Új kódolatlan hetekkel jelentkezik a UPC Direct

forrás: Prím Online, 2019. június 11. 19:16

Eljött az ideje, hogy a tévéinket a konyhába költöztessük, ha még nem lenne ott egy készülékünk, hiszen júniusban gasztronómiai hetek várnak ránk, telis tele ízletes ételkülönlegességekkel, friss receptekkel és nem utolsó sorban izgalmas főzőversenyekkel. A UPC Direct júniusi kódolatlan heteiben a tévénézők új receptekkel tervezhetik meg a nyári menüt, és a világ legkülönfélébb konyháit ismerhetik meg olyan népszerű főzőcsatornák műsoraiból, mint például a Food Network, amely június 11. és 26. között a UPC Direct minden ügyfele számára előfizetési csomagtól függetlenül biztosítja a kulináris kalandokat.

Jó hír az ínyenc tévénézőknek! Június 11. és 26. között a UPC Direct minden előfizetője számára kódolatlan elérést biztosít a Food Network csatornához és változatos gasztro műsorokkal fűszerezi meg a nyári szezont. Az új évszakban üdítő és egészséges receptekből meríthetünk ihletet, kiélezett gasztro vetélkedőkön izgulhatunk a világ legkeresettebb kulináris szakembereinek és food truck séfjeinek kalauzolásával, sőt, még a pizza és az eszpresszó szülőhazáját is felfedezhetjük.

 

Tyler Florence televíziós házigazda és mesterszakács New York legtehetségesebb séfjeit invitálja a Bite Club tévés főzős műsorsorozatba, amelyben öt versenyző szakács méri össze tudását olyan éttermek konyháiban, ahol még egyikük sem járt azelőtt. Ketten főznek, a másik három séf pedig zsűriként vesz részt a megmérettetésben. A versenyzőknek titkos összetevőket kell használniuk, de alapvetően bármit felhasználhatnak, amit a konyhában találnak. Az öt séf rivalizálása kíméletlen összecsapásokat, rengeteg feszültséggel teli pillanatot és erős személyiségek párharcait ígéri a nézőknek, amelyek végén kiderül, ki lesz a Bite Club bajnoka. A sorozat a Food Network műsorán minden kedden 19:50-kor látható.

 

A televíziós főzős vetélkedők egyre nagyobb népszerűséget nyernek, így a Food Network műsorán is több programot találunk ebben a kategóriában: 9. évadával jelentkezik a The Great Food Truck Race gasztro vetélkedő műsor, mégpedig a Vadnyugatról. Tyler Florence hét food truck csapatot gyűjtött össze, akik életük talán legnagyobb kalandjára vállalkoznak. Gasztronómiai felfedezőútra indulnak és megtanulnak a világ különböző tájairól származó alapanyagokkal dolgozni és persze számos kihívásban kell bizonyítaniuk kulináris rátermettségüket a vetélkedő során, hogy legyőzzék ellenfeleiket. 

 

A food truck csapatok minden héten új városban veszik fel a kötényt és mérik össze tudásukat. Végül a két legjobb csapat küzdhet meg az 50 000 dolláros fődíjért. A The Great Food Truck Race elsöprően izgalmas adásait minden hétfőn 19:50-kor nézhetik meg a Food Network műsorán.

 

A kódolatlan Food Network mellett a TV Paprika, a Sony Max és a VIASAT3 is különleges gasztronómiai műsorokkal készül júniusra.

A Medium TV csomagtól elérhető TV Paprika csatorna szintén változatos műsorkínálattal jelentkezik most nyáron az ínyenc tévénézők és az utazásra vágyók számára egyaránt. Többek közt a Nápoly ízei David Roccoval című műsorban a híres séf a történelmi olasz városba kalauzolja a nézőket, ami a kulináris túrák kincsesbányája, és nem mellesleg a pizza és a kávé őshazája is. David Rocco kulináris barangolásait minden hétvégén 17:40-kor követhetik nyomon a különleges olasz gasztro fogások iránt érdeklődők a TV Paprika műsorán.

 

 

Akik még több új receptet szeretnének bezsebelni a nyárra, és az igazán egészséges ételeket szeretnének kipróbálni, Pepe egészséges konyhája biztos segítségükre lesz. Peter Siska, alias Pepe séf szerint a jó étel semmiképp sem lehet bonyolult, és receptjeivel mindenkinek garantáltan sikeres főzést kínál. Az egészséges ételek séfje minden hétköznap 17:40-től látható a TV Paprika csatornáján.

 

 

A Sony Max csatorna szintén olyan népszerű főzős műsorokat tűzött programjára mint például a Gordon Ramsay – A pokol konyhája. A hírhedten indulatos skót mesterszakács nevével fémjelzett főzős valóságshow 12. évada minden hétköznap 14:00-tól látható. A műsor ismétlései az epizódok másnapján, minden hétköznap reggel 8-kor nézhetik meg. Június 16-tól pedig A pokol konyhája 13. évada kezdődik és minden vasárnap látható a Sony Max műsorán.

 

 

Végül, de nem utolsó sorban a VIASAT3 a Sütimester című brit gasztro-vetélkedővel színesíti a nyári műsorpalettát, amelyben amatőr cukrászok mérik össze tudásukat bonyolultabbnál bonyolultabb receptúrákat megvalósítva, amelyeket aztán szigorú szakmai zsűri értékel. Hogy a tíz versenyző közül ki lesz az Nagy-Britannia legjobb amatőr cukrásza, kiderül a VIASAT3 műsorán június 22-től minden szombat és vasárnap reggel. A június 15-16-i hétvégén a cukrász show különleges kiadását, a Krémek krémje versenyt követhetjük nyomon, amelyben már profi cukrászok mérettetnek meg a fortélyos cukrászpróbák során.

 

 

A csatornákat a UPC Direct által biztosított műholdas adóvevővel rendelkező előfizetők megtalálhatják az alábbi csatornahelyekre kapcsolva:

 

 

További információk, hírek és a csatornák teljes listája megtalálható a upcdirect.hu oldalon és a UPC Direct Facebook oldalán!

A kódolatlan időszak alatt a UPC Direct Facebook oldalának követői gasztronómiai kvízt kitöltve nyereményjátékban is részt vehetnek.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50