doodle kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: doodle

Napi Doodle, heti összefoglaló (frissítve vasárnap reggel)

Egyre sűrűbben emlékezik meg a Google valamelyik ország valamilyen évfordulójáról a Google logó rajzos kicsavarásával, animációs filmecskével, úgynevezett Google Doodle-lel. Az elmúlt munkahét minden napjára jutott megrajzolható - és az adott országban egy napra a keresőbe beépíthető - évforduló. (Frissítés: a szombati kihagyás után vasárnap duplázott a Doodle-rajzoló csapat, így megvan a "hét nap - több, mint hét doodle" rekord.)

Kulcsszavak: doodle Google
2016. március 5. 17:47

Valentin napi Google-doodle

A Valentin napra rákereshetünk úgy is, hogy nem írjuk be a Valentin napot a Google keresőjébe, elég rákattintani arra a grafikára, amivel a Google a mai bejelentkezésekor köszönti a szerelmeseket.

 

Kulcsszavak: Valentin nap Google doodle
2016. február 14. 07:06

Halloweent köszönti a Google Doodle

Ma van Halloween napja. Erről a Google sem feledkezett meg, már kezdőoldalán emlékzteti a felhasználókat.

Kulcsszavak: doodle Google
2014. október 31. 10:31

Ma 129 éve született Herman Rorschach

A Google mai doodle-ja Herman Rorschachnak állít emléket, aki 129 éve ezen a napon (november 8.) született. Rorschach a róla elnevezett tintafolt-teszttel vált híressé.

Kulcsszavak: Rorschach doodle Google
2013. november 8. 14:06

A Google Shakuntala Devi születésnapjára emlékezik

A mai Google.com doodle a „mentális számítógépként” elhíresült Shakuntala Devire születésének 84. évfordulójára emlékezik.

2013. november 4. 10:51

Az első ejtőernyős ugrásra emlékezik a Google

A mai (október 22-ei) Google doodle az első ejtőernyős ugrásnak állít emléket, amely éppen ma volt 216 éve.

Kulcsszavak: évforduló doodle Google
2013. október 22. 16:21

Google szülinapi játék

Ismét egy meglepetéssel készült a Google a felhasználóknak. Ma ünnepli 15 éves születésnapját a keresőóriás, így a mai doodle is ehhez igazodik.

Kulcsszavak: Google doodle szülinap
2013. szeptember 27. 14:00

Léon Foucault előtt tiszteleg a Google

Láttátok már a mai Google kezdőlapot? Ez most nem csupán egy képet ábrázol, hanem az interakítv Doodle egy híres fizikusnak állít emléket.

2013. szeptember 18. 12:40

A Google Doodle-lel emlékezik a Roswell UFO évfordulóra

Pontosan 66 évvel ezelőtt történt, hogy egy azonosítatlan repülőtárgy lezuhant az új-mexikói Roswell közelében. A Google Doodle segítségével állít emléket az incidensnek, és egy játékra buzdítja a felhasználókat.

Kulcsszavak: játék doodle Google
2013. július 8. 14:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15