Internetszolgáltatókat vásárolt fel a Nextra

, 2001. február 20. 12:47
A Nextra, a norvég Telenor tulajdonában lévő páneurópai internetes kommunikációs szolgáltató (CSP) február elején jelentette be, hogy felvásárolta a Pro.Net-et, Közép-Olaszország egyik legnagyobb üzleti internetszolgáltatóját, illetve három nagy-britanniai alkalmazásfejlesztőt (ASP), a Norsk Data, a XTML és a CIX cégeket.
A római székhelyű Pro.Net 1995 óta kínál internetes és hálózati megoldásokat olasz üzleti előfizetők számára. A Pro.Net akvizíciója az utolsó lépés a Nextra olaszországi felvásárlásainak sorozatában. A norvég cég korábban több olasz internetszolgáltatót és más internetes céget is felvásárolt, többek között a vezető integrált távközlési megoldásokat kínáló ET Telematicát.

A Nextra 2001. február elején Nagy-Britanniában is megvetette a lábát, miután magába olvasztott három brit céget: a vezető alkalmazásfejlesztő és informatikai adatátviteli szolgáltató Norsk Datát, a biztonságos internetes hosting- és alkalmazásfejlesztő XTML-t és az üzleti megoldások szakértőjét, a CIX-et.

Kulcsszavak: +céginfo CSP Nextra

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59