Netrix kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Netrix

Web, iPhone, iPad, Android és print - egy rendszerben

A piac igényeire, a média és a technológia fejlődésére reagálva a Netrix Kft. pályázati forrást elnyerve kutatás-fejlesztési projektet indított 2010-ben. A kutatást többek közt a válság okozta következmények, a szerkesztőségekben megfigyelhető költségoptimalizálás, illetve költségcsökkentés is sarkallt.

Kulcsszavak: Android iPad iPhone Netrix
2011. május 11. 17:05

Új web2 szolgáltatás: Közösségi térkép

Elindult a www.geospace.hu oldal, az ingyenes közösségi térkép. A google térképére közösségi funkciókat telepítve nyitott, véleményezett adatbázist épít az internetező közösség segítségével a geospace.hu minden olyan helyről, ami térképen megtalálható.

2007. június 5. 10:39

Játék az egészséges életmóddal

A játékban résztvevők személyre szabott útmutatót kapnak az egészséges életmódhoz, neves szakemberek tapasztalatait, tanácsát olvashatják és emellett nyereménysorsoláson vesznek részt.

2005. szeptember 21. 14:51

Széchenyi kártya az interneten

A Netrix Kft. gondozásában megújult a KA-VOSZ Pénzügyi Szolgáltatásokat Közvetítő Rt., a Széchenyi Kártya koordinálását végző cég weboldala a www.kavosz.hu.

2005. június 19. 16:46

Flora terméksite az Unilevernek

A Netrix Kft. többször kapott megbízást az Unilever Magyarország terméksite-jainak elkészítésére. A Flora margarin után a Bertolli oldalát adták át, és most a Flora site-ja újult meg.

2005. május 15. 16:38

Tartalomkezelő rendszertesztelési lehetőség bárkinek

A Netrix ingyenes CMS szoftverének tesztverziója mától elérhető a cég honlapján.

Kulcsszavak: Netrix
2005. április 21. 14:29

Netrix: Megújult weboldal és új terméksite-ok

Megújult a Netrix honlapja a www.netrix.hu, melyhez szervesen kapcsolódik a jövőben a cég két szintén vadonatúj terméksite-ja is.

Kulcsszavak: Netrix onlineszolg website
2005. április 6. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak pár nap van a határidőig, jelentkezz még ma!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

Komoly áttörést hozhatnak az energetikai iparban, mintegy forradalmasíthatják az alternatív források használatát az elektromos energiatárolók. A megújuló energiára való szélesebb körű átállás megvalósulása a fenntarthatóság egy új korszakát jelentené, mindez pedig az energiatárolástól függ; ezért van akkora jelentősége ezeknek a tényleges felhasználásig energiát raktározó egységeknek.

2022. november 18. 09:55