Újratervezett jövő a SAS-sal

forrás: Prím Online, 2020. június 12. 10:33

Az ingyenes Virtual SAS Global Forum 2020 keretei között kiderül, hogyan segíti a cégeket és támogatja a gazdaság helyreállítását a fejlett analitika a járvány időszakában, és azt követően.

Miközben az üzleti elemzőeszközök átsegítenek bennünket a koronavírus-járvány kihívásain, a SAS bemutatta a június 16-án zajló Virtual SAS Global Forum 2020 részleteit. 

 

Közép-európai idő szerint délután 5 órakor kezdődik az előadás és workshop sorozat, mely az esemény után igény szerint bármikor megtekinthető. Az SGF-en vezető szakértők tekintik át az üzleti elemzés újdonságait, iparágakra bontott előadásokat kínálnak, és a bizonytalan környezetben használható elemző eszközöket, megoldásokat mutatnak be. Az esemény ingyenes regisztrációja már elérhető itt

 

 

 

Csatlakozás, együttműködés, megosztás 

A SAS történelmének eddigi legnagyobb virtuális konferenciáján arra invitálja a résztvevőket, hogy a virtuális napirend alapján saját élmény-listát alkossanak; válogassanak a számukra legérdekesebb felhasználói, partneri és vezetői előadások közül. Próbálják ki a virtuális kvadélményt, a demókat, szenteljenek figyelmet a hagyományos fő bemutatóknak és éljenek a SAS kínálta képzési lehetőségekkel. Mindezt könnyen fogyasztható, online formában:

 

SAS Connection: 

  • A résztvevők megtapasztalhatják, hogyan használják a SAS eszközeit az olyan ügyfelek, mint a Cleveland Clinic és a Georgia-Pacific, illetve felfedezhetik a SAS oktatási és az emberiség szolgálatába állított analitikai megoldásokat összefogó Data for Good kezdeményezéseit.

 

Executive Connection: 

  • A vezetők meghallgathatják többek között Chris Clague, a The Economist üzleti elemzéssel foglalkozó Intelligence Unitjának felelős szerkesztőjét, akinek tolmácsolásában betekintést kaphatnak az üzletmenet járványidőszakban történő fellendítésének módszereibe.

 

Users Connection: 

  • A felhasználókat még inkább középpontba helyező szekció a SAS eszközökről, erőforrásokról, képzésekről és azok felhasználásának lehetőségeiről szól.

 

Partner Connection:

•A SAS vezetők és az olyan partnerek, mint a Deloitte Canada, feltárják különböző projektek sikerének titkát.

 

Vezető és kiemelt előadók

A világhírű vizionárius, Simon Sinek moderált beszélgetés keretei között saját, nagysikerű könyvére (The Infinite Game) alapozva adja át életszemléletét. Megosztja gondolatait arról, hogy a vezetők miként alkalmazhatják a „végtelen játék” alapvető szabályait annak érdekében, hogy mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járhassanak.

 

 

 

Az esemény emellett reflektorfénybe állítja a SAS vezetőit. A vállalat alapító-vezérigazgatója, Jim Goodnight, a műszaki és ügyvezető igazgatói posztot betöltő Oliver Schabenberger, valamint a kutatásért, fejlesztésért felelős vezető alelnök, Bryan Harris a felhőben, a peremhálózaton és a mesterséges intelligenciával történő adatelemzés jövőjét fejti ki.

 

Interaktív tanulás és játék

Az interaktív kiállítási élményt leutánzó Quad kiegészül a SAS-technológia gyakorlati áttekintésével és lehetővé teszi a SAS-szakértőkkel való párbeszédet. Demókhoz és prezentációkhoz csatlakozhatnak a résztvevők, elmélyíthetik műszaki és szolgáltatásokról szerzett tudásukat, illetve beléphetnek a közel 8 órás „kérdezze a szakértőt” esemény virtuális szobáiba is.

 

A könnyed kikapcsolódás érdekében mindez gamifikációs keretek között zajlik, egész napos aktivitásra buzdítva a résztvevőket.

  

 

 

Jegyezze be naptárába és regisztráljon online még ma!

Az esemény június 16-án kezdődik, a regisztráció viszont már most elérhető. Az esemény napirendjéhez és a korábbi, már elérhető előadások megtekintéséhez keresse fel a Virtual SAS Global Forum 2020 website-ját.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36