ATV kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ATV

Új csatornának örülhetnek a UPC TV Prémium csomagjának előfizetői

2019. január 14-től a UPC digitális csatornakiosztásában is elérhető az ATV új, könnyedebb hangvételű műsorokkal, filmekkel és nemzetközi magazinműsorokkal jelentkező csatornája, az ATV Spirit.

2019. január 10. 15:02

ORTT-közlemény: szankciók az MTV-vel és az ATV-vel szemben

Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) a Magyar Televízió (MTV) m1-es csatornája műsorszolgáltatási jogosultságának gyakorlását egy alkalommal 14 percre felfüggeszti, amelyet a műsorszolgáltató csütörtökön 19.01 órától köteles végrehajtani - ismertette az ORTT február 8-án hozott határozatát.

2001. február 15. 18:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

MagyarBrands díjas a Cellum

A Cellum, Európa egyik vezető nemzetközi mobiltárca-szolgáltatója elnyerte a megtisztelő “MagyarBrands” elismerést. A díjkiosztó gálára március végén kerül sor, a nagysikerű Brand Excellence konferencia egyik kiemelkedő eseményeként. A MagyarBrands program keretében immáron kilencedik éve jutalmazzák a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket.

2019. március 21. 11:06

Hogyan netezzünk biztonságosan?!

Az internet a modern kor egyik legizgalmasabb vívmánya, hiszen használata révén milliók élete fejlődik. Bármit is kell keresnünk, legyen szó speciális orvosokról vagy a legközelebbi kávéboltról, megfelelő internet hozzáférés képes arra, hogy egy olyan úton vezessen, ami az egész jövőnket meghatározhatja.

2019. március 7. 12:31
cloudappsportal.com