Hipernet 4G kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Hipernet 4G

Minden Hipernet előfizetéshez elérhetők a VoIP-szolgáltatások

Mostantól nemcsak a Hipernet leggyorsabb változata érhető el külön felár nélkül minden mobilinternet előfizetéssel rendelkező Telenor ügyfél számára, hanem akár a legolcsóbb mobilinternetes díjcsomaggal is szabadon használhatják az internet alapú telefonszolgáltatásokat.

2016. május 6. 08:09

Telenor Hipernet: sebesség, korlátok nélkül

Immáron közel 9 millió magyar lakos számára érhető el a Telenor 4G szolgáltatása. A vállalat mostantól maximális sebsségre kapcsolja ügyfelei számára a Hipernetet.

2015. november 20. 09:23

November 6-án ismét ingyen adja a Hipernetet a Telenor

November 6-én újfent ingyenes Hipernetet biztosít a Telenor. Az akció apropója az idén ötödik alkalommal megszervezett Internetes Vásárlás Napja.

2015. november 5. 08:21

Ma ingyen hipernetezhetnek a telenorosok

Október 8-án ingyen használhatják a Hipernetet a Telenor ügyfelei. Az ország 20 forgalmas pontján, többek között budapesti helyszíneken várják az érdeklődőket.

Kulcsszavak: Hipernet 4G Telenor
2015. október 8. 08:28

Az internet világnapján lekapcsolja az adatforgalom-számlálókat a Telenor

A világ 2002 óta ünnepli az internet világnapját, amelynek elsődleges üzenete, hogy a világ minden emberhez jusson el világháló. Ennek alkalmából a Telenor minden ügyfele számára ingyenessé teszi a Hipernet hálózatot, és a felhasználók három népszerű TV sorozatot is nézhetnek a MyTV-n.

2015. május 18. 10:40

Mire használjuk az okostelefont?

A Telenor 500 fő megkérdezésével végzett kutatást a felhasználók okostelefonokhoz kapcsolódó szokásairól és a Hipernet hálózatról. A felmérésből kiderült, hogy majdnem annyit használjuk a telefont böngészésre, mint telefonálásra, és a cset népszerűbb, mint az SMS.

2015. február 26. 17:09

A Telenor magyar ügyfelei 4G hálózaton roamingolhatnak Norvégiában

A magyar és a norvég Telenor együttműködésének köszönhetően a magyar Telenor ügyfelek norvégiai látogatásuk során igénybe vehetik az anyavállalat 4G hálózatát, míg a norvég előfizetők Magyarországon használhatják a Telenor Hipernet hálózatát.

2014. szeptember 9. 17:10

Telenor konferencia: új korszakot nyit a televíziózásban a mobil szélessáv terjedése

A rohamosan fejlődő távközlési technológia és az ügyfelek változó igényei alapjaiban alakítják át a médiapiacot, közöttük a televíziózást is, mivel a negyedik generációs (4G) szélessávú mobil internet terjedése a mobil eszközök felhasználóit is bevonja a médiatartalom-fogyasztók körébe - állapították meg a Telenor Magyarország jövőkutató szimpóziumán résztvevő vezető távközlési és televíziós és szakemberek kedden Törökbálinton.

2014. április 16. 10:04

Telenor Hipernet 4G a 4-es metrón

A Telenor ügyfelek a 4-es metrón is élvezhetik a 4G nyújtotta sebességet, ugyanis a vállalat a 4-es metró átadásával egy időben, március 28-tól az új metró teljes vonalán elérhetővé teszi Hipernet 4G mobilinternet-hálózatát.

2014. március 27. 09:23

Milliót érhet egy kép a Telenornál

A Hipernet 4G magas sebességéhez kötődik a Telenor új nyereményjátéka, melynek fődíja egymillió forint, három további szerencsés pedig egy Porsche-tesztvezetésen élheti át a gyorsaság élményét. A játékban Hipernet 4G matricával vagy háttérképpel rendelkező mobilkészülékeket ábrázoló fotókkal és személyes portréképekkel (selfie) lehet indulni.

2014. február 20. 16:32

Új tévés streaming szolgáltatás a Telenortól – MyTV

A Telenor ma rántotta le a leplet MyTV nevű tévés streaming szolgáltatásról, melyet rögvest útjára is indított. Az okostelefonról, táblagépről és számítógépről egyaránt elérhető, február végéig díjmentesen használható újdonság lehetővé teszi, hogy Wi-Fi vagy mobilnet segítségével bárhol és bármikor megtekinthessük kedvenc tévéműsorainkat, sorozatainkat, vagy a lekésett meccseket.

2013. november 30. 10:48

Tovább bővül a Telenor Hipernet hálózata

A Hipernet 4G az ország leggyorsabb 4G mobilinternet hálózata, amelyet jelenleg a főváros és száz másik település lefedett részeinek lakói használhatnak. A Telenor célja, hogy a közeljövőben vidéken is egyre több helyen legyen elérhető a villámgyors mobilinternet. Ennek érdekében a Telenor kísérleti rádióengedélyt kért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól (NMHH) a 800 MHz-es frekvenciasáv használatára, hogy felkészülhessen a jövő évi fejlesztésekre.

2013. november 23. 13:45

A megújulást köszöntötte a Telenor az Allee-ban

A Telenor ma az Allee Bevásárlóközpontban tartotta sajtóeseményét, ahol rendhagyó módon élhettük át a megújulást, a Hipernet nyújtotta sebességet. A Telenor Labirintusából való kijutás sokaknak fejtörést okozott, ám 26-áig bárki megbirkózhat vele.

2013. november 19. 19:40

Telenor Felhőszolgáltatások a sikeres vállalkozásokért

Felhőalapú alkalmazásokat, hibrid notebookot és exkluzív 100GB adatforgalmat tartalmazó mobilinternet ajánlatot kínál kis- és középvállalkozásoknak a Telenor önkiszolgáló online áruházán és hagyományos értékesítési csatornáin keresztül. Az ügyfelek így egyetlen szolgáltatótól vehetik igénybe a korszerű működéshez szükséges eszközöket és szolgáltatásokat.

2013. október 31. 09:09

A leggyorsabb 4G hálózat megérkezett

Mától érhető el hazákban a Telenor továbbfejlesztett4G hálózata, amely elsőként biztosítja a 150 Mbps-os elméleti letöltési sebességet okostelefonon.

2013. október 10. 13:22

Korlátlan tarifacsomagok a Telenortól is

A Telenor olyan új, belföldi mobilcsomagokat vezet be, melyek kiemelkedő ár/érték aránnyal bírnak, ugyanis fix havidíjért kínálnak korlátlan beszélgetést és üzenetküldést, ráadásul még mobilinternetet is tartalmaznak. A Vodafone hasonló tarifái is ma startoltak el.

2013. október 4. 11:23

Megérkezett a Telenorhoz a Nokia Lumia 625

Megérkezett a kék szolgáltató kínálatába a Nokia 4G képes óriása, a Lumia 625. A finn gyártó minden eddiginél nagyobb kijelzőjű készüléke elegáns, letisztult külsővel és megbízható tudással várja leendő tulajdonosait, megfizethető árért cserébe.

2013. október 2. 14:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15