volt kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: volt

Mindenütt jó, de legjobb Sopron!

Tavaly nyár óta kérdéses, hogy maradhat-e a megszokott helyszínén a soproni VOLT Fesztivál. Azt már hónapokkal ezelőtt kijelentették a szervezők, hogy továbbra is Sopron ad otthont az eseménynek, a fesztivál sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy a következő öt évben biztosan a soproni Lővérek, vagyis a megszokott helyszín ad otthont a VOLT-nak.

Kulcsszavak: VOLT fesztivál volt
2013. április 9. 17:06

A Hurts és a Billy Talent is jön a VOLTra

A VOLT szerelmeseinek Valentin napra érkezett a hír, hogy az idei fesztiválon – mások mellett – fellép a Hurts, a Billy Talent és a Papa Roach. A majd’ tucatnyi frissen bejelentett előadó közt szerepel Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, valamint a Gus Gus csapata is.

2013. február 15. 08:43

Élményvadászatra várja a Telekom a 20. VOLT látogatóit

Fesztiválélmények sorával készül a Telekom a jubileumi VOLT és a Heineken Balaton Sound fesztiválokra! A bejáratnál felállításra kerülő hatalmas 8 méter magas csúszdán is becsúszhatunk a fesztiválokra.

2012. május 31. 14:33

Kész a VOLT nagyszínpada!

Soha annyi világsztár és hazai nagyágyú nem lépett még fel hazai fesztiválon vidéken, mint ahányan a 20. VOLT-ra érkeznek. A jubileumi, soproni fesztiválnak idén is a Telekom a főszponzora.

2012. április 26. 12:10

Amatőrök is felléphetnek a VOLT-on

A jubileumi, 20. VOLT Fesztivál egyik legizgalmasabb színfoltjának ígérkezik a VOICE Fesztivál, azaz a VOLT tehetségkutató versenye, amely a rendezvény központjában, négy napon át zajlik. Az énekeseket sms-szavazatokkal lehet majd a segíteni az előrejutásban. A jelentkezéseket május 14-ig várják a szervezők.

 

Kulcsszavak: sopron volt fesztivál
2012. április 18. 10:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás