Az év legjobb találmányai közé választotta a Nokia G22-t a TIME magazin

forrás: Prím Online, 2023. október 25. 17:18

Bekerült a TIME 2023 legjobb találmányait tömörítő listájába a HMD, a javítható Nokia okostelefonok új generációját megalkotó vállalat. A magazin a QuickFix-javítóhatósággal érkező, akár otthon is könnyedén megjavítható Nokia G22-t választotta a legjobb találmányok közé.*

A TIME éves listáján 200 rendkívüli innováció szerepel – olyan találmányok, amelyek képesek megváltoztatni az életünket. Ezek közé került be a HMD újítása, a Nokia G22 – a felhasználók által, akár otthon is könnyedén megjavítható okostelefonok új korszakának első darabja.

 

Lars Silberbauer, a HMD marketingigazgatója elmondta: „Sokat jelent számunkra, hogy pont ebben a virágzó innovációt hozó időszakban szerepelhetünk a TIME listáján. Állandó célunk, hogy a telefonjavítást megfizethetővé, még egyszerűbbé és a lehető leggördülékenyebbé tegyük a fogyasztók számára.”

 

 

Javítsd meg otthon

 

A Nokia G22-vel megszabadulhatsz a drága, időigényes javítások elől – vedd a kezedbe a telefonod sorsát, és használd ki az iFixit-partnerség előnyeit. A partnerségnek köszönhetően bármikor, már £ 19-os kezdőáron megrendelheted a meghibásodott alkatrészek cseredarabjait.

 

A Nokia G22 hátlapja 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül, sérült kijelzőjét és elhasználódott akkumulátorát pedig bármikor, akár otthon is kicserélheted. A telefon emellett háromnapos akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, és 800 teljes töltési ciklust is kibír**, így még hosszabb ideig bírja majd a strapát.

 

Nokia G22

 

A Nokia G22 átütő sikerét követően a HMD az élénk rózsaszín és lila színekben elérhető Nokia G42 5G bevezetésével az 5G szegmensben is elérhetővé teszi az akár otthon is könnyen javítható okostelefonokat.

 

A Best Invention 2023 kiválasztása nem sokkal azután történt, hogy a HMD már második éve nyeri el az EcoVadis 2023 fenntarthatósági minősítés platina fokozatát. A HMD a vállalkozások legjobb 1%-ába és az auditált vállalatok 98%-ába tartozik a kommunikációs berendezések gyártása során, a fenntartható gyakorlatok iránti elkötelezettségük tekintetében.

 

 

A TIME Annual Best Inventions List 2023 jelölési folyamatáról

 

A legjobb találmányok listáját a TIME szerkesztőinek és tudósítóinak a világ legkülönbözőbb pontjairól érkező jelölései alapján, és egy online jelentkezési folyamat során állítják össze, különös figyelmet fordítva a gyorsan fejlődő területekre, mint például a mesterséges intelligencia, a zöld energia és a fenntarthatóság. Ezután minden egyes pályázót számos kulcsfontosságú tényező alapján értékelnek, beleértve az eredetiséget, a hatékonyságot, az ambíciót és a mindennapi életre tett hatást.

 

____________________

* https://www.nokia.com/phones/en_int/self-repair.

​**A HMD Global által végzett valós használati teszt alapján.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30