Meizu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Meizu

Már kapható a Meizu m2 - nagy tudás megfizethető áron

Magyarországon is elérhető a Meizu m2, a vállalat legújabb készüléke, amely Meizu m2 note kisebb változata. A telefon az Extreme Digitalnál lesz kapható.

2015. november 19. 10:23

Bemutatkozott a Meizu MX négymagos változata

Négymagos processzorral, Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel érkezik a piacra a Meizu MX felturbózott verziója, a Meizu MX Quad-core.

2012. április 16. 12:49

Végre hivatalosan is bemutatták a Meizu MX mobilt

Rengeteg pletyka keringett eddig a Meizu legújabb okostelefonja körül, mely végre átesett a hivatalos bemutatás tűzkeresztségén. Az egyelőre kétmagos processzorral szerelt jövevény 2012-ben négymagos verzióban is megjelenik, s természetesen megkapja majd az Android 4.0 ICS frissítést is.

2011. december 6. 11:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás