Online játékokon keresztül segíthetnek rászoruló közösségeknek a gamerek az LG jóvoltából

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 27. 15:30

2021-es, Egészséges otthoni megoldások (Healthy Home Solutions) elnevezésű kampányának részeként az LG Electronics (LG) arra buzdítja az Animal Crossing the Horizon és a Fortnite játékok rajongóit, hogy virtuálisan próbálják ki legújabb, az egészséget szolgáló elektronikai megoldásaikat, ezzel párhuzamosan pedig vigyenek pozitív változást embertársaik életébe. Azzal, hogy a játékmenetről készült képernyőképeket a játékosok feltöltik közösségimédia-felületeikre, az LG jóvoltából adományozhatnak a rászoruló közösségeket segítő, dél-koreai Habitat for Humanity számára.

Az Animal Crossing the Horizon játék virtuális világában kialakított, három tematikus zónából álló LG Home Island helyszínen a játékosok felfedezhetik a gyártó legmodernebb háztartási eszközeit, és szórakoztató küldetésekben vehetnek részt. A Cleaning Maze Clothing Care nevű zónában az LG mosógépét, szárítógépét és Styler nevű ruhaápoló rendszerét ismerhetik meg a játékosok, miközben végigvezetik avatarjukat a labirintuson. A Juicy Fresh Kitchen zóna látogatói az LG hűtőszekrényét, sütőjét és mosogatógépét találhatják meg, míg a Cool Breeze Air zónában a vállalat egészséges levegőt és mindig kellemes hőmérsékletet garantáló légtechnikai megoldásaival találkozhatnak.

 

 

Azok a játékosok, akik a Fortnite-ban teljesítik az LG Healthy Home küldetést, azaz megtalálják az összes háztartási készüléket az LG térképén, értékes gyógyító tárgyakhoz juthatnak a világszerte milliók által használt, ingyenesen játszható Battle Royale játékban. A küldetés befejezése után a játékosok elsőként foglalhatják el az LG Battle Square-t, ami hozzásegítheti őket a verseny megnyeréséhez.

 

 

Az LG adományt juttat el a Habitat Korea számára azoknak a játékosoknak a nevében, akik képernyőképet készítenek a Habitat Korea Photo zónában, és közzéteszik azt saját Facebook, Instagram vagy Twitter oldalukon az #LGHome hashtaggel. Az adományokat a Habitat Korea a kenyai, indiai és vietnami projektjeire fordítja majd, a rászoruló közösségek további támogatására pedig az LG hűtőszekrényeket, mosógépeket és egyéb háztartási eszközöket adományoz közösségi létesítményeknek, például iskoláknak és könyvtáraknak.

 

„Az LG Healthy Home Solutions kampány egyedülálló virtuális élményt és szórakoztató, interaktív utat kínál egy igazán jó ügy biztonságos és felelősségteljes támogatására” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. Tavalyi sikeres kampányunk eredményeként több mint 200 új háztartási készülék került új otthonokba, ami több száz család életét tette jobbá.”

 

Az LG kezdeményezéséhez az Animal Crossing the Horizon játékban a DA-0265-8322-0996 címmel, a Fortnite-ban pedig a 0850-7901-9021 szigetkóddal csatlakozhatnak a játékosok. A kampányról további részletek a https://www.lg.com/hu/maradj-egeszseges  weboldalon olvashatók.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Rangos szakmai versenyen díjazták a Mercedes-Benz duális képzésének tanulóit

2 kategóriában győztek és összesen 4 dobogós helyet szereztek a Szakma Sztár Fesztiválon április 26-án a kecskeméti Mercedes-Benz Academy diákjai. Az országos versenysorozaton 21 tanuló 4 szakmában képviselte a Mercedes-Benz Hungary Kft.-t. 

2024. április 29. 13:07

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

Tizenegyedik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A magyar munkavállalók véleménye szerint idén a LEGO a legvonzóbb hazai munkáltató, a BT (British Telecommunications) lett a második, a harmadik helyen pedig a Mercedes-Benz végzett. 

2024. április 29. 11:38

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50