Codegen kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Codegen

Desktop ház a Codegentől

A most érkező Codegen modellek között a manapság már ritkaságnak számító desktop ház is képviselteti magát, mégpedig a 8005-2 -es típussal.

Kulcsszavak: periféria Codegen
2004. január 6. 08:50

Codegen SP-910 - Szakítva az egyhangúsággal

A minőségi házairól már jól ismert Codegen, a hangszórók piacán is szolgál érdekességgel. A hazánkban is már kapható SP-910 igazi különlegességnek mondható.

2003. szeptember 30. 08:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

A Qualysoft Csoport magyarországi tagvállalata és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara (BME VIK) együttműködésének köszönhetően március 8-án elindult a Qualysoft Akadémia. A május 10-ig tartó, 10 alkalmas előadássorozat hozzájárul az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által is szorgalmazott hazai informatikusképzés minőségi fejlesztéséhez. 

2023. március 9. 14:08