Samsung és Xbox: A verhetetlen páros Európába érkezik

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 27. 13:49

A Samsung és az Xbox elhozza Európába a legjobb 4K játékélményt. Az Xbox One X konzolból és Samsung QLED televízióból álló csomag a sikeres USA-beli bemutatkozó után már a kontinensünkön is elérhető.

Amikor a nagy teljesítményű Samsung QLED TV széria az igazi, hitelesített, 340 millió felhasználóval rendelkező, több mint 20 európai piacon aktív szereplővel és a világ legerőteljesebb játékkonzoljával, az Xbox One X-szel párosul, egy, a korábbiakhoz nem fogható játéklémény jön létre. A Samsung QLED televíziói a lenyűgöző több mint egymilliárd árnyalatnak és a 100 százalékos színgazdagságnak köszönhetően igazi 4K HDR játékot tesznek lehetővé.

 

„Az Xbox One X az átlagos konzolokhoz képest 40 százalékkal erősebb teljesítménnyel hozza el a valódi 4K játékélményt a felhasználóknak – mondta Mike Nichols, az Xbox vállalati alelnöke és marketingigazgatója. – Nagyon örülünk, hogy a Samsunggal közösen igazán lenyűgöző 4K gaming élményt biztosíthatunk a rajongóinknak.”

 

A QLED televíziók úttörőek, hiszen a zökkentőmentes játékélmény érdekében FreeSync támogatást kaptak. Az Auto Game Mode használatakor a konzol automatikusan optimalizálja a TV beállításait, így a játékosok a lehető legkevesebb bemeneti késleltetést és rendkívül gyors fissítési sebességet tapasztalhatnak.

 

„Örömünkre szolgál, hogy együttműködésünk eredményeként felhasználóink már Európa-szerte megismerkedhetnek azzal a prémium játékélménnyel, amelyet 4K QLED TV-ink kínálnak - mondta el Guy Kinnel, a Samsung kijelzők üzletágának alelnöke. – Biztosak vagyunk abban, hogy az Xbox videójáték-iparban szerzett sokéves tapasztalatának, valamint a Samsung piacvezető pozíciójának köszönhetően az együttműködés továbbra is minőségi nagyképernyős játékélményt kínál a felhasználóknak.”

 

Verhetetlen páros: 

  • A Samsung QLED TV új szintre emeli a Quantum dot technológiát: fényhatékonyságot, szélesebb színtartományt és magas, akár 2000 nites csúcsfényerőt kínál. A Q9FN Direct Full Array Elite funkciójának köszönhetően a játék legizgalmasabb részletei és vibráló színei lenyűgöző aprólékossággal jelennek meg a képernyőn.
  • A QLED TV-k legújabb portfóliója a 4K HDR képernyővel olyan újgenerációs funkciókat kínál, melyeknek köszönhetően valódi gaming élmény élhető át. Ez az első televízió, amely támogatja az AMD Radeon FreeSync technológiát adaptív képfrissítéssel, hogy a játék akadásmentes legyen, ezáltal valódi szórakozást nyújtson.
  • A továbbfejlesztett Samsung Auto Game módnak, valamint az ultragyors képfrissítési rátának köszönhetően a Samsung QLED televíziói tökéletes párost alkotnak a nagy teljesítményű konzolokkal. Ezen funkcióknak köszönhetően a képernyő kiemeli a mozgást, tovább növeli az ultragyors frissítési rátát és olyan elképesztő élményt biztosít, amelyet minden gamer garantáltan élvezni fog.
  • Az iparágvezető dizájn és az okos funkciók mellett a Samsung QLED szériája forradalmi megoldást nyújt a tévé beállítására és a Smart Things applikáción keresztüli tartalomkeresésre: egy átfogó szórakoztató platformot kínál a gaming és egyéb médiaszolgáltatások eléréséhez.
  • A Samsung Smart Hub automatikusan felismeri az Xbox One X-et, beállítja a Samsung One Remote távirányítót, elegendő belemondani a távirányítóba a Game Mode parancsszót, és az máris a játékhoz optimalizálja az audio és a vizuális beállításokat.
  • A káva nélküli QLED TV-k mindössze egy, a One Connect Box-hoz csatlakoztatott szinte láthatatlan vezetékkel működnek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48