A juice pack a Samsung zászlóshajó modelljére is rendelhető

forrás: Prím Online, 2018. január 15. 17:06

A mophie népszerű akkumulátoros okostelefon kiegészítője végre a Samsung zászlóshajó modelljére is rendelhető. A juice pack erős ütésvédelmet, 36 óra teljes akkumulátoridőt, és vezeték nélküli töltést kínál egyetlen csomagban.

Az USA legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie új modellel bővítette a Samsung Galaxy Note 8 készülékkel kompatibilis termékeinek kínálatát. A mophie juice pack akkumulátoros okostelefon kiegészítő egy kompakt, hordozható megoldás, ami gyakorlatilag bármilyen vezeték nélküli töltőállomással működik, beleértve a repülőtereken, kávézókban, autókban található töltőpontokat.

 

 

Funkcionalitás tekintetében a készülékben található 2,950mAh teljesítményű újratölthető akkumulátor több mint 36 órányi teljes üzemidőt biztosít egyetlen gombnyomásra, valamint a Charge Vault technológiának köszönhetően feltöltés után is hosszú időn keresztül képes tárolni az energiát. A nagy tárolókapacitás mellett praktikus megoldást kínál a Priority + fast charging funkció, amely lehetővé teszi, hogy a  töltőhöz való csatlakoztatáskor először a Note 8, majd a juice pack akkumulátora töltődjön fel. A biztonságos üzemeltetést hibabiztos áramkör garantálja, amely megakadályozza az akkumulátor túltöltését, vagy túlmelegedését.

 

 

A nagy teljesítmény és praktikus funkciók mellett a mophie a felhasználói élményre is nagy hangsúly fektet, mivel minden juice pack modell támogatja charge force technológiát, amely mágneses illesztést tesz lehetővé a márka összes vezetéknélküli töltést biztosító kiegészítőjével. Ennek köszönhetően a töltés megkezdéséhez elegendő a töltőállomás felületére helyezni a telefont, ami az otthoni és az irodai felhasználást is jelentősen megkönnyíti.

 

 

Bár az esztétikusan minimalista kialakításnak köszönhetően a mophie juice pack igyekszik háttérben maradni, a védőtok vékony borítását úgy tervezték meg, hogy magasított sarkaival fokozottan óvja a kijelzőt a karcolásoktól és repedésektől, a párnázott belső rögzítőpontok pedig leejtéskor is erős védelmet nyújtsanak a telefonnak.

 

A mophie juice pack Samsung Galaxy Note 8 készülékhez megvásárolható a mophie.com weboldalon.

Ajánlott fogyasztói ár: 99.95 EUR / 31.000 Ft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Véget ért a teljesen megújult CEBIT 2018

2018. június 25. 10:09

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

2018. június 6. 15:17

Forbes: 1,1 milliárd dollárral nőtt a Huawei márkaértéke egy év alatt

2018. május 29. 09:52

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16
cloudappsportal.com