Nézz szembe a félelmeiddel a Samsung RémÁllomásokon!

forrás: Prím Online, 2023. október 27. 08:54

Mindenki fél valamitől, a halloween pedig tökéletes időzítés arra, hogy kiengedjük a szellemet a palackból és szembenézzünk a fóbiáinkkal. A Samsung RémÁllomásokon október 27-én és 28-án a NYX Professional Makeup sminkjével az arcunk valóban a legbelső riadalmunkat tükrözheti, az elkészült sminkekről pedig a fotófülkében egy Samsung Galaxy Z Flip5 segítségével rémisztően jó fotók is készülhetnek, mielőtt kezdetét veszi a halloweeni buli.

Legyen az zombi vagy vámpír: a Samsung a NYX Professional Makeup sminkeseivel várja az év legrémisztőbb éjszakájára készülőket a több budapesti plázában kihelyezett RémÁllomásokon, ahol bárkinek arcára varázsolják a legmélyebb félelmét.

 

 

Vannak, akiket a bohócokkal lehet kikergetni a világból, mások a pókoktól rettegnek, és akadnak olyanok is, akiknek mennydörgéstől és a villámlástól fagy meg a vér az ereiben. A Samsung RémÁllomásokon nyolc, félelem inspirálta smink közül választhatnak a borzongásra vágyók, hogy aztán legrémisztőbb oldalukat megörökíthessék a Samsung fotófülkéjében egy hajlítható Galaxy Z Flip5 okostelefonnal. A FlexCam jóvoltából nehéz lesz majd eldönteni, hogy a fotó magától vagy egy szellem közbenjárásával készült el, ugyanis Hajlított módban érintés nélküli szelfiket lehet lőni.

 

 

A halloween kiváló alkalmat kínál arra, hogy felfedjük félelmeinket, sőt szembe is nézzünk velük egy kreatív smink és egy profi kamera segítségével. A hátborzongató képeken minden részlet kirajzolódik majd a Nightography, éjszakai felvételek funkció bekapcsolását követően, amellyel minőségromlás nélkül, még vészjósló fényviszonyok között is éles képeket és videókat rögzíthetünk. 

Azon résztvevők között, akik a fotózás után regisztrálnak, különböző ajándéktárgyakat, például kulacsot, sminktükröt, baseball sapkát vagy NYX Professional Makeup Epic Ink Liner szemhéjtust, főnyereményként pedig egy Samsung Galaxy Z Flip5 készüléket sorsolnak ki. A sokoldalú és önkifejezésre buzdító eszköz arra ösztönözheti a szerencsés nyertest, hogy a hajlítható okostelefon izgalmas funkcióival még jobban megismerje legrejtélyesebb oldalát. Emellett, október 25-29 között a NYX Professional Makeup közösségi oldalain is nyereményjáték várja az érdeklődőket. A három szerencsés résztvevő, aki helyesen válaszol a márka kérdésére és követi az oldalt, egy-egy ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, amiben a sminktermékek mellett egy Galaxy Buds FE fülhallgatót is talál. 

 

 

A Samsung RémÁllomásokon október 27-én 16:00-21:00-ig, október 28-án 14:00-21:00-ig várják három plázában – az Allee-ban, a Westendben és a Mammutban – azokat a bátor látogatókat, akik szívesen szembenéznének a félelmeikkel. A pop-up program előtt a RémÁllomások weboldalán a hasznos információk mellett halloweeni inspirációt is találhatnak a látogatók: Pallag Evelin, a NYX Professional Makeup sminkese videóiból leshetik el, miképp készítsenek maguknak igazán rémisztő sminket. 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30