A Mousesports egy új stratégiai partnerség keretében csatlakozik a Team Razerhez

forrás: Prím Online, 2019. július 24. 12:54

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, és a Mousesports, Németország legsikeresebb esport csapata új stratégiai partnerséget jelentett be. A kollaboráció során a világ vezető esport nevei közül e kettő fog együttműködni, hogy új magasságokba repítse a regionális és globális esport szcénát.

A partnerség részeként a Mousesports játékosai a Razer perifériák széles skálájával frissítik konfigurációikat, beleértve a Huntsman Elite és a BlackWidow Chroma V2 Tournament Edition billentyűzeteket, a DeathAdder Elite és a Mamba Elite egereket, valamint a Kraken Tournament Edition fejhallgatót.

 

A konzolos fronton a Street Fighter játékos és egyszeri EVO bajnok Benjamin "Problem X" Simon, valamint a FIFA játékos és a Virtuelle Bundesliga (Virtuális Bundesliga) 2018-as elődöntőse, Mario "elast1Cooo" Pflumm pedig a Razer Wolverine és a Raiju Tournament Edition kontrollerekkel száll versenybe.

 

 

Az esport győzelmek gazdag történelme

A 2002-ben Németországban - Berlinben - alapított Mousesports a világ egyik vezető esport csapata, amely azzal írt történelmet, hogy példátlan módon 31 címet szereztek meg az ESL Pro Series Germany-ben, valamint az ESL Counter-Strike, Warcraft III, StarCraft II és League of Legends bajnokságaiban, és több mint 4 millió dollárnyi pénzdíjat nyertek el.

 

A Mousesports csapatai jelenleg a Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), a League of Legends (LoL), a Rocket League, a StarCraft 2, a Street Fighter V és a FIFA 19 játékokban aktívak.

 

A Mousesports Counter-Strike csapatai zsinórban kilencszer nyerték meg az ESL Pro Series-t. A jelenlegi CS: GO csapat - amelynek tagja a halálos holland mesterlövész, Chris „chrisJ“ de Jong is - megnyerte a DreamHack Tours 2019 bajnokságot, miután 2018-ban New Yorkban győzedelmeskedett az ESL One-on. 

 

A LoL csapat megnyerte a német bajnokságot, így a szezont a harmadik ESLM LoL bajnoki címükkel zárták. A Street Fighter V játékos Ben "ProblemX" Simon, a FIFA 19 játékos Mario "elast1cooo" Pflumm, valamint egy Rocket League csapat leszerződtetésével a Mousesports folyamatosan bővíti azon játékok körét, amelyekben versenyzőik megmérettetik magukat.

 

Egyesített erőkkel az esportok globális előmozdításáért

A Team Razeres kollaboráció által a Mousesports csatlakozik azon legmagasabb szintű esport csapatok és játékosok táborához, amelyek együttműködnek a Razerrel az új termékek fejlesztésében és tesztelésében. A Mousesports tanácsadás, tesztelés és visszajelzések révén fogja segíteni a Razert a kompetitív gamer piacra szánt új perifériák kifejlesztésében.

 

„A Mousesports kötelékében a világ esport mezőnyének legtehetségesebb csapatai és játékosai közül több is megtalálható” - nyilatkozta Yann Salsedo, a Razer Esports (EMEA régiójának) vezetője. „Már alig várjuk a közös munkát, melynek során professzionális tapasztalatuk és szakértelmük segítségével esport eszközeinkkel a következő szintre léphetünk.”

 

„Igazán különleges megtiszteltetés számunkra, hogy ismét a Team Razer tagjai lehetünk. Megmutatja a Razer által a Mousesports-szal és a játékosainkkal kapcsolatos elképzeléseinkbe vetett bizalmat. Ugyanakkor izgalommal várjuk, hogy a világ minden részén trófeákért küzdő csapataink számára a legújabb és legkorszerűbb felszereléseket tudjuk biztosítani.” - mondta Stefan Wendt, a Mousesports vezérigazgatója. „Hamburgi székhelyű csapataink pedig igazán egyedi tartalmakat fognak létrehozni rajongóink számára. Egy tökéletes párost alkotunk, és már izgatottan várom a dolgokat, amelyeket közösen fogunk elérni.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a válasz a növekedő energiaárakra: három jövőálló eszköz

A megújuló energiaforrások, illetve a digitális megoldásokkal elérhető energiamegtakarítás jelentik a legkézenfekvőbb megoldást a világpiacon tapasztalható áremelkedésre. Egyre többen feszegetik azt a kérdést is, hogy vajon a földgázt és az atomenergiát lehet-e, kell-e fenntartható energiahordozóként kezelni. Az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat, a Schneider Electric magyar szakértői harmadikként azt javasolják a vállalati felhasználóknak, hogy egyre inkább térjenek át az elektromosságon alapuló energiaellátásra a fosszilis energiahordozók helyett. 

2022. július 5. 11:24

Magyarok a poszt-kvantum kriptográfiában

A kvantumszámítógépek fejlődése alapvetően változtatja meg az információbiztonság-technológia világát: a kvantumszámítógépek erejével ugyanis feltörhetővé válik számos olyan titkosított információ, amely ma még megfelelően védettnek számít. Új megközelítésekre van szükség a kriptográfiában, amelyek kidolgozásában élen jár a magyar székhelyű i4p

2022. július 5. 10:02

Stratégiai partnerség a képalkotó technológiákban

Bemutatta a Xiaomi a Leicával közösen tervezett új, Xiaomi 12S sorozatot, amely a két társaság stratégiai partnerségének első mérföldköve. A Xiaomi 12S ötvözi a Leica optikával, képfeldolgozással, képminőséggel kapcsolatos mélyreható ismereteit a Xiaomi okostelefonos fényképezés terén szerzett gazdag tapasztalataival. Az új széria típusai Leica Summicron lencsékkel rendelkeznek, és támogatják a Leica képalkotó profiljait, amelyek egyszerre segítik a felhasználókat abban, hogy minél inkább kifejezzék kreativitásukat, miközben a legmodernebb algoritmusok segítenek megőrizni a Leica évszázados képesztétikáját.

2022. július 4. 20:03

Ultragyors e-töltő hálózatba ruház be a Siemens és a Volkswagen

A hálózatot építő és működtető Electrify America beruházó partnereivel együtt azt tervezi, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában 1800 helyszínen 10 ezer gyorstöltő állomást telepít 2026-ra. A vállalat nemcsak töltő-infrastruktúrájának földrajzi lefedettségét fogja ezzel megduplázni, hanem a szolgáltatás kényelmét és színvonalát is jelentősen továbbfejleszti.

2022. július 4. 18:24

Győrben nyitott új logisztikai központot a Raben

Megnyitotta legújabb regionális átrakóközpontját Győrben a Raben Trans European Hungary Kft. A mintegy 3000 négyzetméteres létesítmény jelenleg elsősorban a vállalat gyűjtőszállítmányozási tevékenységét támogatja, emellett hagyományos, illetve egyedi raktárlogisztikai szolgáltatások végzésére is alkalmas.

2022. július 4. 17:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24