A HONOR Falcon kamerarendszere az okostelefonos fotózás jövője

forrás: Prím Online, 2024. február 9. 13:00

A HONOR Magic6 Pro – a HONOR következő csúcskategóriás készüléke – igazán komoly kamerarendszerrel érkezik. A készülék fotózási képességeinek szemléltetésére a vállalat együttműködik Cécilia Berderrel, a híres francia vívóval, aki sportágának bámulatosan gyors pillanatait kristálytisztán tudta rögzíteni. Egyértelműen kiderült, hogy a sportfotózáshoz a HONOR Magic6 Pro lesz az ideális választás. 

 

A mellékelt fotók a vívás pillanatképeit demonstrálják – ezeket még profi kamerákkal is nehéz megörökíteni. A folyamathoz 30 HONOR Magic6 Pro-t használt a cég, amik automatikusan rögzítették a mozdulatsorok fontos pillanatait.

 

 

A tükör nélküli modellek

 

Az elmúlt években a hordozható tükör nélküli modellek folyamatos hardveres fejlesztéseken estek át, így egyre inkább a fotózás szerelmeseinek kedvenc választásai lettek. A zármechanizmus javításával a gyártók gyorsabb zársebességeket kínálnak, ami lehetővé teszi, hogy a professzionális fényképezőgépek gyors egymásutánban készítsenek képeket, hatékonyan örökítve meg a mozgás közbeni alanyokat, csökkentve az elmosódás mértékét. Ezeket a tulajdonságokat különösen üdvözli a sport-, vadvilág- és akciófotózás, ahol létfontosságú ez a funkció. A vadonatúj HONOR Falcon kamerarendszer a zársebességet és a képalkotási sebességet is tovább javította. Az SMA-motor beépítése az innovatív hardver által növeli a fókuszálási sebességét, hatékonyabbá téve az autófókuszálást és tovább javítva az okostelefonos sportfotózás minőségét.

 

 

A sportfotózás az okostelefonos fotózás következő mérföldköve

 

A sportfotózás növekvő népszerűségére és a mesterséges intelligencia (AI)  jelentőségére igyekeznek választ adni az okostelefon-gyártók, akik jelentős erőfeszítéseket tesznek a rögzítési sebesség és a kép tisztaságának javítására. Az új HONOR Falcon kamerarendszer minden eddiginél okosabb: míg elődjének mesterséges innteligenciája 270 000 képpel lett tanítva az ugrás, a gyaloglás és a futás beazonosításához, a fejlettebb új verzió már 8 millió képből lett fejlesztve. 

 

 

Az alábbi videó bemutatja, hogyan működik az AI Motion Sensing Capture a backendben:

 

 

A HONOR Magic6 Pro jelentős frissítést hoz az iparágvezető hardver és az AI-alapú szoftver tekintetében. A teljesen új HONOR Magic6 sorozat hivatalos globális bevezetése február 25-én lesz.

 

 

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR átfogó, mesterséges intelligencia-alapú stratégiát vitt az idei MWC-re

A HONOR Barcelonában mutatta be új, átfogó stratégiáját, amely a mesterséges intelligencia hajtotta, az operációs rendszereken túlmutató élményekre, és a szándék alapú felhasználó kezelőfelületekre épül. Nemzetközi partnereivel együttműködve több okoseszköz érkezését is bejelentette: a HONOR Magic6 Pro érkezése mellett a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t is, ami platformszintű AI-jal felszerelve kínál emberközpontú élményeket.

2024. február 26. 16:03

Csúcskészülékeket vitt az MWC kiállításra a Xiaomi

A Xiaomi, a világ egyik vezető mobiltechnológiai innovátora Barcelonában, egy exkluzív sajtóesemény keretében bejelentette legújabb csúcsmodelljei, a Xiaomi 14 termékcsalád megjelenését. Az esemény mérföldkőnek számít a Xiaomi történetében, hiszen a vállalat soha eddig nem látott felhasználói élményt lesz képes nyújtani világszerte. Az eseményen William Lu, a Xiaomi Corporation partnere és elnöke, valamint a Xiaomi nemzetközi üzleti részlegének elnöke bemutatta a "Human X Car X Home" intelligens ökoszisztémára épülő vállalati stratégiáját. 

2024. február 26. 14:27

A HMD számára minden az emberi innovációról szól

A HMD leleplezte, milyen lesz az élet a Human Mobile Devices új dimenziójában. A HMD célja, hogy olyan telefonokat készítsen, amelyek megfizethetőek, gyönyörűek, trendik és otthon javíthatóak. Leegyszerűsítve: abban segítenek, hogy mindez egyszerre elérhetővé váljon, megfizethető áron. Olyan készülékeket gyártunk, amelyek segítenek leküzdeni a globális technológiai kihívásokat, mint az e-hulladék kérdése, és az úgynevezett „digitális kiégés”, ami egy vészesen terjedő jelenség napjainkban. Tehát minden tekintetben jobbá teszik a felhasználói élményt.

2024. február 26. 12:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07