ROG kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ROG

Asus G551 és G771: új játékhoz optimalizált noteszgépek

Az ASUS bejelentette a Republic of Gamers (ROG) G sorozatba tartozó, játékhoz optimalizált G551 és G771 jelzésű noteszgépeket. A G sorozat új modelljei komoly teljesítményugrást mutatnak az elődeikhez képest.

Kulcsszavak: Asus notebook játék ROG
2014. szeptember 25. 09:23

Kompakt asztali PC az Asustól – G20

Az Asus Republic of Gamers (ROG) bemutatta a G20 névre keresztelt kompakt kialakítású, játékhoz szánt asztali PC-jét. A masina nemcsak helytakarékos, hiszen mindössze 12,5 literes házzal rendelkezik, hanem emellett még energiatakarékos is.

Kulcsszavak: ASUS ROG PC kompakt
2014. szeptember 22. 13:21

Új G-típusú noteszgépek játékosoknak az Asustól

A játékosok körében különösen nagyra értékelt G-sorozat új tagjait jelentette be az Asus Republic of Gamers (ROG). Az új modellek jelentősen megnövelt teljesítményt, túlhajtható grafikát és friss, játékosok számára tervezett formát kínál.

Kulcsszavak: UHD 4K játék notebook ROG ASUS
2014. március 18. 17:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

Az iskoláskorú gyerekek jelentős része a neten tartja a kapcsolatot a barátaival, osztja meg az élményeit, az idősebbek esetleg már online is vásárolnak és olvasnak híreket. A világhálón számtalan lehetőség várja a diákokat, ám nem mindenki van tisztában az ezzel járó veszélyekkel. Európa egyik vezető kiberbiztonsági vállalata, az ESET ezért figyelemfelkeltő kreatív pályázatot hirdet a 6-20 éves korosztály számára Netezz biztonságban! címen. A legötletesebb pályamunkákat értékes nyereményekkel jutalmazzák, nevezni október 1-től 31-ig az ESET oldalán lehet.

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

A világ harminc országának legfeljebb 15 és fél éves diákjai számára meghirdetett Európai Junior Informatikai Diákolimpiát (eJOI) idén Ukrajna rendezte meg – virtuálisan. A magyar diákolimpikonok a Neumann Társaság tehetséggondozási programja keretében, a Nemzeti Tehetség Program támogatásával készültek fel az eJOI-ra, amelyen két ezüstérmet és öt bronzérmet szereztek.

2022. szeptember 26. 18:20