A Sony bemutatja a WF-1000XM5 truly wireless fülhallgatót

forrás: Prím Online, 2023. július 25. 12:55

A Sony bejelentett, hogy a WF-1000XM5 truly wireless fülhallgatóinak bevezetésével a legjobbak még jobbak lettek. Ez az új modell a díjnyertes 1000X sorozat legújabb kiadása, amely a legjobb zajszűrést, valamint a következő szintű, magával ragadó hangzást és a Sony eddigi legjobb hívásminőségét kínálja. A WF-1000XM5-vel csak a felhasználó és a zene vannak jelen.

A WF-1000XM5 fülhallgató bevezetésével párhuzamosan a Sony együttműködött egy globális énekessel, színésszel, dalszerzővel és Sony Music Entertainment-művésszel, Miguellel, hogy a WF-1000XM5 fülhallgató „For The Music" történeteket meséljen.

 

 

„Zenekedvelőként és zeneszerzőként a WF-1000XM5 fülhallgató igazán meglepett a basszus, a tisztaság és a teljes dinamikai tartomány tekintetében. Élvezem, hogy személyre szabhatom és megalkothatom a saját hangzásomat és ezek a fülhallgatók hiteles zenehallgatási élményt nyújtanak" – mondja Miguel. „Ráadásul a zajszűrés megszabadít a nem kívánt zajoktól."

 

For The Music 

 

A termék bevezetésével a Sony a „For The Music" márkanevet vezette be audio termékei számára. Ezzel a szlogennel a Sony az alkotókat és a zenekedvelőket összekötő első számú audiomárkaként pozícionálja magát, és célja, hogy valósághű zenei élményeket teremtsen, és a rajongók számára az alkotói elképzelések támogatásával hasson az érzelmekre.

 

Minden idők legjobb zajszűrő teljesítménye

 

A WF-1000XM5 fülhallgató magasabbra teszi a mércét a zavartalan hallgatás és a tisztaság terén. A Sony zenei szakértelmének köszönhetően a hallgató bízhat abban, hogy a legjobb zenei élményt kapja.

 

A WF-1000XM5 csúcstechnológiával rendelkezik, amely prémium hangminőséget és a legjobb zajszűrési teljesítményt nyújtja a piacon. A valós idejű hangprocesszorok és a nagy teljesítményű mikrofonok táplálják a speciálisan tervezett Dynamic Driver X meghajtóegységet a széles frekvenciájú reprodukció, a mély basszus és a tiszta énekhang érdekében. Úgy tervezték, hogy olyan kiváló hangzásban lehessen elmerülni, mintha az ember a kedvenc előadóival a stúdióban lenne.

 

A WF-1000XM5 fülhallgatónként három mikrofont tartalmaz, köztük kettős visszacsatolású mikrofonokat, amelyek javítják az alacsony frekvenciájú kioltási teljesítményt. Ez a Sony eddigi legnagyobb előrelépése a zajszűrés terén, ami a környezeti hangok még pontosabb rögzítését eredményezi.

 

 

A Sony által újonnan kifejlesztett Integrated Processor V2 felszabadítja a HD Noise Cancelling Processor QN2e potenciálját. A technológia egyedülálló kombinációja a hat mikrofont mindkét fülön keresztül vezérli, hogy példátlan zajszűrési minőséget biztosítson, amely a környezethez igazíthatóan a legjobb teljesítményt nyújtja.

 

A mélyebb frekvenciák reprodukálásának képessége is javult a WF-1000XM5-nél az új Dynamic Driver X-nek köszönhetően. Ráadásul a zajszigetelő fülhallgatócsúcsok egyedülálló poliuretán habanyaggal rendelkeznek, amely csökkenti a zajt a magas frekvenciatartományban.

 

 

Szakértő tervezés a lenyűgöző hangminőségért 

 

A finomabb énekhangoktól a mélyebb basszusokig mindent a zenére hangoltak a WF-1000XM5-ön. 

 

A speciálisan a széles frekvenciák reprodukciójához tervezett Dynamic Driver X-nek köszönhetően a WF-1000XM5-mel megtapasztalható a még gazdagabb és a részletesebb énekhang. A membránszerkezet több különböző anyagot kombinál a dóm és a perem esetében, így tiszta magas hangokat és mély, gazdag basszushangzást ér el alacsony torzítással.

 

A Sony újonnan kifejlesztett HD zajszűrő processzorának, a QN2e-nek és az Integrated Processor V2-nek a kombinálásával a WF-1000XM5 precíziós 24 bites hangfeldolgozást és nagy teljesítményű analóg erősítést tartalmaz. Az eredmény alacsony torzítás és kristálytiszta hangvisszaadás.

 

 

A prémium hangminőség továbbra is a WF-1000XM5 tervezésének középpontjában áll, az LDAC-nak köszönhetően támogatja a nagy felbontású vezeték nélküli hangzást, valamint a DSEE Extreme-t a tömörített digitális zene valós idejű felskálázásához. Emellett a fülhallgatók 360 Reality Audio funkcióval rendelkeznek, amely magával ragadó hangélményt teremt és a zene középpontjába helyezi a hallgatót.

 

A WF-1000XM5 fülhallgató fejkövető technológiával rendelkezik, amely valósághű és lenyűgöző hallgatási élményt biztosít azáltal, hogy a hangmezők automatikusan alkalmazkodnak a fejmozgáshoz. A hangok pontosan igazodnak az okostelefon képernyőjéhez, még mozgás közben is, hogy a kompatibilis okostelefonokhoz/szolgáltatásokhoz csatlakozva teljesen bevonjanak az élménybe.

 

A Sony eddigi legjobb hívásminősége

 

A WF-1000XM5 mostantól a Sony eddigi legjobb hívásminőségével rendelkezik, amely minden helyzetben tisztán adja át a hangot, legyen szó irodában, otthonról, nyilvános helyen vagy zajos környezetben történő munkavégzésről.

 

A Deep Neutral Network (DNN) feldolgozáson és csontvezetési érzékelőkön alapuló MI-alapú zajcsökkentő algoritmusnak köszönhetően a hang még zajos környezetben is kristálytisztán és természetesen szólal meg. Ráadásul, ha a szabadban tartózkodunk, a szélzajcsökkentő szerkezet minimalizálja a szélzajt, így mindig biztosak lehetünk benne, hogy hallatszik a beszédhang.

 

 

Kényelmes és gyönyörűen megtervezett

 

A WF-1000XM5 fülhallgatót a kényelmet szem előtt tartva, továbbfejlesztett, fényes textúrával és luxus érzetű tapintással tervezték, ami örömöt okoz a viselésük során. A fülhallgató formáját az emberi fül mintájára alakították ki ergonomikus kialakítással, amely biztonságos és stabil illeszkedést biztosít. Emellett ezek a fülhallgatók körülbelül 25%-kal kisebbek és körülbelül 20%-kal könnyebbek, mint elődjük (WF-1000XM4), így hosszabb ideig kényelmesebb viselni őket.

 

A zajszigetelő fülhallgatóharangok olyan exkluzív anyagból készülnek, amely nemcsak az illeszkedést javítja, hanem az újonnan tervezett formának köszönhetően a fülben lévő nyomás csökkentésével a kényelmet is növeli. Emellett a fülhallgatóharang négy különböző méretben található a dobozban, beleértve az ultra-kicsi SS-t is, így kiválaszthatja a fülhöz tökéletesen illeszkedő darabot.

 

 

Zökkenőmentes hallgatási élmény

 

A WF-1000XM5 automatikus lejátszási funkcióval is rendelkezik a műveletmentes zenehallgatás érdekében. A zene időzítése a saját preferenciáknak megfelelően testreszabható, például amikor felrakják a fülhallgatót vagy amikor sétálni indulnak a szünetre, könnyedén feldobva ezzel a hangulatot. Emellett a hangos értesítések segítségével a fontos eseményekről is értesülhet a felhasználó, így a telefon biztonságban maradhat a zsebben. A készüléket összekapcsolva a Spotify, az Endel és az Apple Music alkalmazásokkal hozzáférhetők a kedvenc zenék és pihentető hangzásvilág, hogy a hallgatási élmény igazán egyedivé váljon. A WF-1000XM5 készülékkel összhangban a WH-1000XM5 mostantól támogatja az automatikus lejátszást.

 

Ha a zenén és a filmeken túl új szórakozási lehetőségeket keresünk, a WF-1000XM5 új érzékelőket és térbeli hangtechnológiát használ, hogy magával ragadó hangzást biztosítson az olyan kiterjesztett valóságos játékokhoz, mint a Niantic „Ingress" alkotása. A fejkövetés segítségével a hangot különböző irányokból közvetíti, hogy tökéletesen illeszkedjen a képernyőn zajló akcióhoz.

 

 

A WF-1000XM5 olyan népszerű Sony funkciókkal is rendelkezik, mint az Adaptive Sound Control és a Speak-to-Chat, valamint a Multipoint Connect, amely lehetővé teszi két Bluetooth-eszköz egyidejű párosítását, így amikor hívás érkezik, a fülhallgató automatikusan tudja, hogy melyik eszköz csörög, és a megfelelőhöz csatlakozik. A Fast Pair és a Swift Pair párosításoknak köszönhetően a kapcsolat fenntartása még sosem volt ilyen egyszerű. Ráadásul a WF-1000XM5 a hanggal is vezérelhető a kedvenc hangasszisztenssel.

 

Az akár 8 órás akkumulátor-üzemidővel több órányi megszakítás nélküli zenehallgatás élvezhető, és a 3 perces gyors töltés akár 60 perc lejátszási időt is biztosít. Emellett a Qi technológia egyszerű vezeték nélküli töltést biztosít.

 

A fülhallgató IPX4-es minősítéssel vízálló, így a fröccsenés és az izzadság sem akadályozhatja meg a zenehallgatást, még akkor sem, ha esőben sétálunk.

 

 

Jobb a környezetnek

 

A WF-1000XM5 újrahasznosított műanyagok használ és a csomagoláshoz a Sony saját fejlesztésű, eredeti kevert anyagú papírját alkalmazza. Az Original Blended Material egy környezettudatos papíranyag, amely bambuszból, cukornádrostból és fogyasztás utáni újrahasznosított papírból készül.

 

Árazás és elérhetőség 

 

A WF-1000XM5 2023 augusztusától lesz kapható körülbelül 320 euró/£280 áron.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradj motivált és hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit3 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

2024. február 25. 13:50

Legyen minden pillanat nyugodt a babával

Az Owlet sokkal többet nyújt egy innovatív és díjnyertes technológiánál. Már a magyar szülők számára is elérhető a bébifigyelő rendszer, amely biztosítja a gyermek jó közérzetét alvás közben. A márka két zászlóshajó termékében, az Owlet Smart Sock Okos Zokniban és a kamerában már több mint 1,5 millió család bízik világszerte.

2024. február 24. 13:29

Az utazások elengedhetetlen kelléke – BOOX Palma!

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

2024. február 22. 12:56

Retro időmérővel ünneplik a Casio karóra részlegének 50 éves fennállását

A CASIO újra kiadta legendássá vált Casiotron QW02 karórát, amely a világ első automatikus naptárfunkcióval ellátott időmérő szerkezete volt. Az újdonság a TRN-50-es típusszámot viseli, utalva arra, hogy a Casio karóra részlege idén ünnepli 50 éves fennállását. A modell limitált, négyezer darabos példányszámban került forgalomba.

2024. február 21. 14:40

A Sandberg bemutatta legújabb töltőit

A Sandberg, az elektronikai készülékek egyik vezető innovátora bemutatta legújabb töltőit: a MagSafe-kompatibilis ScreenMount Magnet Charger 15W mágneses töltőt, valamint 2 az 1-ben 1xUSB-C 1xUSB 35 W-os gyorstöltőt.

2024. február 21. 11:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07