Seagate kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Seagate

Négy terabájtos Seagate merevlemezes meghajtó

A Seagete megkezdte az első 4TB-os merevlemezes meghajtó szállítását. Az új meghajtó négy tányért tartalmaz, melyek mindegyike 1TB tárolókapacitással rendelkezik. A7200RPM sebességgel dolgozó eszköznek a SATA3 határfelület hatalmas sávszélességet biztosít.

2013. április 5. 11:44

A Samsung eladja merevlemez üzletágát a Seagate-nak

A Seagate 1,38 milliárd dollárt és 687,5 millió dollár értékben 45,2 millió részvényt fizet a Samsungnak, amely így a Seagate közel 10 százalékos tulajdonosa, második legnagyobb részvényese lesz.

2011. április 20. 08:55

1 terabájtos 2,5” Seagate merevlemez

A Seagate a világon elsőként rukkolt elő olyan vállalati adatközpontokba szánt 2,5 inches winchesterrel, amelynek kapacitása eléri az 1 terabájtot.

Kulcsszavak: winchester Seagate
2010. december 14. 08:11

A WD megvette volna a Seagate-et

A Bloomberg értesülése szerint a Western Digital komoly vételi ajánlatot tett a rivális Seagate merevlemez-gyártóra, felüllicitálva a TGC Capital befektetői csoport által októberben kínált 7,5 milliárd dollárt.

2010. december 4. 15:24

Hamarosan jönnek a 3 TB-os belső merevlemezek

A Seagate és a Westernt Digital is arra készül, hogy hamarosan 3 terabájtos belső merevlemezeket dobjon piacra, habár egyelőre nem tudni, hogy mikor és mennyiért.

2010. október 19. 09:09

Kapható az első 3 TByte-os HDD

A Seagate piacra dobta a világ első, 3 TByte kapacitású merevlemezes meghajtóját, amely a GoFlex Desk sorozat tagjaként került forgalomba.

Kulcsszavak: Seagate winchester
2010. július 1. 20:01

3 terás Seagate HDD még 2010-ben

A Seagate mérnökei már dolgoznak egy olyan szervermerevlemezen, melynek befogadóképessége eléri a 3 TByte-ot. Előreláthatólag még az idei esztendőben bemutatkozik a nagy kapacitású termék.

Kulcsszavak: Seagate winchester
2010. május 6. 18:09

Több merevlemezt adott el a WD, mint a Seagate

A Western Digital a cég történetében most először az eladott darabszám tekintetében megelőzte a merevlemezek terén eddigi világelső Seagate-et.

2010. április 24. 09:50

Seagate és WD külső winchesterek USB 3.0-val

Az új technológia integrálásában úttörő Buffalo után most a CES kiállításon a két legnagyobb merevlemez-gyártó, a Seagate és a Western Digital is előhozakodott egy-egy USB 3.0 interfészes külső merevlemezzel.

2010. január 8. 08:27

Pengevékony Seagate merevlemez

A Seagate a januárban megrendezésre kerülő CES kiállításon a közönség elé tárja legújabb fejlesztését, egy 1 cm-nél is vékonyabb merevlemezt.

Kulcsszavak: Seagate winchester
2009. december 9. 21:21

Bemutatkozott az első Seagate SSD

A Seagate végre bemutatta legelső Flash meghajtóit, a Pulsar névre keresztelt termékeket, amelyek megnyitják a cég márkanevével fémjelzett SSD-k sorát.

Kulcsszavak: Seagate winchester
2009. december 9. 08:34

Kétezres leépítés a Seagate-nél

Annak ellenére, hogy tavasszal már bejelentett egy nagyobb leépítést a Seagate, most ismét komoly létszámcsökkentésre készül a vállalat.

Kulcsszavak: +céginfo Seagate
2009. augusztus 6. 06:21

1100 embert küld el a Seagate

A Seagate ismét az elbocsátásokban látja a túlélés lehetőségét, ezért ezernél is több munkahelyet szüntet meg a vállalat költségcsökkentés címén.

Kulcsszavak: Seagate +céginfo
2009. május 14. 16:17

500 GB-os Seagate HDD egy lemeztányérral

A Seagate egy olyan 3,5” merevlemezt fejlesztett ki, amely a világon először egy tányéron kínál 500 GB kapacitást.

Kulcsszavak: Seagate winchester
2009. április 28. 07:09

6 Gb/s merevlemezes adatátvitel SATA 3 interfészen

A Seagate merevlemezgyártó az AMD-vel nem kevesebb, mint 6 gigabit/s-os adatátvitelt demonstrált SATA interfészen keresztül egy számítógépes merevlemez és a rendszer többi eleme között, ami minimum a kétszerese az eddigi maximumnak.

Kulcsszavak: Seagate AMD
2009. március 10. 12:30

Két terabájtos Seagate merevlemez

Alig néhány nappal legnagyobb versenytársa, a Western Digital után a Seagate is bejelentette 2 TB-os és a WD termékeihez hasonló energiafelvétellel rendelkező merevlemezes meghajtóját.

Kulcsszavak: Seagate winchester
2009. február 5. 12:20

Nem oldódott meg a Seagate Barracuda-ügy

A Seagate hivatalos közleményben értesíti a felhasználókat, hogy néhány Seagate 7200.11 és ES.2 sorozatú Barracuda, illetve Maxtor DiamondMax 22 merevlemez a használatba vételt követően lefagy, elérhetetlenné válnak rajta az adatok. A felmerült hiba javítására sebtében kiadott firmware frissítés azonban levélnehezéket csinált a meghajtóból, így a Seagate kénytelen most magyarázkodni a kettős hiba miatt.

Kulcsszavak: winchester Seagate
2009. január 28. 20:17

Megérkezett a hibátlan Seagate Firmware-Update

A merevlemezgyártó hét elején kiadott egy javítást, aztán visszavonta azt, most pedig új frissítést tett közzé, ami állítólag már nem okoz problémát telepítés után.

Kulcsszavak: Seagate winchester security
2009. január 22. 21:12

Hibás Firmware-Update-et adott ki a Seagate

A merevlemezgyártó ideiglenesen visszavonta tegnap kiadott Firmware-frissítését, mivel az egyes modelleknél üzemzavart okozhat.

Kulcsszavak: Seagate winchester security
2009. január 20. 21:28

Firmware-Update a Seagate HDD-k halála ellen

A különböző fórumoldalakon a Seagate merevlemezek "tömeges elhalálozásáról" beszélnek, a vállalat most egy átfogó frissítéssel igyekszik orvosolni a problémát.

Kulcsszavak: Seagate winchester security
2009. január 19. 16:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás