Optisoft kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Optisoft

Optisoft: Nagyobb nyereség kisebb árbevétel mellett

Növelte nyereségét az Optosoft Nyrt. 2012-ben, miközben árbevétele több mint 75 millió forinttal elmaradt a tavalyitól - derül ki a szoftverfejlesztéssel és üzemeltetéssel foglalkozó társaság pénteken közzétett tőzsdei gyorsjelentéséből.

Kulcsszavak: +céginfo Optisoft
2013. március 3. 08:58

Romló feltételek ellenére is bővült az Optisoft és nyeresége

A kedvezőtlen piaci környezet ellenére a tavalyinál kedvezőbb árbevételről és kielégítő eredményről számolt be az egészségügyi és más humáncélú informatikai rendszereket fejlesztő és üzemeltető Optisoft Számítástechnikai, Pénztárszolgáltató, Könyvelő és Oktató Nyrt.

Kulcsszavak: Optisoft nyereség
2012. június 2. 08:50

Osztalékról is dönt az Optisoft közgyűlése

Előreláthatóan osztalék megszavazására is sor kerül az Optisoft Nyrt. pénteken tartandó közgyűlésen, a tőzsde "B" kategóriájában jegyzett informatikai társaság 2011-ben  76 millió forint nem konszolidált eredményt ért el - közölte a társaság.

Kulcsszavak: +céginfo Optisoft
2012. február 10. 09:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

Újjáéledt az egyik legritkább és legkultikusabb magyar otthoni számítógép, az Aircomp-16, sorban fejlesztik rá az új játékprogramokat. Október 15-ig egy teljesen nyílt játékpályázat keretében bárki beküldheti új játékprogramjait a muzeális típusra, ezzel gaming platformmá avatva a magyar informatikatörténet egyik legkülönlegesebb számítógépét.

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17