Xbox kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Xbox

Samsung és Xbox: A verhetetlen páros Európába érkezik

A Samsung és az Xbox elhozza Európába a legjobb 4K játékélményt. Az Xbox One X konzolból és Samsung QLED televízióból álló csomag a sikeres USA-beli bemutatkozó után már a kontinensünkön is elérhető.

2018. augusztus 27. 13:49

Hatalmas siker az Xbox One X

Vasárnap este Németországban bemutatták az Xbox One X Project Scorpio Edition-t, egy különleges kiadású konzolt a legnagyobb rajongó számára. 

2017. augusztus 29. 11:59

Izgalmas bejelentések a Game Developers Conference-en

A Microsoft is részt vett a 2017. február 27. és március 3. között San Fransiscoban megrendezett játékfejlesztői seregszemlén, a Game Developers Conference-n (GDC).

2017. március 4. 12:28

Tizenöt éve született meg az első generációs Xbox

Tizenöt éve született meg az első generációs Xbox az Egyesült Államokban. A termékcsalád azóta is töretlen népszerűségnek örvend, megjelenése óta 24 millió példányt adtak el belőle világszerte. Azóta számos újítás napvilágot látott, ám valami nem változott: játékosok millióinak nyújtja a legteljesebb játékélményt.

Kulcsszavak: Xbox Microsoft játék
2016. november 16. 11:30

A Quantum Break április 5-én jelenik meg Xbox One konzolon és Windows 10 rendszerű számítógépeken

Kevesebb, mint két hónap van hátra a várva várt Quantum Break megjelenéséig, a Remedy Entertainment és a Microsoft pedig ebből az alkalomból több bejelentéssel is készült az érkező játékot illetően. A legfontosabb? A Quantum Break Windows 10-en is elérhető lesz április 5-én. Azok számára, akik digitálisan előrendelik a játékot Xbox One konzolon, a PC-s változat további költség nélkül hozzáférhető lesz*.

2016. február 11. 15:41

Korábbi játékokkal is kompatibilis lesz az Xbox One

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy az Xbox 360-as játékok az Xbox One konzolon is futnak majd.

2015. június 17. 14:23

HD támogatás nélkül startolt az Xbox Video áruház

Tegnap mutatta be a Microsoft az Xbox Videó áruházat a neten, ahol a felhasználók 300 ezer filmhez, TV műsorhoz hozzáférhetnek. Ám a szolgáltatás egy szépséghibája azonban akad: nem rendelkezik HD támogatottsággal.

2013. november 28. 15:19

Ajándék Xbox Gold Live tagság Office 365 vásárlóknak

 

Azok, akik 2013. szeptember 28-ig megvásárolják az Office 365 Otthoni Prémium vagy Egyetemista verzióját, egy éves Xbox Gold Live tagságot kapnak ajándékba. Ennek révén nem csak az irodai és iskolai feladatok hatékony elvégzését segítő alkalmazáscsomaghoz jutnak hozzá, hanem számos, az Xbox konzoljukhoz kapcsolódó lehetőségre tesznek szert, melyek révén még felhőtlenebbül szórakozhatnak.

2013. augusztus 7. 15:52

Az Xbox-nál is gyorsabb lehet a Tegra 4

Az NVIDIA alelnöke, Mike Rayfield azt nyilatkozta a HTC Frequencies konferencián, Seattle-ben, hogy a 2014-ben megjelenő csúcsmobilokban teljesítő grafikus processzorok nagy valószínűséggel egy Xbox 360 szintjét is felülmúlják majd, s ebben az előrelépésben kiemelt szerepet kaphat a Tegra 4 CPU.

2012. április 25. 10:14

Kinect Star Wars: Tanuld meg irányítani az Erőt!

2012. április 3-án jelenik meg a „Kinect Star Wars” című játék, valamint az Xbox 360 Limited Edition „Kinect Star Wars” konzol.

Kulcsszavak: Microsoft Xbox játék
2012. február 8. 09:20

A 10 legjobb Halloween játék

A Halloween ősi kelta hagyományokon alapuló ünnep, mely mára az egész világon elterjedt. A boszorkányok, rossz szellemek ünnepére a Cnet oldalán összegyűjtötték a legfélelmetesebb videojátékokat, melyek biztosan ébren tartanak egész éjszaka.

Kulcsszavak: játék Xbox Playstation 3
2011. október 28. 23:14

FIFA 12: forradalmi újítás az eddig már 136 videójáték-díjat nyert fociban

Az Electronic Arts Inc. játékfejlesztői olyan ütközésmodellt (Player Impact Engine) dolgoztak ki, amely - újfajta fizikai számításai segítségével - forradalmi változásokat hoz az egyik legnépszerűbb videójátékban. A két évig fejlesztett - és immár a FIFA 12 részét képező - Player Impact Engine valós fizikai találkozásokat generál a pályán zajló minden megmozduláshoz.

Kulcsszavak: játék Playstation 3 Xbox
2011. május 29. 15:44

Xbox Kinect szenzor az egészségért

A Microsoft Xbox 360 Kinect mozgásérzékelő játékrendszer új alkalmazási lehetőségei jelentek meg. A torontói Sunnybrook kórház a műtétek előtti vizsgálatoknál, a Konstanzi Egyetem csapata pedig a Kinect szenzor segítségével a vakok tájékozódását segítő készülék, a NAVI megalkotásánál használta az új technológiát.

2011. március 19. 07:42

Az interfész maga az ember - Minden (a) mozgásban van (2. rész)

A fejlesztések irányai gyakorlatilag megjósolhatatlanok. Ezek dömpingje ugyanakkor egyáltalán nem meglepő: a kódolás olyan, mint bármelyik, már szabványos rendszernél, a kreativitás számára viszont az újfajta interfész megszámlálhatatlan új dimenziót nyit.

Kulcsszavak: játék Xbox
2010. december 25. 10:13

Az interfész maga az ember - Minden (a) mozgásban van (1. rész)

Végy néhány érzékelőt, és kapcsold össze őket infrakamerákkal! Állíts oda egy embert, és írj egy olyan szoftvert, amelyik a szenzorok és kamerák révén virtualizálni képes ennek az embernek a mozgását! Aztán mindezt használd arra, ami éppen jólesik! Eddig a technológiai recept. A dolgot megvalósító, és a gyakorlatilag bárki számára - akár már most karácsonyra - elérhető eszközt úgy hívják, hogy Kinect: a népszerű játékkonzol, az Xbox kiegészítőjeként került a piacra, idén novemberben.

Kulcsszavak: Xbox tudomány
2010. december 25. 10:07

Jól fogy az Xbox a Kinect miatt

Elemzők szerint az Xbox 360-vásárlók sokkal inkább kíváncsiak a Kinect mozgásérzékelős vezérlőrendszerre, mint a PS3 vevői a hasonló Move-ra.

Kulcsszavak: Xbox
2010. december 14. 08:00

A T-Home kínálatában is elérhető az Xbox LIVE szolgáltatás

2010. november 10-től Magyarországon is elérhetővé vált az Xbox 360 konzol online rendszere, az Xbox LIVE szolgáltatás, amely mostantól a T-Home ajánlataiban is megtalálható.

Kulcsszavak: T-Home-hu Xbox
2010. november 22. 16:38

Egymillió Kinectet adott el a Microsoft 10 nap alatt

A Microsoft mindössze 10 napja forgalmazza Amerikában a Kinect mozgásérzékelős játékvezérlőt az Xbox 360 konzolhoz, és máris 1 millió példányt értékesített belőle.

Kulcsszavak: Xbox
2010. november 17. 09:04

Letölthető Xbox-ra a Kinect szoftver

A Microsoft november 1-jétől letölthetővé tette azt az Xbox 360 szoftverfrissítést, amelynek révén játszhatók lesznek az új Kinect játékok a cég konzoljain.

Kulcsszavak: játék Xbox
2010. november 2. 07:49

Átalakulóban a játékipar, digitalizálódik a terjesztés

A játékipar átalakulása és a szórakozási szokások változása is egy magyar játékfejlesztő és -kiadó cégnek kedvez. A Zen Stúdió legújabb munkája, az Xbox 360 konzolra kiadott Pinball FX2 mától, kizárólag digitális terjesztésben érhető el. Az előző verzió közel 2 milliós rajongótáborával a világ egyik legnépszerűbb alkalmi játéka volt a Microsoft online játékértékesítő hálózatában.

Kulcsszavak: játék Xbox
2010. október 28. 08:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás