Nagy teljesítményű 5G okostelefon veszélyes területekhez

forrás: Prím Online, 2023. november 8. 15:56

A Pepperl+Fuchs bemutatja az új, gyújtószikramentes, jövőbiztos, 5G- és Wi-Fi 6-kompatibilis Smart-Ex 03 okostelefont, amit teljes egészében Európában, házon belül fejlesztettek ki. A 6 hüvelykes készülék a Pepperl+Fuchs leányvállalatainak, az ECOM Instrumentsnek, mint a gyújtószikramentes mobileszközök úttörőjének, valamint az ipari táblagépek és vezeték nélküli technológiák szakértőjének számító Aava Mobile-nak kompetenciáját és know-how-ját egyesíti.

A legmodernebb Android 13 operációs rendszerrel rendelkező okostelefon a legújabb műszaki szabványoknak –  például az 5G, a Wi-Fi 6 és az eSIM – is megfelel, ezért ideális felszereltséggel rendelkezik a mobilhálózat-szolgáltatók vagy cégek nyilvános és magánhálózataiban történő rugalmas, világszerte történő használatra. A nagy mennyiségű adat gyors és biztonságos átvitelének köszönhetően a felhasználók a legmodernebb kommunikációs és együttműködési funkciók előnyeit élvezhetik, mint például a távoli támogatás, a videokonferencia vagy a push-to-talk.

 

A gyújtószikramentes Smart-Ex 03 a Pepperl+Fuchs első 5G és Wi-Fi 6-kompatibilis okostelefonja. A nyilvános és magánhálózatokban történő rugalmas használat érdekében a vállalatok és a mobil munkát végző munkatársak immár olyan okostelefonnal rendelkeznek, amely még zord környezetben is lehetővé teszi és optimalizálja az összes digitális alkalmazási forgatókönyvet.

 

A Smart-Ex 03 számos alkalmazásban jelent kiváló megoldást, például a kommunikáció, a digitális munkafolyamatok és a rendeléskezelés, az üzembiztonság, a szkennelés, az eszközkezelés, a prediktív karbantartás, a kiterjesztett valóság alkalmazások vagy az IoT-integráció területein. A feldolgozóipar, a hidrogénipar, az energiaipar vagy az akkumulátorgyártás teljes értékláncai mentén dolgozó alkalmazottak a végpontokig terjedő digitális folyamatok előnyeit élvezhetik még a veszélyes területeken is.

 

Az 5G műszaki szabványnak köszönhetően a Smart-Ex 03 kiemelkedő csatlakozási lehetőséget biztosít. A technológia nagy adatsebességű, akár 10 Gbit/s hibamentes átvitelt tesz lehetővé 5 ezredmásodpercnél rövidebb késleltetés mellett.

 

 

Az új, 6 hüvelykes Smart-Ex 03 okostelefon innovatív eszközállapot-felügyelettel is rendelkezik.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön a Barbie Flip Phone, a nyár legszexibb kiegészítője

A Human Mobile Devices, Európa vezető okostelefon-gyártója a Mattellel, a világ egyik legismertebb amerikai játékgyártó cég tulajdonosával karöltve 2024 nyarán elhozza a Barbie Flip Phone-t.

2024. február 27. 14:27

A Samsung a Galaxy AI jövőképét mutatja be legújabb készülékein az MWC-n

A Samsung a Galaxy AI-jal új mobilélményeket mutat be a 2024-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) Barcelonában. A Samsung kiállítóterének látogatói a Galaxy AI funkciókat a Galaxy készülékeken kipróbálhatják, köztük a Galaxy S24 szérián, amelyek az AI mobilok új korszakába vezetnek. Az új ökoszisztéma magában foglalja a Galaxy Watch6 széria egészséget szolgáló okosfunkcióit is, valamint a Galaxy Ring okosgyűrűt, amelyet ezen a kiállításon mutatnak be először a nagyközönségnek.

2024. február 27. 12:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30