Az Alza 3D nyomtatókat ad hat hónapos térítésmentes használatra magyar iskoláknak

forrás: Prím Online, 2023. január 19. 20:58

A modern technológiai és innovatív megoldások elkötelezett híveként az Alza.hu egyedülálló lehetőséget kínál a magyar oktatási intézményeknek. A Csehországban évek óta sikerrel futó projekt immár harmadik alkalommal pályázható hazánkban is. A kezdeményezésre jelentkező iskolák fél évre térítésmentes használatra kaphatnak 3D nyomtatót.

A 2020-ban indult program keretében az oktatási intézmények hat hónapon át térítésmentesen kipróbálhatják az Alza által biztosított 3D nyomtatót, a Creality Ender 3-at. A lehetőség azért is egyedülálló, mert az ingyenes próbaidőszak leteltével kedvezményes áron megvásárolhatják, illetve vissza is adhatják a készüléket, az Alza semmilyen költséget nem számít fel a használatért.

 

„A 3D nyomtatás egyre inkább a mindennapjaink részévé válik. Hasznossága megkérdőjelezhetetlen a terméktervezés és a gyártás mellett mindennapi életünkben, illetve nem utolsó sorban a művészetek terén is kiváló lehetőséget nyújt a kreatív elképzelések megvalósítására” – mondta Takács Csaba, az Alza.hu ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: „az oktatásban is napról napra nő az igény a digitális eszközök egyre széleskörűbb használatára. Az Alza programjának köszönhetően a diákok egy innovatív technikai újdonsággal ismerkedhetnek a tanórákon.”

 

 

Az eddigi visszajelzések alapján a programban már résztvevő iskolák tanulói megismerték a 3D nyomtató működését, elsajátították magabiztos kezelését, számos érdekes szemléltető formát készítettek, amelyek fejlesztették kreativitásukat és különböző területeken segítették az oktatást. 

 

A jelentkezés egyszerű, mindössze egy e-mail üzenetben kell jelezni a b2b@alza.hu címre részvételi szándékukat, majd az Alza 3D nyomtatók kölcsönadásával megbízott munkatársa rövidesen tájékoztatást nyújt a további lépésekről. A programban résztvevő oktatási intézményeknek a próbaidőszak leteltével 30 nap áll rendelkezésére, hogy a kedvezményes vételárat kifizessék, vagy a készüléket működőképes, sértetlen, hiánytalan állapotban visszajuttassák az Alzának.

 

Az Alza minden területen igyekszik maximális segítséget nyújtani az oktatás digitalizációjához. Az elmúlt években jelentősen megnövekedett az érdeklődés a technikai és informatikai eszközök oktatási célú felhasználására, így a cég évről-évre előnyösebb vásárlási feltételekkel, kedvező árakkal, a hét minden napján aktív ügyfélszolgálattal, a termékek kipróbálásának lehetőségével és számos fizetési opcióval várja az intézményeket.

Kulcsszavak: Alza Alza.hu 3D nyomtató

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Rangos szakmai versenyen díjazták a Mercedes-Benz duális képzésének tanulóit

2 kategóriában győztek és összesen 4 dobogós helyet szereztek a Szakma Sztár Fesztiválon április 26-án a kecskeméti Mercedes-Benz Academy diákjai. Az országos versenysorozaton 21 tanuló 4 szakmában képviselte a Mercedes-Benz Hungary Kft.-t. 

2024. április 29. 13:07

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

Tizenegyedik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A magyar munkavállalók véleménye szerint idén a LEGO a legvonzóbb hazai munkáltató, a BT (British Telecommunications) lett a második, a harmadik helyen pedig a Mercedes-Benz végzett. 

2024. április 29. 11:38

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50