Újabb modellekkel bővült a jelmeznek is beillő fejhallgatócsalád

forrás: Prím Online, 2017. április 25. 11:11

Új modellekkel bővült a gyerekek számára tervezett nagy sikerű LITTLE ROCKERZ fejhallgató termékcsalád. A beépített hangerő limiterrel rendelkező Ice Princess, Green Dragon, Teal Bow és Red Robot modellek korlátozott mennyiségben kerülnek forgalomba.

A Zagg bemutatta a nagy sikerű Little Rockerz gyerekek számára tervezett fejhallgató család négy vadonatúj modelljét, aminek köszönhetően most már hét jelmeznek is beillő készülék közül választhatnak a gyerekek és a szüleik. 

 

 

Az ötletes fejhallgatók fiúk és lányok számára is remek kiegészítőül szolgálhatnak, felhasználásuknak csak a fantázia szab határt: legyen szó a dzsungelben történő kalandozásról, a királykisasszony megmentéséről, vagy a jövőben játszódó galaktikus eposzról, a Little Rockerz fejhallgatók bármilyen játékos helyzetben megállják a helyüket.  Szülinapi zsúr, autós utazás, vagy csak egy gyerekszobában töltött esős délután, az ötletes készülékek minden körülmények között kiváló szórakozást ígérnek az apróságok számára, ráadásul megújult választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a leginkább testhezálló darabot:

  • Ice Princess Tiara – Nélkülözhetetlen alapdarab minden jégkirálynő számára! (Új)
  • Teal Bow – A mindig tipp-topp divatos csokornyakendő! (Új)
  • Red Robot – A ifjú sci-fi rajongókat a jövő szuperrobotjává alakítja! (Új)
  • Green Dragon – Vigyázzon ezekkel a féktelen srácokkal! (Új)
  • Pink Tiara – Bálokra tökéletes
  • Orange Lion – Azoknak, akikben ott él a kisoroszlán! 
  • Hot Pink Kitten – Minden állatbarátnak! 

 

 

A megjelenés mellett a Little Rockerz fejhallgatók műszaki tekintetben is kiváló értéket nyújtanak a vásárlóknak és a felhasználóknak: a 30mm-es beépített hangszórók részletgazdag hangjának köszönhetően a gyerekeknek páratlanul tiszta audió élményben lehet részük, továbbá a túlzott hangerő káros következményeinek elkerülése érdekében minden Little Rockerz modell beépített limiterrel rendelkezik, amely garantálja, hogy a hangerő mindig a biztonságos 85 decibeles határérték alatt maradjon. A fejhallgatóhoz alaptartozék az 1.2 m hosszú kábel, aminek hossza kellő szabadságot biztosít a zavartalan szórakozáshoz.

 

„Az eredeti Little Rockerz kollekció óriási sikert aratott, ezért mindenképpen szerettük volna kibővíteni a választékot. Örülök, hogy a friss modellek megjelenésével most még több, a készülékek designjában megjelenő mesebeli téma indíthatja be a gyerekek képzeletét, miközben a szülők nyugodtan dőlhetnek hátra annak tudatában, hogy a kicsik felhőtlenül és biztonságban szórakoznak” - mondta Chris Ahern, a Zagg International elnöke.”

 

A Zagg felmérése alapján a gyerek fejhallgatók vásárlásakor az anyukák számára a két legfontosabb szempont a biztonság és a kényelem: a készülék rendelkezzen beépített hangerő limiterrel, és hosszú időn keresztül viselhető fülpárnákkal. A kutatás szerint a gyerekek leggyakrabban tablettel, vagy okostelefonnal használják a fejhallgatókat. 

 

Vásárlás

A Little Rockerz fejhallgatók 19,99 euró áron megvásárolhatók a ZAGG.com webshopjában.

Zene ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az EVOLVEO piacra dobta új fülhallgató családját

A strapatelefonjairól ismert cseh gyártó, az EVOLVEO új piaci szegmensbe lépett be, miután piacra dobta bluetooth fülhallgató családját. Az új termékek között megtalálható egy fejhallgató, két fülhallgató, egy mobiltelefonokhoz használható headset és egy Bluetooth hangfal is.

2017. augusztus 22. 08:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elsőként került magyar cég a nemzetközi HR elitbe

2017. augusztus 4. 13:40

Júniusi vírusriport az ESET-től

2017. július 25. 17:21

A megjósolt trendek felé haladnak a kiberbűnözés idei irányai

2017. július 20. 16:59

Az év CIO-ja pályázat

2017. július 6. 13:48
cloudappsportal.com