A Twitter eltörölte a 140 karakteres limitet

Czipperer Dia, 2015. augusztus 17. 12:35

A jövőben a Twitteren megszűnik a 140 karakteres korlát a direkt üzeneteknél. A mikroblog a következő hetekben vezeti be a változást Android és iOS platformon.

Júniusban jelentette be a Twitter, hogy eltörli a 140 karakteres limitet a direkt üzeneteknél. Úgy tűnik, már nem kell sokat várni, hogy valóban így legyen, ugyanis a mikroblog hivatalosan is bejelentette, hogy az elkövetkezendő hetekben életbe lép ez a változás Android és iOS platformon egyaránt.

 

A limit 10 ezer karakterre nőtt, vagyis akár komplett történeteket is lehet majd közvetlen üzenetben küldeni. Azonban a WhatsApp és a Facebook Messenger még mindig egy lépéssel a Twitter előtt jár, náluk ugyanis 20 ezres a korlát.


Sachin Agarwal, a vállalat direkt üzenetekért felelős termékmenedzsere blogposztjában úgy fogalmazott, hogy a felhasználók sokkal kényelmesebb és természetesebb módon fejezhetik ki magukat azzal, hogy eltörlik a 140 karakteres korlátot.

 

Azt mindenesetre érdemes tudni, hogy a tweetek hossza továbbra is 140 karakterben maximálódik majd.

 

Forrás: Techspot.com; kép: programmableweb.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

2024. május 1. 13:48

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14