A HONOR idén karácsonykor egy kisfilmmel és nyereményjátékkal ünnepli a hétköznapi hősöket

forrás: Prím Online, 2023. december 5. 13:02

A HONOR az idei ünnepek alatt a hétköznapi hősökre helyezi a hangsúlyt egy megható karácsonyi kisfilmmel, illetve egy izgalmas, a közösségi médián futó nyereményjátékkal. Rengetegen vannak, akik már-már észrevétlenül, de mindent megtesznek másokért, főleg ilyenkor, még az ünnepek alatt is. A HONOR fontosnak érzi, hogy fókuszba helyezze ezeket az embereket, akik munkájukkal és gondoskodásukkal tesznek értünk nap mint nap.

A HONOR meghatóan és tisztelettel kedveskedik a hétköznapi hősöknek, a kisfilm pedig igyekszik megragadni az önzetlenség és gondoskodás lényegét és megmutatni, hogy ezek az elkötelezett emberek a technológia segítségével tudják tartani a kapcsolatot szeretteikkel.

 

 

Ezzel együtt Magyarországon is kezdetét veszi egy nyereményjáték-kampány a közösségi médiában, a felhasználók pedig saját hétköznapi hősöket jelölhetnek, akikre szavazni is lehet – a cél megajándékozni pár szerencsést. A kampány lehetőség arra, hogy mindenki megossza saját történeteit azokról, akik nap mint nap tesznek a többiekért. Így talán még jobban értékeljük őket.

 

Csatlakozz te is a HONOR-hoz és ajándékozd meg hétköznapi hősödet!

 

Csatlakozz a HONOR hivatalos oldalán!

Szúrd ki a posztot: Keresd a „HONOR Hősök” kampányposztokat a HONOR hivatalos közösségi média oldalain.

Jelölj és mesélj: A komment szekcióban jelöld meg hétköznapi hősödet.

Oszd meg történeted: Írd le pár sorban, hogy miért őt választottad hétköznapi hősödül, és meséld el, hogy mivel járul hozzá az ünnepi szezonhoz.

 

VAGY

 

Említsd meg a HONOR-t saját közösségi média oldaladon

Posztolj egy képet: Ossz meg egy fotót hétköznapi ősödről az Instagram oldaladon.

Használj hashtaget: Helyezd el posztodban a #HONORtobewithYou és #HONORhősök hashtageket.

Mesélj róluk: Írd le, hogy miért őt választottad hétköznapi hősödül, és meséld el, hogy mivel tették szebbé a te vagy a környezeted életét.

 

„Ez a kampány kiváló lehetőség arra, hogy elismerjük és értékeljük azokat a hősöket, akik szebbé, meghittebbé és csodálatosabbá teszik az ünnepi időszakot. Csatlakozz te is a HONOR-hoz, és ünnepeljük együtt a kedvességet” – nyilatkozta Kai Bai, a HONOR regionális menedzsere. „A HONOR-nál hiszünk a kedvesség szellemében, és a kampánnyal is az a célunk, hogy együtt mondjuk: megtiszteltetés együtt lenni veletek.”

Kulcsszavak: HONOR

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Ezt a 10 elektromos autót övezi a legnagyobb figyelem 2024-ben

Az elektromos autók a vállalkozások körében is egyre népszerűbbek, egy friss felmérés szerint a hazai cégvezetők közel fele cserélné járműflottáját elektromosra három éven belül. Ezek az új típusú járművek számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos benzines vagy dízelüzemű autókkal szemben, a közvetlen gazdasági érvektől kezdve a környezeti fenntarthatóságon át a technológiai lehetőségekig. Mindezek mellett a vállalkozások most jelentős állami támogatást is kaphatnak tisztán elektromos autók beszerzésére. Az ALD AUTOMOTIVE | LEASEPLAN most összegyűjtötte azokat a modelleket, amelyeket a legnagyobb figyelem övezi idén hazánkban.

2024. február 28. 19:01

A WiFi 7 jelentősen javítja majd a vezeték nélküli vállalati hálózatok teljesítményét

A vezeték nélküli technológiák és szabványok gyors fejlődése új lehetőségeket teremt a vállalati WiFi hálózatok teljesítményének, megbízhatóságának és lefedettségének növelésére. Ugyanakkor azt tapasztaljuk, hogy az új szabványok gyakran anélkül váltják egymást, hogy valóban lenne idejük megvetni a lábukat a piacon.

2024. február 28. 17:33

A Lenovo mindenki számára elérhetővé teszi a mesterséges intelligenciát

2024. február 26-án a Mobile World Congress 2024-en (MWC 2024) mutatta be a Lenovo legújabb portfólióját, mely célzottan AI-eszközökből, szoftverekből és infrastrukturális megoldásokból áll, valamint bemutatott két olyan proof-of-concept* eszközt, amelyek újraértelmezik a hagyományos PC-k és okostelefonok formavilágát. A vállalat felfedte a hibrid AI térnyerésének jövőjét is, ezért egy több készüléket, szoftvert és szolgáltatást tartalmazó koncepciót vázol fel a nagyobb személyre szabhatóság, együttműködés és hatékonyság érdekében.

2024. február 28. 16:04

Április elején hirdetik ki a természetfotózás egyik legrangosabb versenyének győztesét

A Varázslatos Magyarország több mint egy évtizede az ország egyik legrangosabb és legizgalmasabb természetfotó pályázata, mely a képek által nyit ablakot nemzeti parkjaink természeti csodáira, ezzel felhívva a figyelmet a természetvédelem fontosságára. A kilenc hónapon át tartó versenyben a fotósok nemcsak havonta részesülnek díjazásban, de az évad legeredményesebb fotósa elnyeri A magyar természetfotó nagydíját és a vele járó Arany Daru szobrot is. 

2024. február 28. 14:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30