Safari kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Safari

Verhetetlen a Chrome

A böngészőharcban nehéz kiigazodni, és sajnos, ahány felmérés, annyi eredmény. A Shareaholic a Chrome-ra vezetőpozíciójára esküszik, valamint az adatok alapján a PC-böngészők közül ez növekedett a legnagyobb mértékben.

2013. október 28. 13:54

Böngészők az élvonalban

Szinte folyamatosan változik a böngészők népszerűsége, bár az Internet Explorer (IE) uralmát nehéz megtörni. Nézzük, szeptemberben hogyan alakult a verseny!

2013. október 3. 16:23

A Google 22,5 millió dollárt fizet, amiért kijátszotta Apple Safari keresőjét

A Google beleegyezett abba, hogy 22,5 millió dollárt fizessen, amiért állítólag kijátszotta az Apple Safari böngészőjének adatvédelmi beállításait - közölte csütörtökön az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC).

Kulcsszavak: Safari Google
2012. augusztus 10. 06:01

Böngésző piac: a Chrome gyorsan tör előre

2010 a Chrome éve volt a böngészőpiacon, a Google böngészője tíz százalékra növelte a piaci részesedését, javarészt a még mindig domináns Internet Explorer rovására. Veszített valamelyest részesedéséből a Firefox is, míg a Safari a Chrome mellett a növekvő ágban van.

2011. január 3. 14:47

Lekörözte a Chrome a Safari-t a tengerentúlon

A StatCounter piackutató adatai szerint a múlt héten először az amerikai felhasználók magasabb hányada használta a Google Chrome böngészőjét, mint az Apple Safari-t.

2010. június 29. 09:11

Letölthető a Safari 5 böngésző

Az Apple megjelentette a Safari 5 böngészőt. A program újdonsága például az új Safari Reader szolgáltatás. A böngésző 30 százalékos teljesítménynövekedést mutat a Safari 4-es verziójához képest, emellett a felhasználó eldöntheti, hogy a Google, a Yahoo! vagy a Bing szolgáltatást kívánja-e használni a Safari keresőmezőjéhez. A Mac és Windows operációs rendszerekhez egyaránt elérhető Safari 5 korszerűsített fejlesztőeszközöket tartalmaz, és több mint egy tucat új HTML5-alapú technológiát támogat.

Kulcsszavak: Safari böngésző
2010. június 9. 18:27

Kritikus rés a Safarin

A Secunia biztonságspecialistái felfedeztek egy veszélyes sebezhetőséget az Apple böngészőjén, amely támadási felületet jelenthet a Windows-rendszereken.

Kulcsszavak: Apple security Safari
2010. május 9. 20:53

A Chrome megelőzte a Safarit és már a harmadik helyen áll

A Google új felfogású böngészője az év végi hajrában megelőzte a Safarit, ezzel már dobogós helyen áll, ami nem kis teljesítmény, ha figyelembe vesszük, hogy alig egy éve indult útjára.

2010. január 3. 19:36

Nem is sikertörténet az új Safari

Bár az Apple nagy felhajtást csinált böngészője 11 millió letöltéséből, valójában a kérdéses időszakban is csökkent a Safari piacrésze.

Kulcsszavak: Apple Safari böngésző
2009. június 17. 13:22

11 millió Safari 4 letöltés három nap alatt

Az Apple állítása szerint három nap alatt 11 milliószor töltötték le a felhasználók a társaság új Safari 4 böngészőprogramját, ami mindenképpen sikernek számít a kiélezett piacon.

Kulcsszavak: Safari böngésző
2009. június 12. 20:14

Letöltésajánló: Safari 4 Beta

A Safari böngésző a Macintosh gépeken vált ismertté, de igazi áttörését az iPhone hozta meg, s ma már PC-ken is előszeretettel használják. Az új 4-es verzió - sok egyéb fantasztikus képessége mellett - azokat a lapozási technikákat varázsolja akár a PC-képernyőjére, amelyeket az iPhone-on, IPod-on ismerhettünk meg...

Kulcsszavak: Safari böngésző
2009. április 1. 14:30

Letölthető a Safari 4 béta

Az Apple nyilvános béta tesztváltozat formájában letölthetővé tette Safari böngészőprogramjának legújabb, 4-es verzióját, amely új, gyorsabb Javascript motorral és számos más újítással rendelkezik.

Kulcsszavak: Safari
2009. február 24. 23:46

Veszélyes a Safari

Az Amerikai Fogyasztóvédők egy közleményt adtak ki, melyben felhívják az internetezők figyelmét a Safari webböngésző komoly hiányosságaira, s óvva intik a szörfölőket a szoftvertől.

Kulcsszavak: Safari security
2008. augusztus 8. 21:01

Firefox + Safari = biztos adatlopás

Az Apple múlt héten több komoly hibát is orvosolt a Safari-n, a foltozás azonban nem volt teljesen sikeres, mivel továbbra is lehetséges az adatrablás a böngésző egyik hibája révén.

Kulcsszavak: Apple Safari Firefox security
2008. június 24. 09:13

Kombinált Windows és Safari "szőnyegbombázás" sebezhetőség

A Microsoft saját figyelmeztetést adott ki a Safari for Windows böngésző egyszerűen szőnyegbombázásnak nevezett hibájával kapcsolatban, mivel veszélyesebbnek ítéli meg a helyzetet, mint az Apple.

2008. június 3. 07:32

Felvásárlással erősít az Apple gépeken a Yahoo

A keresővállalat felvásárolta a Macintosh gépeken népszerű beágyazott alkalmazásokat készítő Inquisitort, így vonzóbbá teheti szolgáltatásait a PC-k világán kívül is.

2008. május 11. 21:43

A windowsos felhasználók is legálisan használhatják már a frissített Safarit

Az Apple elérhetővé tette a Safari legújabb verzióját, amely összesen négy hibát javít, továbbá a vállalat immár a Windows-felhasználóknak is megengedi, hogy feltelepítsék a szoftvert.

Kulcsszavak: Apple Safari Windows
2008. április 18. 18:06

Az Opera és a Safari is átment az Acid 3 teszten

Az Opera és az Apple szinte egy időben jelentették be, hogy cégük böngészője 100%-ra teljesítette a WaSP-nak a böngészőprogramok szabvány-kompatibilitását vizsgáló legújabb, Acid 3 tesztjét – persze mindkét esetben fejlesztés alatt álló verziókról van szó.

Kulcsszavak: Opera Safari böngésző
2008. március 27. 21:05

Apple Safari 3.1 böngésző

Az Apple kiadta Safari böngészőprogramjának legújabb, 3.1-es verzióját Mac és Windows platformokra; a szoftver állítólag lényegesen gyorsabb lett jelenlegi riválisainál.

Kulcsszavak: Apple böngésző Safari
2008. március 18. 20:12

Itt az Acid 3 teszt, minden böngésző megbukott

A Web Standards Project (WaSP) kibocsátotta a böngészőprogramok szabványkompatibilitását vizsgáló legújabb, Acid 3 tesztet, alig néhány hónappal azután, hogy a Microsoft bejelentette, az IE8 átment az Acid 2 próbán.

2008. március 6. 20:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15