Csúcstechnológiás eszközök a mindennapok szolgálatában

forrás: Prím Online, 2017. március 6. 15:17

Minden napra új kütyü: az életünket segítő tech újdonságok száma végtelen.  De vajon mi az, amire igazán szükségünk van nekünk, nőknek? Mivel könnyíthetnénk meg a mindennapokat? A MiTAC három új, csúcstechnológiás eszközével egy csapásra kényelmesebbé, biztonságosabbá és egészségesebbé tehetjük akár saját, akár a családunk életét. Nőnapi meglepetésnek is tökéletesek – a virág mellé!

Fitnesz partner a csuklónkon: MiVia Essential 350 aktivitásmérő

„Holnaptól többet fogok mozogni!” – ismerős mondat, igaz? Hányszor megfogadtuk már, hogy mostantól edzőterembe járunk, heti kétszer futni fogunk, de legalábbis a lépcsőt használjuk lift helyett. Bár a kezdeti lendület még megvan, de a kitartás hétről hétre lankad és végül szomorúan feladjuk céljainkat. Ám ha van egy hűséges társunk, aki motivál és tanácsokkal segít az életmódváltásban, sokkal könnyebb dolgunk van. A MiVia Essential 350 aktivitásmérő csuklópánt űrtechnológiával segít fitnesz céljaink elérésében: speciális NASA EMD technológiával méri a szívritmust, hasonló precizitással, mint az orvosi eszközök. Egy maximum 2 perces EKG mérést követően a Health & Body Index a testi adatok – mint például a vegetatív idegrendszer állapota, a testi energia és a stressz-szint – teljes elemzését adja. Számolja a lépéseket, méri az aktív időszakokat, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, követi a napi kitűzött célokat és az elért fejlődést. Kezdődhet az életmódváltás! Ára: 32 990 Ft-tól. 

 

Mio MiVue Drive: útitársunk lesz a biztonság

Nekünk, nőknek a biztonság mindennél fontosabb. Különösen igaz ez az autóvezetésre, ahol számtalan dologra kell egyszerre figyelnünk. A zsúfolt, stresszes mindennapok, az állandósuló dugók és hetente változó útlezárások sem könnyítik meg a dolgunkat. A Mio újdonságával számtalan bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat. A csúcstechnológiás autós navigációt és fedélzeti kamerát ötvöző Mio MiVue Drive sorozat tagjai ugyanis mindazt nyújtják, amire a biztonságos vezetéshez szükségünk van. Ez a multifunkciós útitárs praktikus, egyszerűen használható navigációval vezet el úti célunkhoz, miközben a fedélzeti kamera Full HD felbontásban rögzíti az utazás minden percét. Így baleset esetén mindig lesz bizonyítékunk arra, mi történt valójában az úton. Az intelligens MiVue Drive sorozat további funkciói között megtaláljuk a Mio innovatív Fejlett Vezetéstámogató Rendszerét (ADAS) is, melynek része a Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer (LDWS) és a Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer (FCWS) is. Nekünk, nőknek pedig külön plusz segítséget jelent a parkolási asszisztens funkció, mellyel még könnyebben találunk parkolóhelyet. A Mio MiVue Drive sorozat tagjainak ára típustól függően 67 990 Ft és 101 990 Ft között változik.

 

Biztonság gombnyomásra: MioSmart otthonfelügyeleti rendszer    

Az okosotthon koncepció jegyében számos cég kínál különféle intelligens eszközöket: a lakások elektromos hálózatát felügyelő rendszereket, okos hűtőszekrényeket és más okosotthon berendezéseket. Friss kutatások azonban azt mutatják, az eddigi megoldásokat jellemzően túl komplikáltnak, nehézkesnek találjuk, melyek használatához műszaki felkészültség szükséges. Van azonban olyan megoldás, ami kizárólag azt nyújtja, amire biztosan szükségünk van ahhoz, hogy otthonunkat, családunkat biztonságban tudjuk, használata pedig pofonegyszerű. Az új MioSmart otthonfelügyeleti rendszerrel mindössze annyi a dolgunk, hogy az alkalmazás segítségével leolvassuk a rendszerhez tartozó eszközök QR kódját, párosítjuk a WiFi-vel, majd néhány egyszerű lépésben csatlakoztatjuk őket, és a MioSmart már készen is áll otthonunk megfigyelésére. A MioSmart öt eszközből áll (otthoni HD kamera, személyi felhőátjáró, ablak- és ajtóérzékelő, mozgásérzékelő és egy hub), amelyeket igény szerint előre összeállított készletekben és külön-külön is megvásárolhatunk. 

A MioSMART megoldások 10.990–99.990 Ft-os áron elérhetők.

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fenntartható egészség a Mio-val

Ha egészségesebb mindennapokra vágyunk, a sikeres életmódváltás titka, hogy reális célokat tűzünk ki magunk elé. Ha korábban nem sportoltunk rendszeresen, építsünk be apró változtatásokat a napi rutinba: tegyük meg gyalog vagy biciklivel a rövidebb távokat. 

2017. augusztus 9. 08:37

Robot végzi a piszkos munkát

A takarítás általában nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaink közé, de ma már gyorsan és könnyen rábízhatjuk a kellemetlen feladatot egy házi robotporszívóra.

2017. augusztus 4. 12:18

A Kingston bemutatta legújabb microSD kártyaolvasóját

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette legújabb microSD kártyaolvasóját, a MobileLite Duo 3C-t. 

2017. július 18. 10:34

A nyári bulik kihagyhatatlan kellékei

Neked is a zenéről és a pezsgésről szól a nyár? Szabadság, vízpart, buli, esti fröccsözések, lazulás minden hétvégén? Csak a tiéd a világ! 

2017. július 15. 09:23

Új bluetooth-os órákat dobott piacra a Casio

Különleges, díszdobozos Toro Rosso kiadással készült a Casio az idei Forma 1-es szezonra. Elsőre úgy tűnhet, hogy köridő- és átlagsebességmérő extra funkcióival a karóra csak a Forma 1 rajongóit hozza majd lázba. A visszajelzések szerint viszont a dizájnt is nagyon eltalálta a márka, így várhatóan nem csak a „száguldó cirkusz” kedvelői viselik majd.  

2017. július 14. 09:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elsőként került magyar cég a nemzetközi HR elitbe

2017. augusztus 4. 13:40

Júniusi vírusriport az ESET-től

2017. július 25. 17:21

A megjósolt trendek felé haladnak a kiberbűnözés idei irányai

2017. július 20. 16:59

Az év CIO-ja pályázat

2017. július 6. 13:48
cloudappsportal.com