Lexma kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Lexma

Tajvani baktériumgyilkos egérperifériák a Smarttól

A Smart Electronic Kft. mai sajtótájékoztatóján Nyárády István a cég vezetője és Alex Fu, az egérperifériákat gyártó tajvani Lexma cég alelnöke hivatalosan bejelentette, hogy a Smart Electronic megkapta a Lexma világon egyedülálló, vírus- és baktérium-mentesítő bevonattal ellátott lézeres egércsalád magyarországi és további hat közép-kelet-európai országra kiterjedő kizárólagos forgalmazási jogát.

2007. március 22. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) 2020-ban is meghirdeti a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai partnerségével, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával. A megmérettetés keretében immár 29. alkalommal fogják elismerni a legkiválóbb hazai innovációs teljesítményeket. Nevezni 2021. február 10-ig lehet. 

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

Varga Róbert, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója Magyarországon először nagyfelbontású röntgenfelvételt továbbított 5G hálózaton keresztül, melyhez az Innomed Medical, a Vodafone Magyarország és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyújtott szakmai és technológiai segítséget. Ez az egészségügyi innováció új távlatokat nyit a különböző távdiagnosztikai eljárásokat illetően. 

2020. november 24. 12:01
online sportfogadás