Számos okosóra-modell, okostelefon és fülhallgató a Huawei Black Friday ajánlatai között

forrás: Prím Online, 2023. november 17. 17:55

Jelentős kedvezményekkel juthatnak hozzá a vásárlók a Huawei egyes készülékeihez november 30-ig a MediaMarkt számos üzletében és webáruházában. Az érintett termékek között megtalálható a gyártó zászlóshajója, a HUAWEI P60 Pro okostelefon, a WATCH 3 és GT széria, valamint vezeték nélküli fülhallgatók egyes modelljei.

Az év végi ünnepek közeledtével kiváló lehetőség nyílik arra, hogy az egészségtudatos életmódot támogató, divatos okoeszközökkel ajándékozzuk meg magunkat és szeretteinket. A Huawei különböző Black Friday ajánlatai révén mindenki megtalálhatja az ízlésének, igényeinek és pénztárcájának megfelelő okostelefont, okosórát, vagy vezeték nélküli fülhallgatót.

 

 

WATCH GT 3 & GT 3 Pro: elegáns külső innovatív egészségügyi funkciókkal*  

 

Az okosórák és okoskarkötők már nem pusztán intelligens aktivitásmérők, hanem stílusos divatkiegészítőkké is váltak, miközben praktikus társak lehetnek az egészségmegőrzésben is. A HUAWEI WATCH GT 3 sorozat fejlett egészségfigyelő rendszere lehetővé teszi az artériás merevség észlelését, valamint pulzus- és a véroxigénszint-figyelést.**, továbbá a Pro modell esetében ezeken felül az EKG-mérést***  is. Emellett több mint 100 sportolási móddal, AI futóedzővel és személyre szabott futóedzést-tervező funkcióval rendelkeznek, amelyek a felhasználók fizikai állapotára, futási előzményeire és személyes céljaira építenek. A WATCH GT 3 sorozat modelljei több Huawei-okosórához hasonlóan akár kéthetes üzemidőt biztosítanak és kompatibilisek iOS és Android telefonokkal is.

 

 

A WATCH GT sorozat tagjai 2023. november 30.-ig a MediaMarkt számos üzletében és webáruházában modelltől függően egyaránt akár 27 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg, az akció a termék bruttó árára vonatkozik. 

 

 

Ugyanígy akár 27% kedvezmény jár a gyártó Watch 3 fémszíjas változatának bruttó árára, a Watch Fit 2 okoskarkötőjének bőrszíjas és fehér változataira, valamint a Band 7 készülékekre is a MediaMarkt kereskedőnél.

 

Zászlóshajó okostelefon és vezeték nélküli fülhallgatók a kedvezményes kínálatban

 

Ugyancsak kedvezménnyel érhető el a gyártó legutóbbi zászlóhajó okostelefonja, a HUAWEI P60 Pro is 2023. november 30-ig. Ultra Lighting telefotó kamerájának és fókuszálási képességeinek köszönhetően az eszköz kiemelkedő teljesítményt nyújt éjszakai környezetben is. A HUAWEI P60 Pro emellett már közel fél éve vezeti a DXOMARK független tesztlabor okostelefonokat fotós képességeik alapján rangsoroló listáját. A készülék 11 százalékos árengedménnyel kapható a MediaMarkt webáruházában, a kedvezmény a termék bruttó árából kerül levonásra.

 

 

A gyártó azokra is gondolt, akik tiszta hangzásra és viszonylag hosszú üzemidőre vágynak, a Black Friday akciók keretében ugyanis a HUAWEI Freebuds 5 és 5i, valamint Freebuds SE vezeték nélküli fülhallgatókat is a MediaMarkt bizonyos üzleteiben és webáruházában modelltől függően akár 23 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg 2023. november végéig.

 

_________________

 * A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.

 ** A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.

 *** A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30