A Mousesports egy új stratégiai partnerség keretében csatlakozik a Team Razerhez

forrás: Prím Online, 2019. július 24. 12:54

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, és a Mousesports, Németország legsikeresebb esport csapata új stratégiai partnerséget jelentett be. A kollaboráció során a világ vezető esport nevei közül e kettő fog együttműködni, hogy új magasságokba repítse a regionális és globális esport szcénát.

A partnerség részeként a Mousesports játékosai a Razer perifériák széles skálájával frissítik konfigurációikat, beleértve a Huntsman Elite és a BlackWidow Chroma V2 Tournament Edition billentyűzeteket, a DeathAdder Elite és a Mamba Elite egereket, valamint a Kraken Tournament Edition fejhallgatót.

 

A konzolos fronton a Street Fighter játékos és egyszeri EVO bajnok Benjamin "Problem X" Simon, valamint a FIFA játékos és a Virtuelle Bundesliga (Virtuális Bundesliga) 2018-as elődöntőse, Mario "elast1Cooo" Pflumm pedig a Razer Wolverine és a Raiju Tournament Edition kontrollerekkel száll versenybe.

 

 

Az esport győzelmek gazdag történelme

A 2002-ben Németországban - Berlinben - alapított Mousesports a világ egyik vezető esport csapata, amely azzal írt történelmet, hogy példátlan módon 31 címet szereztek meg az ESL Pro Series Germany-ben, valamint az ESL Counter-Strike, Warcraft III, StarCraft II és League of Legends bajnokságaiban, és több mint 4 millió dollárnyi pénzdíjat nyertek el.

 

A Mousesports csapatai jelenleg a Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), a League of Legends (LoL), a Rocket League, a StarCraft 2, a Street Fighter V és a FIFA 19 játékokban aktívak.

 

A Mousesports Counter-Strike csapatai zsinórban kilencszer nyerték meg az ESL Pro Series-t. A jelenlegi CS: GO csapat - amelynek tagja a halálos holland mesterlövész, Chris „chrisJ“ de Jong is - megnyerte a DreamHack Tours 2019 bajnokságot, miután 2018-ban New Yorkban győzedelmeskedett az ESL One-on. 

 

A LoL csapat megnyerte a német bajnokságot, így a szezont a harmadik ESLM LoL bajnoki címükkel zárták. A Street Fighter V játékos Ben "ProblemX" Simon, a FIFA 19 játékos Mario "elast1cooo" Pflumm, valamint egy Rocket League csapat leszerződtetésével a Mousesports folyamatosan bővíti azon játékok körét, amelyekben versenyzőik megmérettetik magukat.

 

Egyesített erőkkel az esportok globális előmozdításáért

A Team Razeres kollaboráció által a Mousesports csatlakozik azon legmagasabb szintű esport csapatok és játékosok táborához, amelyek együttműködnek a Razerrel az új termékek fejlesztésében és tesztelésében. A Mousesports tanácsadás, tesztelés és visszajelzések révén fogja segíteni a Razert a kompetitív gamer piacra szánt új perifériák kifejlesztésében.

 

„A Mousesports kötelékében a világ esport mezőnyének legtehetségesebb csapatai és játékosai közül több is megtalálható” - nyilatkozta Yann Salsedo, a Razer Esports (EMEA régiójának) vezetője. „Már alig várjuk a közös munkát, melynek során professzionális tapasztalatuk és szakértelmük segítségével esport eszközeinkkel a következő szintre léphetünk.”

 

„Igazán különleges megtiszteltetés számunkra, hogy ismét a Team Razer tagjai lehetünk. Megmutatja a Razer által a Mousesports-szal és a játékosainkkal kapcsolatos elképzeléseinkbe vetett bizalmat. Ugyanakkor izgalommal várjuk, hogy a világ minden részén trófeákért küzdő csapataink számára a legújabb és legkorszerűbb felszereléseket tudjuk biztosítani.” - mondta Stefan Wendt, a Mousesports vezérigazgatója. „Hamburgi székhelyű csapataink pedig igazán egyedi tartalmakat fognak létrehozni rajongóink számára. Egy tökéletes párost alkotunk, és már izgatottan várom a dolgokat, amelyeket közösen fogunk elérni.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Digitális arcfelismerő technológiában erős vállalat bővít Budapesten

Noha korábban sokan idegenkedtek a digitális arcfelismerő rendszerektől, ma már egyre többen ezzel a megoldással oldják fel az okostelefonjukat, a következő évtizedben pedig várhatóan négyszeresére nő az arcfelismerés jelenleg 4 milliárd dolláros piaca. A rendezvényszervezéstől a vendéglátáson át a biztonságtechnikáig számos iparág húzhat hasznot a technológiából, és ebből magyar szakemberek is kivehetik a részüket. 

2022. augusztus 9. 09:55

Így nézhet ki a tenger melletti légiközlekedés jövője

A világ lakosságának 40 százaléka tengerparti településeken él. Számukra az amerikai REGENT innovatív elektromos siklói elsőként kínálnak majd biztonságos, olcsó, nagy sebességű és kibocsátásmentes mobilitási megoldást.

2022. augusztus 9. 09:51

Mi kell ahhoz, hogy itthon maradjanak az IT-szakemberek?

A HR Kopó Tanácsadó Csoport által szervezett IT Realitás Mozgalom célja az IT-szakemberek megismerése és párbeszéd elindítása az informatikusok, a munkaadók és a toborzók között.

2022. augusztus 8. 19:48

K&H: megtriplázódott a villanyautók száma Magyarországon

Látványos bővülés vár a villanyautók piacára az uniós piacokon, a tervek szerint ugyanis 2035-től várhatóan csak elektromos autókat lehet értékesíteni. Magyarországon 2020 májusa óta megháromszorozódott a tisztán elektromos személyautók száma, igaz, a teljes autóparkhoz képest még marginális az arányuk – derül ki a K&H összeállításából. A pénzintézet pedig kedvező kamatozású lízingkonstrukciót nyújt a magyar cégeknek ahhoz, hogy villanyautóval bővítsék a flottájukat, ezzel is segítve a vállalkozások kiadásainak csökkentését, lendületet adva az elektromobilizációnak.

2022. augusztus 8. 18:10

Véget ért a nagy okoszebra-szavazás

Hamarosan újabb magyar várost tesz biztonságosabbá a Generali a Biztonságért Alapítvány: a Generali alapítványa által indított és a Pearl Enterprises Kft. kivitelezésében megvalósuló SafeCross okoszebra projekt célja az volt, hogy 2022-ben egy olyan magyar város gazdagodjon okoszebrával, ahol eddig még nem volt ilyen berendezés, ám a rendőrség baleseti statisztikái szerint szükség lenne rá.

2022. augusztus 8. 16:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20