Fenntartható egészség a Mio-val

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 9. 08:37

Ha egészségesebb mindennapokra vágyunk, a sikeres életmódváltás titka, hogy reális célokat tűzünk ki magunk elé. Ha korábban nem sportoltunk rendszeresen, építsünk be apró változtatásokat a napi rutinba: tegyük meg gyalog vagy biciklivel a rövidebb távokat. 

A Mio sportos újdonságai hasznos segítőtársaink lesznek az egészség felé vezető úton. A Mio MiVia Essential 350 aktivitásmérő és a Mio Cyclo kerékpáros navigáció segít átformálni a testünket - és a hétköznapokat. 

 

Tegyük az egészséget fenntarthatóvá! Kicsi, de tartós változtatásokkal a mozgás mindig az életünk része lesz. Ha a napi útvonal egy részét gyalog vagy biciklin tesszük meg, már sokat tettünk az egészségünkért. A Mio eszközei ebben segítenek!

 

Egészségesebb mindennapok NASA technológiával 

A Mio MiVia Essential 350 aktivitásmérő a legjobb választás, ha életmódváltásba kezdünk. Ha a pánt egyszer a csuklónkra került, éjjel-nappal követhetjük szervezetünk pozitív változását. A MiVia arra ösztönöz, hogy apró lépésekkel kezdjünk az életmódváltásba. Tűzzünk ki célul napi 8 óra alvást, 10 000 lépést, rendszeres légzőgyakorlatokat és testadataink hosszú távon javulni fognak. 

 

A Mio MiVia Essential 350 EKG méréssel térképezi fel szervezetünk állapotát, ehhez az innovatív NASA EMD technológiát használja. A Health&Body Index funkció a testi adatok – mint például a vegetatív idegrendszer állapota, a testi energia és a stressz-szint – teljes elemzését adja. 

 

A pánt egyedülálló Légzőgyakorlat funkciója a mélylégzés technikáját tanítja meg. A mindennapokba könnyen beépíthető, mély hasi légzés hosszabb távon nyugtató hatású, csökkenti a pulzusszámot, és javítja a testindexet. 

 

A MiVia Essential 350 követi a napi aktivitásunkat is. Számolja a lépéseket, méri az aktív időszakokat, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat, valamint követi a napi kitűzött célokat és az elért fejlődést. Az alkalmazás alvásnaplót is vezet, így azt is tudni fogjuk, valóban pihentető volt-e az éjszaka. Ha fenntartható életmódváltást szeretnénk, a MiVia Essential-t nekünk találták ki!

 

 

Legyen a bringázás szórakozás!

Ha a séta mellé jöhet a bicajozás is, tegyük még szórakoztatóbbá a Mio Cyclo kerékpáros navigációkkal! A Mio eszközei új útvonalakkal lepnek meg, útba ejtik kedvenc fagyizónkat, és versenyre hívnak bringás társainkkal.   

 

A kerékpárutak és a közúti térképek előre telepítettek, a Surprise Me funkció pedig három meglepetés útvonalat javasol a rendelkezésre álló idő és távolság alapján. A navigáció könnyedén vezet végig az úton, a tükröződésmentes érintőképernyő, az egyszerű menürendszer és az átlátható képernyőgombok pedig igazán felhasználóbaráttá teszik a Mio Cyclo sorozat tagjait.

 

 

Az időjárás nem gond, a strapabíró vízálló tokkal (IPX5) esőben és napsütésben egyaránt útra kelhetünk. A 10 órás készenléti idejű, újratölthető akkumulátorral zavartalanul élvezhetjük a hosszabb túrákat is. Az előre telepített hasznos helyeket, vagyis a biciklis boltokat, éttermeket és elsősegély-állomásokat könnyen megtaláljuk, ha egy kis frissítőre, vagy ne adj’ isten új gumira lenne szükségünk. 

 

Az érintőképernyős Mio Cyclo 200 navigáció új funkciója a kerékpáros GPS-ek mellé ingyenesen telepíthető multifunkciós Strava alkalmazás is, mely az edzésprogramtól a live coachingon át a valós idejű teljesítménykövetésig rengeteg extrával segíti a vállalkozó kedvű bringásokat. Sőt, aki egy kis szórakozásra vágyik, a Live szegmens funkciónak köszönhetően egy globális, virtuális versenybe is bármikor becsatlakozhat.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50