Három új vadkamerát mutatott be az EVOLVEO

forrás: Prím Online, 2020. május 20. 15:01

Három új vadkamerát, a StrongVision A-t, StrongVision 2GA-t és StrongVision4GA-t hozott a magyar piacra az EVOLVEO, amelyekhez fém védőtok, napelemes panel és a 4GA modellhez tartalék akkumulátor is tartozik kiegészítőként. A könnyen elhelyezhető, hosszú üzemidejű kamera akár 4G/LTE támogatással is választható.

A kompakt, modern kivitelű kamerák lehetővé teszik fényképek vagy hangos videófelvételek készítését olyan helyeken, ahol a klasszikus kamerarendszer nem használható. Könnyen érzékelheti a mozgást otthona, hétvégi háza, kerti háza, cége, raktára vagy építkezése környékén, vagy vadállatok távoli megfigyelésekor. A felvételek SD kártyára menthetők, ha a kamera mozgást észlel, vagy egy beállított intervallum szerint. 

 

Mindhárom kamera megfelel az IP65 szabványnak, vízálló és gyorsan beállítható menüvel látták el. Telepítésük egyszerű, könnyen kitehetők a használati helyre, bármikor áthelyezhetők és hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, amely EVOLVEO StrongVision SP1 napelemes panellel is táplálható. A kamerák akár 20mpix felbontású képeket és 1080p/30fps videókat tudnak felvenni nappal és éjszakai is. Fénykép üzemmódban a kamera a mozgás érzékelésétől számított rekordidő alatt elkészíti a képet. A kamerák 2,4" színes LCD-kijelzővel rendelkeznek, így a felvételek könnyen visszanézhetők és minden paraméter egyszerűen beállítható. 

 

Time-lapse üzemmód is elérhető, amely lehetővé teszi például egy építési projekt egyszerű felvételét. Elég beállítani az időintervallumot, és a kamera minden 30, 60 vagy 240 percben elkészít egy felvételt, amit elment a kártyára. Videót akár Full HD minőségben is fel lehet venni, az éjszakai felvételt 36, 940 nm hullámhosszon működő érzékeny infravörös világító dióda segíti, amely az emberi és állati szem számára láthatatlan. A mozgásfelvétel széles 120°-os látószögben, 3x PIR érzékelő segítségével történik.

 

A három modell közül a StrongVision A rendelkezik minden alap funkcióval. A StrongVision 2GA már 2G GSM hálózati támogatással érkezik, és a kamera látómezejének zavara esetén MMS-t/e-mailt küld az elkészített fénykép kíséretében. A legfejlettebb, a StrongVision 4GA modell az alap funkciókon kívül 4G LTE támogatással rendelkezik, aminek köszönhetően a kamerát bármikor és bárhol leszerelés nélkül be lehet állítani. Az alkalmazás segítségével a legutóbb felvett képek megnézhetők és a beállítások módosíthatók, akár otthonról is. 

 

 

 

Mindhárom kamerához választhatók kiegészítők is. A StrongVision MB1 egy zárható fémdoboz, amely védi a fotócsapdát a lopástól és a sérülésektől. A StrongVision SP1 egy napelem panel a kamerák tápellátására. Ezen kívül a gyártó kínál egy 5000 mAh kapacitással rendelkező tartalék akkumulátort is a 4GA modellhez, StrongVision BAT1 néven. 

 

Az EVOLVEO StrongVision termékcsaládjáról további információ a következő oldalon található: https://www.evolveo.com/hu/fotocsapda

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14