Meizu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Meizu

Már kapható a Meizu m2 - nagy tudás megfizethető áron

Magyarországon is elérhető a Meizu m2, a vállalat legújabb készüléke, amely Meizu m2 note kisebb változata. A telefon az Extreme Digitalnál lesz kapható.

2015. november 19. 10:23

Bemutatkozott a Meizu MX négymagos változata

Négymagos processzorral, Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel érkezik a piacra a Meizu MX felturbózott verziója, a Meizu MX Quad-core.

2012. április 16. 12:49

Végre hivatalosan is bemutatták a Meizu MX mobilt

Rengeteg pletyka keringett eddig a Meizu legújabb okostelefonja körül, mely végre átesett a hivatalos bemutatás tűzkeresztségén. Az egyelőre kétmagos processzorral szerelt jövevény 2012-ben négymagos verzióban is megjelenik, s természetesen megkapja majd az Android 4.0 ICS frissítést is.

2011. december 6. 11:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás