Axis Consulting kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Axis Consulting

Vandálbiztos hálózati kamera

Az Axis Communications bejelentette legújabb, a vandalizmusnak is ellenálló, egy kattintással forgatható, dönthető, zoomoló (pan/tilt/zoom, azaz PTZ) AXIS 212 PTZ-V típusú kameráját. A készülék az AXIS 212 PTZ-re épül, amelyben mozgó alkatrészek nélkül vált elérhetővé a PTZ funkció és az automata pásztázás.

2008. február 24. 13:46

Új vállalatirányítási rendszer az Axistól

A napokban hozza forgalomba a kis- és középvállatok integrált vállalatirányítási rendszerét forradalmasító új szoftvert, a Microsoft Business Solutions-Navisiont az Axis Consulting Kft.

2003. április 17. 18:24

Minőség-ellenőrző és nyomkövető szoftver az Axis Consultingtól

Új minőségirányító számítógépes programot dobott piacra az Axis Consulting Kft. A program segítségével rögzíthetőek a gyártási vagy szolgáltatási folyamatok kulcsparaméterei. Az áttekinthető adatfeldolgozás segítségével elemezhetőek a folyamatok, kiszűrhetővé válnak a kritikus pontok.

Kulcsszavak: ügyvitel Axis Consulting
2002. április 11. 09:35

Axis Consulting - az idén 600 millió forint árbevétel

Az Axis Számítástechnikai Kft.-ből januárban kivált Axis Consulting Kft. az idén 600 millió forint árbevételt tervez, ami 100 millió forinttal haladja meg a korábban üzletágként működő szervezeti egység tavalyi forgalmát - tájékoztatta Berkovich Gábor, az új cég igazgatója az MTI-t.

2002. április 8. 09:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27