A Z generáció kedvenc mobiljaival készül a Black Fridayre a Rejoy.hu

forrás: Prím Online, 2023. november 12. 12:14

Az elmúlt hónapokban célzott marketing- és influencerkampányok révén jelentősen növelte okostelefon-készleteit a Rejoy.hu annak érdekében, hogy minden korábbinál nagyobb készlettel vághasson neki az idei Black Fridaynek. A  bevizsgált, felújított telefonok piactere 2023. november 16-19. rendezi saját fekete péntekét, amelyen az örök slágernek számító, néhány éves iPhone alapmodellek mellett a Z generációs vásárlók kedvencének számító iPhone 12 Pro és iPhone 13 Pro típusai is akciós áron lesznek elérhetők. A Rejoy fekete pénteki kampánya keretében 12 helyett 24 hónapos garanciával kínálja a készülékeket.

A nemrég egyéves magyarországi jelenlétét 2 milliárd forintos éves forgalommal, és 14 ezer okostelefon eladásával összegző Rejoy.hu több hónapon át készítette elő az idén november 16-19. között zajó Black Friday kampányát.

 

A felújított okostelefonok és táblagépek piacterének őszi marketingkampánya kifejezetten azt célozta, hogy itthon minél többen adják el a Rejoyon régi készüléküket, ennek jegyében hirdetett az eMAG Magyarországgal közös buyback kampányt is a startup. 

 

 

 

Az eredményes kampányoknak köszönhetően a Rejoy anyacége, a magyar mellett román, bolgár és görög piacokon jelenlévő Flip  tavalyhoz képest 80 százalékkal nagyobb készlettel vág neki a Black Fridaynek, így a tavalyi évhez képest közel kétszer akkora forgalomra számítanak. Bár a Rejoy Black Friday 4 napon át tart, mégis érdemes sietni, mert a tavalyi slágertermékeket két óra alatt elkapkodták a vásárlók. A Rejoy csapata is arra számít, hogy a teljes forgalom közel 40 százaléka az első, csütörtöki napon fog realizálódni. 

 

Aki korszerű kamerás képességű iPhone 12 Pro vagy iPhone 13 Pro modellre vágyik, annak a Z generációs ügyfelekkel kell majd versenybe szállni az olcsó készülékekért, ugyanis a cég beszámolója szerint a fiatalabb, Z generációs vásárlók jobban törekednek a Pro modellek megvásárlására. Az iPhone 12 Pro nagyon jó esztétikai állapotban fekete pénteki akcióban 46 ezer forinttal, az iPhone 13 Pro készülékek hasonló állapotban 40 ezer forinttal lesznek olcsóbban kaphatók, és több más termék is akciós lesz a 30 nappal korábbi árukhoz képest.  

 

Ennél kedvezőbb árú készülékekkel is készül a társaság: jelentős kedvezménnyel lesznek elérhetők az iPhone 8, iPhone 11, iPhone 12 mini modellek is, amelyek az idősebb felhasználók körében népszerűek, akik a felső kategóriás funkciók helyett inkább a megbízható működést és a jó üzemidőt részesítik előnyben.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön a Barbie Flip Phone, a nyár legszexibb kiegészítője

A Human Mobile Devices, Európa vezető okostelefon-gyártója a Mattellel, a világ egyik legismertebb amerikai játékgyártó cég tulajdonosával karöltve 2024 nyarán elhozza a Barbie Flip Phone-t.

2024. február 27. 14:27

A Samsung a Galaxy AI jövőképét mutatja be legújabb készülékein az MWC-n

A Samsung a Galaxy AI-jal új mobilélményeket mutat be a 2024-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) Barcelonában. A Samsung kiállítóterének látogatói a Galaxy AI funkciókat a Galaxy készülékeken kipróbálhatják, köztük a Galaxy S24 szérián, amelyek az AI mobilok új korszakába vezetnek. Az új ökoszisztéma magában foglalja a Galaxy Watch6 széria egészséget szolgáló okosfunkcióit is, valamint a Galaxy Ring okosgyűrűt, amelyet ezen a kiállításon mutatnak be először a nagyközönségnek.

2024. február 27. 12:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30