekt szakszerű megvalósítása érdekében, különben hiába a támogatói okirat, nem fogják tudni lehívni a megnyert összeget.

2022. szeptember 18. 10:20

Idén is pályázhatnak az innovátorok

Az elmúlt két év zseniális pályamunkái után ismét meghirdették a HTE Fekete László-díjat. A hazai távközlési és informatikai szakma kiemelt tagja, Fekete László emlékére létrehozott díj az infokommunikációs innovátorok elismerésére hivatott. A zsűri 2022. október 1. éjfélig várja a jelentkezőket, akiktől mindössze egy maximum 6 oldalas, tevékenységüket bemutató pályázati anyagot kér. A jutalmazás impozáns: a szakmai elismerés mellé 1.000.000 Ft is jár az év innovátorának.

2022. szeptember 9. 20:26

Elindult Az Év Honlapja 2022 Pályázat!

Magyarország legnagyobb digitális marketingkommunikációs pályázatára 2022. október 15-ig lehet jelentkezni. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. 

2022. szeptember 1. 16:16

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Újra keresik az év webshopjait

A szervezők bejelentették, hogy 2022. október 26-án rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb e-kereskedelmi eseményét, Az Év Webshopja Konferencia és Verseny rendezvényt. A tíz fős szakmai zsűri és a szervezők már várják azoknak a webáruházaknak a jelentkezését, akik szeretnék ingyenesen megmérettetni magukat a magyar internetes kereskedelmi szakma előtt. A 2017 óta évente megrendezésre kerülő verseny különlegessége, hogy nem a népszerűségről, csupán a szakmaiságról szól. Így tehát a legkisebbektől egészen az óriásvállalatokig bárki beadhatja a pályázatát.

2022. július 8. 18:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38