Lépj be lenyűgöző világokba Emma Myers színésznővel a Galaxy S23 Ultra segítségével!

forrás: Prím Online, 2023. november 18. 16:40

Megérkezett a Lenyűgöző világok (Epic Worlds), a Samsung és a Team Galaxy nagykövetek együttműködésében készült egyedülálló filmes projekt, amelyet teljes egészében Galaxy S23 Ultrával forgattak. A videó több különböző filmes műfaj lényegét megragadva újradefiniálja a mobiltartalom-készítés lehetőségeit. A novemberben debütált, csaknem teljesen közösségi forrásból megvalósított Lenyűgöző világok a nyílt együttműködés erejének ékes bizonyítéka. 

A Lenyűgöző világok újszerű történetmesélési megközelítésnek a középpontjában egy rövid, központi film áll, amely a Netflix népszerű Wednesday c. sorozatából ismert Emma Myers főszereplésével a noir, a sci-fi, a western, a fantasy és az akcióthriller műfajain átívelő utazásra szólít. Myers játssza a főszerepet, az alkotás főhőse pedig a Galaxy S23 Ultra Nightography, éjszakai felvételek funkciója, amely páratlan módon képes rögzíteni a gyenge megvilágítású jeleneteket, így olyan tisztaságot és részletességet tesz lehetővé, amely valóban mozifilmszerű hatást kelt.

 

Ráadásul ez a központi narratíva másokat is megihletett. Világszerte a Team Galaxy helyi tartalomgyártói saját jeleneteiket forgatták le reakcióként. Ezeket a különböző videókat, amelyek mindegyike Galaxy S23 Ultrával készült, a központi filmmel szőtték össze, így megteremtve a látványos és egybefüggő produkciót, a teljes Lenyűgöző világokat. 

 

 

„Nagyon izgatott vagyok, hogy a Samsung felkért, hogy én is Team Galaxy tag legyek. Igazán csodálatos élmény volt, hogy egy ilyen hihetetlen rövidfilmet okostelefonnal keltettünk életre, nemcsak az eredményt, de az egész folyamatot is imádtam – mesélte Emma Myers az együttműködésről. – Vonzanak az egyedi projektek, így a Samsunggal való együttműködés lehetőséget adott arra, hogy ezt a kreativitást jobban kihasználjam, és másokat is erre buzdítsak saját kisfilmjeik elkészítésével. Alig várom, hogy mindenki lássa a Lenyűgöző világok-összeállítást, amely új szintre emelte ezt az együttműködést.”

 

„Őszintén szólva, teljesen magával ragadott – mondta Zee Ntuli, a Lenyűgöző világok rendezője. – Hihetetlenül elbűvölt, mire képes ez a Galaxy készülék. Ami igazán meglepett, hogy a telefon milyen teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok között. A Nightography, éjszakai felvételek egy valóban kiemelkedő funkció.”

 

 

A projekt a korábbi #withGalaxy kampányok sikerét követi, amelyek során a Samsung neves filmesekkel működött együtt, hogy bemutassa a Galaxy erejét a mozifilmhez méltó tartalom létrehozásában. A Lenyűgöző világok erre az örökségre épít azzal a merész kijelentéssel, hogy a nagyszerű tartalomalkotás túlmutat a teljesítményen és a képminőségen – a kreativitásról, a közösségről és az együttműködés szelleméről is szól, mindarról, amit a Samsung Galaxy támogat.

 

A Lenyűgöző világok egyszerre egy felhívás a tartalomkészítők számára: aknázzák ki a Galaxy készülékek erejét, és keltsék életre fantáziadús ötleteiket. A Samsung segítségével a professzionális színvonalú tartalomkészítés szinte mindenki számára elérhető.

 

A Lenyűgöző világok végleges összeállítása ITT, a központi kisfilm Emma Myers főszereplésével a YouTube-on megtekinthető.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30