Új, univerzális tárgyalótermi projektorok az Epsontól

forrás: Prím Online, 2017. március 6. 08:55

Az Epson új interaktív projektora, az EB-1460Ui elősegíti a csapatmunkát és magas szintű üzleti integrációt biztosít a tárgyalótermekben, így hatékonyan támogatja a munkafolyamatokat. 

A Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően a távoli munkavégzés, és a Skype-értekezletek is akár 100" méretű Full HD képernyőn valósíthatók meg ezzel a piacvezető megoldással. Az új termékcsalád tagjai minden eddiginél hatékonyabb együttműködést tesznek lehetővé,  akár azonos teremben, akár a világ különböző részein, egymástól távol dolgoznak a munkatársak.

 

Tőrös Gáspár, az Epson projektorokért, hordozható eszközökért és üzleti megoldásokért felelős vezetője elmondta: „A legújabb, KKV-knak és nagyvállalatoknak szánt megoldások segítségével lehetőség nyílik egy modern gondolkodású, valóban produktív munkahely kialakítására, amihez a hatékony, csapatmunkán alapuló értekezletek is hozzájárulnak. Ezek a felsőkategóriás, ultra rövid vetítési távolságú, modern technológiával felszerelt Wi-Fi-s projektorok lehetővé teszik a szervezeti információ megosztását. Olyan lenyűgöző interaktivitást nyújtanak az akár 100" méretre állítható vetítőfelületen, amit a síkpaneles kijelzők nem tudnak gazdaságosan megteremteni. Amellett, hogy a méretezhető vetítőfelületű készülékek ár-érték aránya kiemelkedően kedvező, valóban ideálisak a modern, interaktív és produktív munkahely megteremtéséhez.”

 

A két forrásból megjelenítet osztott képernyő segítségével a felhasználók két feladatot is el tudnak végezni egyszerre, így akár prezentációt tarthatnak és videokonferencia-hívást is fogadhatnak. Az interaktív tábla tartalma könnyen menthető, elküldhető és kinyomtatható, valamint a beépített 16W-os hangszórók kiválóan szólnak akár külön eszközök vagy kábelek használata nélkül is. A készülékek az üzleti adatbiztonság szempontjából is megbízhatóak, mivel minden modell esetében jelszó szükséges a kép megosztásához, vagyis titkosított jelszót kell megadni a táblán megjelenő tartalmak megnyitásához. Továbbá, még egy vezeték nélküli biztonsági megoldás is hozzájárul a magas fokú adatvédelemhez.

 

Az EB-1460Ui készülék tárgyalótermi együttműködéshez tervezett univerzális megoldást nyújt, amely lehetővé teszi a Skype üzleti használatát, és az egyéb, értekezletek során lebonyolított videohívásokat, valamint további könnyen használható interaktív funkciókat is biztosít. A felhasználó a számítógépét az íróasztalán hagyhatja, ugyanis a távoli hozzáférés segítségével nem csak az útiköltség takarítható meg: a távoli asztali funkciók rugalmas munkavégzést és nagyfokú szabadságot kínálnak.  Az ujjérintéses, két tollat támogató interaktivitást biztosító megoldással a prezentációt az előadó maga vezérelheti, valamint az iProjection alkalmazással könnyen megoszthatja és megtekintheti a különféle vezeték nélküli tartalmakat iOS vagy Android operációs rendszert futtató mobileszközökről is.1 A Miracastnak köszönhető képernyőtükrözéssel könnyedén oszthatók meg tartalmak közvetlenül olyan Android vagy Windows-alapú eszközökről, amelyek szintén támogatják ezeket a funkciókat.  .

 

Az EB-1460Ui mellett a termékcsalád további két modellt tartalmaz. Ultrarövid vetítési kialakításának köszönhetően a felhasználók vakító fény nélkül tarthatják meg prezentációikat, miközben a kiváló hatás elérése és a nézők kényelme érdekében az értekezleteken a kép 100" méretben látható. Az EB-1460Ui, EB-1450Ui és EB-1440Ui modellek az Epson 3LCD technológiáját használják a kiemelkedően élénk, akár 4400 lumen fényerejű képek kivetítéséhez. A sorozat készülékei lenyűgöző, a Full HD-t is meghazudtoló, 1920 x 1200 pixeles WUXGA felbontást nyújtanak, az akár 10 000 órás lámpaélettartam gazdaságos módban pedig csökkenti az energiafelhasználás és a szerviz költségeit.

 

Kulcsszavak: projektor Epson

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50