Négy sorozat premierévadjaival indítja az új évet az RTL Spike

forrás: Prím Online, 2019. január 22. 14:17

Ahogyan azt már megszokhattuk, az RTL Spike-on sosincs hiány a lebilincselő sztorikból. Ebben az évben sem lesz ez másképp, hiszen máris négy népszerű sorozat vadonatúj évadjaival indítja 2019-et a csatorna. Januárban és februárban magyar szinkronnal folytatódik a Vikingek, az iZombie, a Visszatérők és a The Walking Dead története is.

Ebben az évben sem lesz hiány zombikból, vikingekből, na és persze a földi élet megmentéséért küzdő száműzöttekből az RTL Spike-on. A csatorna ezt az évet négy sorozat új évadjaival kezdi, így januárban és februárban is garantáltan lesz min izgulni a nézőknek.  

 

Január 23-án, szerda este 22.00-kor tovább folytatódnak a hatalmi harcok. A Vikingek története az ötödik évad két új epizódjával indítja a sorozat dömpinget. Nem kell sokat várniuk a Visszatérők rajongóinak sem, hiszen január 29-én, kedd éjszaka szintén ötödik évaddal pörög tovább a csatornán a sztori, amelyben már hat évvel később követhetjük figyelemmel, vajon hőseinknek sikerül-e elkerülni, hogy ismét bekövetkezzen a világvége. 

 

 

 

A januári izgalmakat februárban további sorozatok premierévadjai fokozzák, és a zombik veszik át a hatalmat az RTL Spike-on. Február 7-én, csütörtökön az iZombie negyedik évadjában Olivia "Liv" Moore orvostanhallgató és nem mellesleg élőhalott lány története folytatódik tovább, akire ezúttal is számos megoldatlan gyilkossági ügy vár Seattle városában. A zombik tovább támadnak február 11-től, hiszen hétfő este folytatódik a nagysikerű sorozat, a The Walking Dead 9. évadja. Az új epizódokban a csapat Washington D.C. felé veszi az irányt, hogy a megálmodott civilizáció megépítéséhez szükséges eszközöket beszerezzék. Persze útjuk ezúttal sem lesz zökkenőmentes. 

 

Premier epzidók az RTL Spike-on: 

  • Vikingek 5. évad – január 23. szerda, 22.00-tól 
  • Visszatérők 5. évad – január 29. kedd 22.00-tól
  • iZombie 4. évad – február 7. csütörtök 22.00-tól
  • The Walking Dead 9. évad folytatása – február 11. hétfő 22.00-tól 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50