Bemutatkoznak a Logitech új webkamerái és fülhallgatói

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 20. 11:24

Bemutatkozott a Logitech két új termékcsaládja: a Brio 500 sorozat webkameráit és a Zone Vibe sorozat fejhallgatóit a hibrid munkavállalók változó igényeinek kielégítésére tervezték. 

Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a laptop beépített kamerájának használatakor az otthonról dolgozó munkavállalók több mint 89%-a olyan kihívásokkal küzd, mint a nem túl előnyös kameraszögek, a rossz fényviszonyok és a látómező-korlátozások. * A Brio 500 sorozat webkamerái és a Zone Vibe sorozat fejhallgatói ezekre a kihívásokra adnak megoldást, még modernebbé varázsolva a munka és a szórakozás élményét. Mindkét termékcsalád nagy segítséget nyújt azoknak az IT managereknek, akik szervezetük távoli és hibrid munkafolyamatait környezetileg fenntartható módon képzelik el. 

 

"A távolról és hibrid módon dolgozó munkavállalók közül még mindig sokan alulfelszereltek és olyan technikai kihívásokkal küzdenek, mint a pandémia előtt” – mondta Scott Wharton, a Logitech Video Collaboration igazgatója. "Az innovatív Brio webkamerák és Zone Vibe fejhallgatók azoknak a modern munkavállalóknak nyújtanak segítséget, akik a munkában és a szórakozásban is a magas minőségre, a stílusra és a megfizethetőségre törekednek. A Brio webkamerák Show Mode funkciójával a tanárok, designerek és az építészek távolról, videón keresztül is könnyedén és kényelmesen tudják megmutatni a körülöttük lévő tárgyakat, jegyzeteket vagy vázlatokat."

 

 

Brio 500 webkamerák

A Brio 500 sorozat webkamerái azok számára készültek, akik az üzleti élethez elengedhetetlen, magasszintű hang- és videóminőséget, személyre szabhatóságot és a még élvezetesebb, kényelmesebb videóhívásokat keresik. Az innovatív rögzítési rendszernek és a beépített érzékelőknek köszönhetően a Brio 500 sorozat Show Mode funkciója lehetővé teszi, hogy a kamera lebillentésével szinte azonnal a körülöttünk lévő tárgyak, jegyzetek kerüljenek fókuszba. Ilyenkor a kamera automatikusan megfordítja a képet és a lehető legélesebben fókuszál a megmutatni kívánt jegyzetekre vagy tárgyakra. 

 

 

A stílusos kialakításnak és a dizájnos színeknek – grafit, törtfehér és rózsaszín – köszönhetően mindenki megtalálja a személyiségének és ízlésének leginkább megfelelő munkaeszközöket. A RightSight funkció (a Logi Tune támogatásával) a felhasználót automatikusan középre helyezi a képen még akkor is, ha közben ide-oda mozog. A beépített, innovatív RightLIght 4 funkció pedig automatikusan a környezethez igazítja a fénybeállításokat.

 

Zone Vibe fejhallgatók

A Logitech új Zone Vibe sorozatának fejhallgatói az első olyan vezeték nélküli fejhallgatók a piacon, amelyek az üzleti szintű teljesítményt kényelemmel, stílussal és megfizethetőséggel ötvözik. A grafit, törtfehér és rózsaszín színekben is kapható készülékeket úgy tervezték meg és alakították ki, hogy egész nap kényelmesek legyenek. A könnyű, fülre helyezhető fejhallgatók mindössze 1873 grammot nyomnak, memóriahabból és puha szövetből készülnek.

 

 

IT menedzsment

Az otthoni vagy irodai munkaállomások kiépítéséért felelős IT csapatok számára nagy segítség a Brio sorozat plug-and-play funkciója, valamint az is, hogy a termékek kompatibilisek a legtöbb videokonferencia-platformmal, és Microsoft Teams, Google Meet és Zoom tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A Logitech Sync és a Brio 505 integrációja az IT-adminok számára a szoftverfrissítést és a hibaelhárítást is megkönnyíti, így a hibrid munkacsapatok egy pillanatra sem akadnak meg a közös munkában. 

 

A Zone Vibe Wireless fejhallgatók nemcsak professzionális szintű hangzást kínálnak, de stílusosak is és nagyon kényelmes a viseletük – így többé nem elképzelhetetlen, hogy ha egy készülék jól néz ki, jó hangzást is biztosítson. A készülékek a videokonferencia-platformokkal kompatibilisek, a Logi Tune és Logitech Sync funkciók segítségével a frissítések könnyen átküldhetőek, ezzel is kevesebb munkát adva az IT szakembereknek.

 

A Logitech új webkamerái és fejhallgatói nagy segítséget nyújtanak mindenkinek a hibrid világ kihívásaival szemben – profik az irodában, tökéletesek az otthoni munkavégzésre, megkönnyítik az IT csapatok munkáját és még a bolygónkkal szemben is kíméletesek.

 

Fenntarthatóság

A Brio 500 és a Zone Vibe sorozatok szén-dioxid-semleges minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a termékek szén-dioxid kibocsátása nullára csökkent, köszönhetően a Logitech törekvéseinek. A Brio 500 műanyag alkatrészei tanúsított, újrahasznosított műanyagot tartalmaznak: a grafit és fekete színű készülékek esetében 68%-ban, a törtfehér és rózsaszín készülékek esetében pedig 54%-ban. A Zone Vibe fejhallgatók legalább 25%** újrahasznosított műanyagból készülnek.

 

A termékek csomagolása FSC tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből és más ellenőrzött forrásokból származó papírból készül.

 

Árak és elérhetőség

A Brio 500 webkamera-sorozat és a Zone Vibe 100 és 125 fejhallgatók 2022 szeptemberétől világszerte elérhetőek lesznek a logitech.com weboldalon és egyéb globális kiskereskedőnél. A Zone Vibe Wireless fejhallgató decembertől lesz kapható a hivatalos értékesítési csatornákon. A Brio 500 webkamera ajánlott kiskereskedelmi ára 44.990 Ft, a Zone Vibe 100 ajánlott kiskereskedelmi ára 49.991 Ft, a Zone Vibe 125 ára 59.990 Ft, míg a Zone Vibe Wireless ára 94.990 Ft.

________________

*Logitech Mariposa szeptember 14-ig megjelenő kutatása alapján

** Nem tartalmazza a csomagolást és a tartozékokat

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi AIoT-termékekkel értelmezi újra a modern otthon fogalmát

A Xiaomi megkezdi új AIoT-termékeinek nemzetközi értékesítését. Ezeket arra tervezték, hogy kényelmesebbé, élménytelibbé és sportosabbá tegyék a hétköznapjainkat: ilyen szerepet szán a cég az új Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívónak, a nedves-száraz Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum porszívó családnak, a Xiaomi TV Q2 televízióknak, a Xiaomi Smart Band 7 Pro okoskarkötőnek és a Redmi Pad táblagépnek.

2022. október 4. 20:13

Már az EKG-t is figyeli a Huawei WATCH GT 3 Pro okosóra

A HUAWEI WATCH GT 3 Pro EKG alkalmazása megkapta az Európai Unió CE tanúsítványát, amely jelzi, hogy az applikáció megfelel a vonatkozó uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak. Mostantól a WATCH GT 3 Pro európai és magyarországi felhasználói az EKG-funkcióval elektrokardiogram mérést is végezhetnek, így kényelmesen nyomon követhetik szívritmusukat, ami hozzájárulhat a szívükkel kapcsolatos esetleges egészségügyi kockázatok proaktív kezelésében. Mindazok, akik már rendelkeznek HUAWEI WATCH GT 3 Pro modellel itthon, az EKG funkciót a Huawei Egészség applikációban történő szoftverfrissítéssel érhetik el. 

2022. szeptember 28. 16:55

Bemutatkoznak a Logitech új webkamerái és fülhallgatói

Bemutatkozott a Logitech két új termékcsaládja: a Brio 500 sorozat webkameráit és a Zone Vibe sorozat fejhallgatóit a hibrid munkavállalók változó igényeinek kielégítésére tervezték. 

2022. szeptember 20. 11:24

Az Apple új termékei mostantól megvásárolhatók az iSTYLE üzletekben

Piacra kerülésének első napjától hazánkban is megvásárolhatók a legújabb iPhone modellek, így a magyar Apple-rajongók az amerikai vásárlókkal egy időben vehetik kezükbe a legújabb készülékeket. Az iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Series 8, az új Apple Watch SE szeptember 16-tól, az Apple Watch Ultra és az AirPods Pro szeptember 23-tól, az iPhone 14 Plus pedig október 7-től kapható a hazai iSTYLE boltokban Budapesten, Győrben, Szegeden és Debrecenben, valamint az istyle.hu webshopban.

2022. szeptember 16. 18:40

Bulihangszóró a Sonytól

A Sony bejelentette az új SRS-XV900 készüléket, a vezeték nélküli hangsugárzók X-szériájának legerősebb és leghangosabb Bluetooth-bulihangszóróját. A termék a "LIVE LIFE LOUD" koncepció részét képezi, amely a zene szerelmeseinek kínál izgalmas élményt világszerte. Az életet érdemes maximális hangerőn élni – most a Sony új SRS-XV900 hangszórójának tiszta, gazdag hangzásával pedig minden pillanatból a legtöbbet hozhatjuk ki.

2022. szeptember 15. 17:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00