Újabb modellekkel bővült a jelmeznek is beillő fejhallgatócsalád

forrás: Prím Online, 2017. április 25. 11:11

Új modellekkel bővült a gyerekek számára tervezett nagy sikerű LITTLE ROCKERZ fejhallgató termékcsalád. A beépített hangerő limiterrel rendelkező Ice Princess, Green Dragon, Teal Bow és Red Robot modellek korlátozott mennyiségben kerülnek forgalomba.

A Zagg bemutatta a nagy sikerű Little Rockerz gyerekek számára tervezett fejhallgató család négy vadonatúj modelljét, aminek köszönhetően most már hét jelmeznek is beillő készülék közül választhatnak a gyerekek és a szüleik. 

 

 

Az ötletes fejhallgatók fiúk és lányok számára is remek kiegészítőül szolgálhatnak, felhasználásuknak csak a fantázia szab határt: legyen szó a dzsungelben történő kalandozásról, a királykisasszony megmentéséről, vagy a jövőben játszódó galaktikus eposzról, a Little Rockerz fejhallgatók bármilyen játékos helyzetben megállják a helyüket.  Szülinapi zsúr, autós utazás, vagy csak egy gyerekszobában töltött esős délután, az ötletes készülékek minden körülmények között kiváló szórakozást ígérnek az apróságok számára, ráadásul megújult választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a leginkább testhezálló darabot:

  • Ice Princess Tiara – Nélkülözhetetlen alapdarab minden jégkirálynő számára! (Új)
  • Teal Bow – A mindig tipp-topp divatos csokornyakendő! (Új)
  • Red Robot – A ifjú sci-fi rajongókat a jövő szuperrobotjává alakítja! (Új)
  • Green Dragon – Vigyázzon ezekkel a féktelen srácokkal! (Új)
  • Pink Tiara – Bálokra tökéletes
  • Orange Lion – Azoknak, akikben ott él a kisoroszlán! 
  • Hot Pink Kitten – Minden állatbarátnak! 

 

 

A megjelenés mellett a Little Rockerz fejhallgatók műszaki tekintetben is kiváló értéket nyújtanak a vásárlóknak és a felhasználóknak: a 30mm-es beépített hangszórók részletgazdag hangjának köszönhetően a gyerekeknek páratlanul tiszta audió élményben lehet részük, továbbá a túlzott hangerő káros következményeinek elkerülése érdekében minden Little Rockerz modell beépített limiterrel rendelkezik, amely garantálja, hogy a hangerő mindig a biztonságos 85 decibeles határérték alatt maradjon. A fejhallgatóhoz alaptartozék az 1.2 m hosszú kábel, aminek hossza kellő szabadságot biztosít a zavartalan szórakozáshoz.

 

„Az eredeti Little Rockerz kollekció óriási sikert aratott, ezért mindenképpen szerettük volna kibővíteni a választékot. Örülök, hogy a friss modellek megjelenésével most még több, a készülékek designjában megjelenő mesebeli téma indíthatja be a gyerekek képzeletét, miközben a szülők nyugodtan dőlhetnek hátra annak tudatában, hogy a kicsik felhőtlenül és biztonságban szórakoznak” - mondta Chris Ahern, a Zagg International elnöke.”

 

A Zagg felmérése alapján a gyerek fejhallgatók vásárlásakor az anyukák számára a két legfontosabb szempont a biztonság és a kényelem: a készülék rendelkezzen beépített hangerő limiterrel, és hosszú időn keresztül viselhető fülpárnákkal. A kutatás szerint a gyerekek leggyakrabban tablettel, vagy okostelefonnal használják a fejhallgatókat. 

 

Vásárlás

A Little Rockerz fejhallgatók 19,99 euró áron megvásárolhatók a ZAGG.com webshopjában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Gyorsítja külföldi terjeszkedését a Codecool programozóiskola

2017. május 18. 11:11

Google: Bagoly-algoritmussal a hamis hírek ellen

2017. április 27. 15:15

Hamarosan átláthatóvá válik az egészségügy

2017. április 18. 14:26

Idén is keresik az Év Internetes Kereskedőjét

2017. április 13. 11:11
cloudappsportal.com