A HONOR Magic5 széria az alvás világnapja alkalmából tündököl

forrás: Prím Online, 2023. március 17. 15:42

Szombaton, március 18-án van az alvás világnapja, az alkalom pedig kiváló arra, hogy végiggondoljuk: mennyire elengedhetetlen hatása van a technológiának a hétköznapokra és az alvásunkra. Az okostelefonok megkerülhetetlen részei a kommunikációnak és a szórakozásnak, „minden-az-egyben” megoldást kínálva minden digitális szükségletünkre. A HONOR Magic5 Lite-ot és a HONOR Magic5 Pro-t magába foglaló HONOR Magic5 széria pedig kiemelkedik kitűnő kijelzőtechnológiáival és azok előnyeivel, mint például a TÜV Rheinland alacsony kékfénykibocsátási minősítéssel járó jobb alvásminőség.

A HONOR Magic5 Lite és a HONOR Magic5 Pro egyaránt ívelt OLED kijelzőkkel van felszerelve, amik bámulatos képi világot biztosítanak széles színskálával, magas felbontással és fejlett fénytompító technológiával. Tehát nem csak a szórakozásra alkalmasak, hanem olyan fontos funkciókat kínálnak, amelyek segítenek a képernyőn töltött idő és az alvás közti egészséges egyensúly kialakításában.

 

A HONOR Magic5 Lite 6,67”-es OLED ívelt kijelzője ultravékony kávákkal és 93%-os képaránnyal büszkélkedhet. Színekben gazdag képi világot nyújt akár 1,07 milliárd színnel és 100%-os DCI-P3-as széles színskálával. A TÜV Rheinland alacsony kékfénykibocsájtási minősítése biztosítja, hogy úgy csökkenjen a káros kékfény mértéke, hogy a színminőség ne romoljon. Ez a funkció nem csak a szemet kíméli, hanem javítja az alvásminőséget is.

 

A HONOR Magic5 Lite emellett 1920Hz-es PWM fénytompítási technológiával van felruházva, ami minimalizálja a vibrálást és kíméli a szemet alacsony fényviszonyok között is. Nappalra és éjszakára kalibrált képernyőalgoritmusokkal a környezeti fényekhez igazítja a fényerőt. Az e-book és a sötét módokkal együtt ez a készülék nem csak magával ragadó élményt kínál, hanem a felhasználó egészségét helyezi előtérbe.

 

 

A HONOR Magic5 Pro tovább fokozza ezt 6,81”-es LTPO, négyszer ívelt, lebegő kijelzőjével, ami még magával ragadóbb élményt nyújt. 2160Hz-es PWM fénytompító technológiájával tovább csökkenti a szemekre gyakorolt terheket, míg speciális funkciója automatikusan melegebb színekre állítja a kijelzőt este, ezzel javíthatja az alvásminőséget és csökkentve a kékfény kibocsátását. 

 

Az alvás világnapja alkalmából fontos elismernünk azokat a kijelzőtechnológiai innovációkat, amik hozzájárulhatnak a jobb alvásminőséghez és az általános egészséghez. A HONOR Magic5 széria felvonultatja ezeket a fejlesztéseket, kitűnő élményt biztosítva amellett, hogy előtérbe helyezi felhasználói egészségét. A kékfény kibocsátásának csökkentésével és a szemkímélő opciókkal a HONOR Magic5 Lite és a HONOR Magic5 Pro egyaránt tökéletes társ azoknak, akik nem csak kiváló minőségben szeretnének tartalmat fogyasztani, hanem fontos, hogy tegyenek az alvásuk minőségéért is.

Kulcsszavak: HONOR okostelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30